Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Kazakistan ve Avusturya Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Kazakistan ve Avusturya Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı.
    A Milli Takım, 27 Ağustos Cumartesi saat 13.30'da İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleştirecek.
    A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Kazakistan maçı öncesinde 1 Eylül Perşembe günü 12.45'te Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.
    2 Eylül Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Türkiye-Kazakistan karşılaşması saat 20.00'de başlayacak.
    A Milli Takım, 4 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait TK3117 sefer sayılı uçakla saat 14.50'de Viyana'ya hareket edecek. Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, Avusturya seyahati öncesi Swissotel'de Türkiye Futbol Federasyonu sponsorlarından Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi nedeniyle saat 12.15'te düzenlenecek törene katılacaklar.
    Viyana'da Grand Hotel Wien'de konaklayacak Milli Takım, Avusturya maçının hazırlıklarını 5 Eylül'de saat 19.00'da Ernst Happel Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
    6 Eylül Salı günü Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye müsabakası saat 20.30'da başlayacak.
    A Milli Takım kafilesi, 7 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait TK3118 sefer sayılı uçakla saat 00.30'da Türkiye'ye dönecek.
    Aday Kodroda yer alan isimler ise şöyle:

Kaleciler: Volkan Demirel, Sinan Bolat, Tolga Zengin

Savunma: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Serdar Kesimal, Servet Çetin, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Çağlar Birinci

Orta Saha: Emre Belözoğlu, Tunay Torun, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Arda Turan, Gökhan Töre, Mehmet Topal

Hücum: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Kazım Kazım, Umut Bulut
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aman allahim gozlerim yasardi Egemen ile ismaili kadroda gorunce birde cenk tosunu oguz cetin bunlari kadroya alirmiydi ?

Kadro genel olarak guzel hakan balta yerine hasan ali kaldirimi alsalar daha iyi olurdu selcuk sahin yerinede necip"i alsalardi iyi olurdu birde fazladan Olcani alsalar iyi olurdu forvet hattinda semihi nie almamis anlamadim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Allah Allah Egemen niye var yahu ? :/

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tunay ismail ve selçuk yerine daha iyi isimler alınabilir genel olarak iyi kadro

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Volkan
    Gökhan Gönül Servet Serdar K. İsmail
    Selçuk Şahin
    Selçuk Emre
    Kazım Burak Arda

Hiddink %95 bu kadroyla çıkacaktır.Estonya maçında bunun provasını yaptı.Selçuk Ş. yerine Mehmet Topal,Burak'ın yerine de Umut Bulut fena olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mevlüt neden yok, sakat mı ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mevlut"u cok buyutmedinizmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk'un yerine kesinlikle Topal olmalı ilk 11'de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

inşallah futbolcularımız o maçlarda olmazlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

muhammed kardeşim geçen sefer çok güzel bir cevap verdim ama bu sefer " yazıklar olsun " dan başka diyecek sözüm yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Börk View Post
    muhammed kardeşim geçen sefer çok güzel bir cevap verdim ama bu sefer " yazıklar olsun " dan başka diyecek sözüm yok
    geçen sefer ki cevabını hatırlamıyorum. biz günlerdir yazıklar olsun diye bağırıyoruz zaten siz bir kere söyleseniz birşey olmaz..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeli futbolcular oynamalı. Ama nasıl bir psikoloji ile oynarlar acaba?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hiçbir takım milli takımdan üstün değildir.Fenerbahçeli oyuncular oynamazsa oynamasınlar.Bu ülke onlara mecbur değil.Biz yüreğiyle oynayan ülkesi için oynamaktan gurur duyan çok oyuncu buluruz.

Arda'yı da bizden sayarsak milli takımın 3'te 1'i bizim oyunculardan oluşmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hiçbir takım milli takımdan üstün değildir.Fenerbahçeli oyuncular oynamazsa oynamasınlar.Bu ülke onlara mecbur değil.Biz yüreğiyle oynayan ülkesi için oynamaktan gurur duyan çok oyuncu buluruz.

Arda'yı da bizden sayarsak milli takımın 3'te 1'i bizim oyunculardan oluşmuş
    tamam bunu diyin amenna... ama benim takımım benim gözümde üstün..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli Takım kaptanının ıslıklandığı stada yeniden maç vermek ne kadar doğru bir kara acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hiçbir takım milli takımdan üstün değildir.Fenerbahçeli oyuncular oynamazsa oynamasınlar.Bu ülke onlara mecbur değil.Biz yüreğiyle oynayan ülkesi için oynamaktan gurur duyan çok oyuncu bulunur.
    Aynen aynen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim oyuncuların oynaması yarar mı sağlar zarar mı verir emin değilim açıkçası... Çıkıp mücadele etmeleri lazım ancak çöküntü içerisinde olacaklar ve performansları muhtemelen düşük olacaktır. Umarım bu maçları geçebiliriz.

Birde bazı arkadaşların milli duygularına laf atmak hoş değil bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Mevlut"u cok buyutmedinizmi ?
    katılıyorum.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'li futbolcuları oynatmak büyük risk, futboldan tamamen koptular zihinsel olarak, tercih edilmemli. Belki Kazakistan maçında değil; ama Avusturya maçında belli edecektir kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlüt konusuna gelecek olursak , bence kadromuzda santrfor özelliklerine en yatkın oyuncu olduğu için insanlar tarafından aranıyor olsa gerek. Semih'ten daha hızlı , Burak'tan daha teknik.

Mevlüt 433'ün solunda oynayabilir bence rahatlıkla.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şu mesajlardan öyle görünüyor ki, aramızda bölünmeler mevcut.

LÜTFEN KENDİNİZE GELİNİZ.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Turksportal, bir taraftar forumu değildir. Burası holiganizm karşıtıdır ve her kulüpten taraftarın görüşlerini paylaştığı bir platformdur.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Burak estonya maçında ki gibi oynicaksa aman diyim bidaha oynatmasın,ben milli takıma oyuncu gönderme konusunda karşıyım bence futbolcular mücadele etmeli hele bu zamanlarda ihtiyacı var milli takımın emre gibi bi isme ama gel gelelim ki şu zamanda bizim oyuncularımızın hiç bir katkısı olmaz,olamaz kopuklar futboldan tamamen çünkü bir de tek dileğim bu maçta ıslıklamazlar bizim futbolcuları inşallah.

Quote Originally Posted by di canio View Post

Kaleciler: Volkan Demirel, Sinan Bolat, Tolga Zengin

Savunma: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Serdar Kesimal, Servet Çetin, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Çağlar Birinci

Orta Saha: Emre Belözoğlu, Tunay Torun, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Arda Turan, Gökhan Töre, Mehmet Topal

Hücum: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Kazım Kazım, Umut Bulut
    Bu İsimler Dışında Güzel Kadro

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Hala Colin'i tartışanların olduğu bir forumdayız şu an .

Selçuk Şahin dışında, gözüme batan kimse yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahah yapma Mehmet abi. Kazim o kadroda olmamasi gereken son oyunculardan. Bazi insanlarin dusuncesi de beni uzdu, milli takimin bu kadar basit gorulup kulup takimlarindan dusuk tutuldugunu gormek istemezdim.

Belki cok klise ama bu forum hicbir zaman boyle olmamisti. Ben ders calisiyor olmasaydim da bu konuya goz gezdiriyor olsaydim belki de suresiz ceza almistim su an. Salter atti mi tutamiyorum cunku kendimi forumda bile olsa yasadik bunlari daha once Neyse herkes kendine iyi baksin...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Forumda bu konuyla ilgili spor anketi açılmıştı ve forumun büyük kesimi kulüp takımını milli takımdan daha çok önemsiyorum şıkkına oy atmıştı. Sadece F.Bahçeliler yapıyormuş gibi bir hava oluşmuş buyrun kendiniz bakın...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95690

Kadro ile ilgili yorumumu yapmıştım daha öncede. Bizim oyuncuların oynaması lazımdır. Sonuçta vatani görev bu. Ama burada önemli olan o maç günü hangi oyuncunun konsantrasyonu maç oynamaya müsait hangisi maçı kaldırabilir bu önemli. Bunuda çözmek teknik ekibin kalitesiyle orantılı birdurum. Kazaklarda zorlanacağımızı düşünmüyorum. Asıl sınavı Avusturya maçında veririz. Tek ümidim ise Gurbetçiler ve Arda Turan...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Burak estonya maçında ki gibi oynicaksa aman diyim bidaha oynatmasın,ben milli takıma oyuncu gönderme konusunda karşıyım bence futbolcular mücadele etmeli hele bu zamanlarda ihtiyacı var milli takımın emre gibi bi isme ama gel gelelim ki şu zamanda bizim oyuncularımızın hiç bir katkısı olmaz,olamaz kopuklar futboldan tamamen çünkü bir de tek dileğim bu maçta ıslıklamazlar bizim futbolcuları inşallah.
    Burak ısrarla forvette oynatılmak isteniyor.Ama geçen sezon hiç forvet oynamamıştı.Onun yeri Kazım'ın olduğu yer.He bana kalsa toptan kaldırsınlar ordan onu o ayrı

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri