Addolorato
Endoplazmik Retikulum
[Re]cep
Tek lig seçtik. Üç tane katılımcımız var. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Addolorato - İnter -
[Rec]ep - Juventus -
EndoplazmiK RetikuluM - Milan -
Addolorato
Endoplazmik Retikulum
[Re]cep
Tek lig seçtik. Üç tane katılımcımız var. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Bakalım kim İtalya'nın kralı olacak.
Başarılar diliyorum. Favorim benim![]()
Vayt gençler başarılar.Endop yazdım bunu![]()
Inter süpürür.
Başarılar üçünüze de.Favorim Emir, Recep ve Eralp.
![]()
TariboWest
Favori takımım Inter.
Başarılar,Favorim Juventus.![]()
Kankama başarılar. İnter ile yardıracaktır. Diğer arkadaşlarada başarılar dilerim.
Bütün yorum yazan ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ederek hazır buradayken yaptığım transferleri eklemek istiyorum. Recep ve Emirhan'da geldiklerinde eklerler transferlerini.
Kanatsız bir taktik oynayacağımız için ortasaha rotasyonunu geniş tutmak lazım. Forvet arkasına Paulo Henrique Ganso'yu aldık. Forvet'e Sergio Kun Agüero ve sol bek mevkiğine ise Gareth Bale'i alarak transfere nokta koyduk.
Bu transferlerin ardından ise Diego Milito'yu Manchester United'a gönderdik.
Endop Milan ' ın esnek ve güzel kadrosunu iyi kullanıp "Taht" a ulaşır.
Unutmadan, başarılar...
Football is simple,but Football Manager is not
İnter ilk yıl siler süpürür.
Inter ezberden yapmış transferi.
Para yok yönetim bütçe vermedi yoksa bizde bilirdik Ganso-Bale-Agüero almayı
Sağ ol Zafer abi![]()
Mayg, panpa yazdım bunuilk yılda 2'niz kümeye diğer yılda 1'iniz düşersiiniz favorim Lecco.
![]()
Tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Her ne kadar favori gösterilmese de, Juventus'tan yanayım.![]()
Gareth Bale'i aml olarak oynatmanı tavsiye ederim. Favorim Inter.
Bizi destekleyen ve desteklemeyen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.Biz de kendi çapımızda 3-5 isim ile anlaştık.Dünya yıldızları almadık.Mütevazi bir kadroyla oynayacağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
AC Milan 2010-2011 Yaz Dönemi Transfer Dosyası
Gelenler
Mattia Cassani'yi 20 Mn £ karşılığında renklerimize bağladık.
Gidenler
Mario Yepes 275 K £ karşılığında Espanyol'a kiralık olarak gitti. Bunun dışında Massimo Oddo 400 K £ karşılığında AJ Auxerre ile kiralık olarak sözleşme imzaladı. Takımdan göndermek istediğimiz bir çok isme talip bulamadık.
CL'de ve Avrupa Ligi'nde Grup Kuraları Çekildi
İnter ve Milan'ın 1. torbadan katıldığı kurada İnter; Bursaspor, Werder Bremen ve Ajax ile eşleşirken Milan 2. torbadan Real Madrid, 3.torbadan Anderlech ve 4.torbadan Twente ile eşleşti.
Juventus ise Avrupa Liginde şanslı bir kurayla Dinamo Bükreş, Feyenoord ve AIK ile eşleşti.
Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 03.Eylül.2011 at 02:10
İtalya Süper Kupa'sı İnter'in !
Rahat bir oyunla Roma'yı mağlup ettik ve kupaya uzandık. Bu maçta Maicon sakatlandı ve 6 gün sahalardan uzak kalarak Avrupa Süper Kupa maçını kaçırdı.
Avrupa Süper Kupası'nı Kaybettik !
Maicon'un üzerine birde 10. dakikada Eto'o sakatlanınca çok etkisiz kaldık. Sakat sakat oynayan Zanetti'nin yaptığı hatayla kupayı kaybettik. Eto'o 4 ay yok.
Transfere çok para harcadık.Başarı şart !
Kolay rakipleri kolay geçtik.Farklı skorları sezon ortasında bol bol görebiliriz.Gayet geniş bir kadro var elimde.Elimden geldiğince herkese şans vermeye çalışacağım.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Neymar a 52 Mn £ mu ? Ne yaptın yahu 15 mn £ ya geliyor bu adam.
Football is simple,but Football Manager is not
Piyasa'yı çok yükseltmişsin Recep, Atila Turan'ı bile ucuza alırdın. Gibson'ı kiralamana anlam veremedim.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Başarılar dilerim. Transferler çok güzel, zevkli bir kariyer izleyeceğiz galiba. Benim favorim Inter.
İnter transfer piyasasını alt üst etmiş![]()
48 ay oyundaki zevki baya kaçırıyor.Gerçi bizim kariyerdede var 48 ay ama pek zevki olmuyor transfer yaparken![]()
Başarılar hepinize ilk 5-6 haftadan sonra favorimi söylicem :n.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İlk hafta skorlarını ben söyleyeyim de.Arkadaşlar geldiğinde sslerimizi ekleriz.
Milan deplasmanda 0-0 berabere kaldı.Lecce miydi neydi rakibi.
Biz evimizde Fiorentina'yı 2-0 mağlup ettik.Buldog Melo uzaktan tam köşeye çok güzel bir gol attı.
İnter de evinde - Cesena olabilir rakibi - 2-0 mağlup etti.Ganso harika bir golle iyi bir başlangıç yaptı.
Nam-ı diğer [Rec]ep