Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

2 16.67%
  • Gaziantepspor kazanır

3 25.00%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: [1. Hafta] Antalyaspor - Gaziantepspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [1. Hafta] Antalyaspor - Gaziantepspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gaziantep kaliteli kadrosuyla rahat bir şekilde kazanacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalyaspor Süper Ligin tecrübeli ve kalitesi belli olan oyuncularını aldı.Sezona kendi evlerinde başlama avantajıyla da Antalya kazanır bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alt olur diye dusunuyorum ve berabere biter

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor lige en hazır takım.Galibiyetleri dışında bir sonuç benim için oldukça sürpriz olur.

Antalyaspor çok iyi takviyeler yaptı bu sezon, G.Antep'in son durumu nedir bilemiyorum ancak Avrupa Ligi maçlarını baz aldığımda bana ümit vermemişti oyunları. İç sahada Antalyaspor galibiyete yakın taraf diye düşünüyorum, ancak beraberliğe oy verdim G.Antep'in savunma gücü nedeniyle. Dany Nonkeu tek başına toparlar o savunmayı!

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Antalya lige hazır güzel takviyeler yaptı 3 puanı alırız

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gayet iyi transferler yaptık üstüne Necati ve Tita'yı takımda tuttuk 1-0 yada 2-0 alırız bu maçı .

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

MS Antalya 1 0 G.Antepspor

Gol:Uğur İnceman

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Beklediğim gibi kazandı Antalyaspor. Tebrikler Kadrolarında gerçekten lig için kaliteli ve tecrübeli oyuncular var.

Ben de Antalya galibiyeti bekliyordum,tebrikler Antalyaspor bu sene iyi işler çıkartabilirler.Geçen seneki başarılı kadronun iskeletini koruyarak tecrübeli oyuncular transfer ettiler.

Gaziantepspor'un da ilerleyen haftalarda toparlayacağını düşünüyorum.

Türkiye'nin Milan'ı olacak gibi Antalya Takımn yaş ortalaması kaç çok merak ediyorum Ama bu tecrübeli oyuncuların uyum süreci daha kısa sürüyor işte avantajı da o. Ali Tandoğan'ın güzel ortasında Uğur çok iyi yükselip attı golü. İlginç bir şey daha gözüme çarptı, bu hafta gol atan eski beşiktaş'lı oyuncuların çokluğunu farkettiniz mi sizde?
    Uğur İnceman, Nobre-2, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz...Hatta asistlerde de coştular Fink 2 asistle oynadı, Ali Tandoğan'da son takımı Bursaspor olsa da Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncu asist yaptı bu hafta. Birde Es-Es'te Erkan Zengin'in asisti vardı yanılmıyorsam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Türkiye'nin Milan'ı olacak gibi Antalya Takımn yaş ortalaması kaç çok merak ediyorum Ama bu tecrübeli oyuncuların uyum süreci daha kısa sürüyor işte avantajı da o. Ali Tandoğan'ın güzel ortasında Uğur çok iyi yükselip attı golü. İlginç bir şey daha gözüme çarptı, bu hafta gol atan eski beşiktaş'lı oyuncuların çokluğunu farkettiniz mi sizde?
    Uğur İnceman, Nobre-2, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz...Hatta asistlerde de coştular Fink 2 asistle oynadı, Ali Tandoğan'da son takımı Bursaspor olsa da Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncu asist yaptı bu hafta. Birde Es-Es'te Erkan Zengin'in asisti vardı yanılmıyorsam
    Bunu ben de fark ettim, Erhan Güven de asist yaptı ayrıca ve Burak'ı da eski Beşiktaşlılar arasında sayarsak o da gol attı. Hatta Bank Asya'ya kadar inersek Fahri Tatan'ın da golü vardı. Demek ki ya baskı vardı üzerlerinde bizde oynarken ya da bunların hepsi Anadolu topçuları (Burak hariç). Bence 2'si de.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Türkiye'nin Milan'ı olacak gibi Antalya Takımn yaş ortalaması kaç çok merak ediyorum Ama bu tecrübeli oyuncuların uyum süreci daha kısa sürüyor işte avantajı da o. Ali Tandoğan'ın güzel ortasında Uğur çok iyi yükselip attı golü.
    28'miş

Henüz bir Milan olamamışlar demekki Milanın kaçtı? Bir ara 30'u doldurmayan kadroya giremiyordu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlk 8i banko gibi görüyorum ben Antalyaspor için.Birde maçtan sonra röportajlarda Antep'li futbolcular hep tek kale oynadık yenildik dediler.Bence maç ortada geçti.İlla biri daha iyi oynadı deniliyorsa da bu takım Antalyaspor'dur.

Mesaj Yetkileri