İngilizcedir.Türkçeye çeviren kimse olmaz sanırım.
İçinde Hem office 2003(normalde 2007 dosya ben 2003 e convertledim) hem de 2007 de çalışan taktiklerin teorilere göre nasıl olması gerekiğinin dosyaları var.
Tactical Theorems 09 ve 10 var içinde.İçindeki taktikler 2011 için dönüştürme imkanı var mıdır bilmiyorum.
Resimler:
Bu örnek gerçek taktik(Rehberden)
Bu da Office Excell 2003 de çalıştığına dair bir resim ve birçok teoriden birine göre bir taktik
Link:
http://www.mediafire.com/?3zrazr3e35l86ry

Tactical Theorems   Ve Excell Dosyaları
 Tactical Theorems   Ve Excell Dosyaları

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla )Unutmamak gerekir ki bunlar genel ayarlardır.Bazen oyuncuların özellikleri farklı olur farklı talimatlar gerekir.Örnek vermek gerekirse AMR-AML lerin orta açma özelliği iyi değildir ve görevi de ataktır.Siz bu oyuncuya sık sık orta aç dememelisiniz bence.Genel fikir vermesi açısındna güzel bir rehber olduğunu düşünüyorum bu e-kitabın ki zaten boşu boşuna mı sabit konu yapsın bunu sigames community?
 )Unutmamak gerekir ki bunlar genel ayarlardır.Bazen oyuncuların özellikleri farklı olur farklı talimatlar gerekir.Örnek vermek gerekirse AMR-AML lerin orta açma özelliği iyi değildir ve görevi de ataktır.Siz bu oyuncuya sık sık orta aç dememelisiniz bence.Genel fikir vermesi açısındna güzel bir rehber olduğunu düşünüyorum bu e-kitabın ki zaten boşu boşuna mı sabit konu yapsın bunu sigames community?