Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
53. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

40 75.47%
  • Berabere biter

4 7.55%
  • Orduspor kazanır

9 16.98%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şampiyon bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.

tahminimce 3-1 yeneceğiz (bienvenu 1, alex 2)

volkan

gg-bilica-yobo-caner

topuz-emre

dia-alex-stoch

bienvenu

serdar sakat, muhtemelen tercih edilmeyecektir.

ziegler de daha gelmedi, onun yerine caner oynayacaktır tahminimce.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ordu puan alabilir bence kadroları çok sağlam....Skor tahminim 1-1...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe : 4 - Ordu : 1

Diye tahmin ediyorum umarım böyle olurda takım morallenir

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

ve son şampiyon sahaya iniyor.yeni sezonun takımımız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.rakip yeni oyunculardan kurulmuş bir takım,fakat fark yaratan oyuncuları var.

takımımız yaşanan zor günlere karşın gösterdiği kenetlenme ile ne kadar sağlam bir karaktere sahip olduğunu belli ediyor,böyle futbolculardan kurulu bir takımımız olduğu için şanslıyız.bu da ilk maçta oynayacağımız futbola yansıyacaktır.

benim de skor tahminim 3-1. (alex x2 ,semih)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ordu iyi kadro kurdu,ama fenerbahce tam bildigim kadari ile ilk hafta galip gelemiyordu bence bu sefer olmaz fenerbahce 2-1 veya 3-1 kazanabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kulüp üzerindeki kara bulutları bir nebze olsa da dağıtmak için güzel bir fırsat.Alex önderliğinde zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ordunun en kötü berabere kalcağını düşünüyorum özellikle fenerbahçenin bi takım mental sorunları varken

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ne kadar dağılmış olsa da Orduspor bu maçtan puan alamaz . 2-0 Fenerbahçe alır goller : Dia , Emre

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umarım sakatlanan serdar yerine orhan'ı tercih eder aykut hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ordu iyi bir kadro kurdu.Seyirci baskısıda olmayacak.Ordu'dan bir sürpriz bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Seriye devam ederiz.Emre,Gökhan Gönül ve Kesimal'in durumları hakkında kesin bir bilgiye sahip miyiz?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dibe düşenin çıkışı feci olur.Bu sene de ipi göğüsler diye düşünüyorum.İlk 30 dakikada işi çözer Fener.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence herkese bir cevap niteliğinde bu maçı 3-0 kazanırız .

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Takımımızın sahaya müthiş bir hırs ile çıkacağını düşünüyorum. Ordu'yu dümdüz ederiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum 1-2 oyuncumuz şov yapacak Dia,Stoch bunlardan biri patlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şike soruşturmasıyla hırslanan Fener farklı galibiyet alır. Emre oynamazsa orta sahada biraz sıkıntı çekebilir. Son durumu tam olarak ne Emre'nin, kesin oynayacak mı ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hırslanmış bir Fener aynı zamanda yıpranmış bir Fener sahada olacaktır. Büyük ihtimalle son ter damlalarına kadar koşacaklar ancak kafaları pekte maçta olamayacaktır. Pas hataları , konsantrasyon düşüklüğünden gol yemek gibi olaylar olabilir maçta. Güzel bir maç olur umarım. Skor tahminim 2-1 Fenerbahçe yönünde...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    şampiyon bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.

tahminimce 3-1 yeneceğiz (bienvenu 1, alex 2)

volkan

gg-bilica-yobo-caner

topuz-emre

dia-alex-stoch

bienvenu

serdar sakat, muhtemelen tercih edilmeyecektir.

ziegler de daha gelmedi, onun yerine caner oynayacaktır tahminimce.
    Hocam emre sakat değilmiydi yada benmi öyle biliyorum eğerki emre sakatsa yerine ya özer yada christian oynayacak bunun içinde blica yerine bekir girebilir Orduspordan süpriz yapabilir bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Son şampiyon sahaya iniyor.Her ne kadar kaos ortamı olsa da Aykut hocanın takımı bundan uzak tutacağını ve maçı kazancağımızı düşünüyorum.Beklediğim kadro.

Volkan

GG-Orhan-Yobo-Ziegler

Mehmet-Cristian-Selçuk-Dia

Alex

Semih

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gönlüm isterdi ki yönetimin yetkisi dahilinde olsaydı da Şampiyonlar Ligi'nden men edildikten sonra bu maça çıkılmasaydı. Umarım genel kurulda benim düşünceme göre olması gereken karar alınır ve o tarihten sonraki maçlara çıkılmaz.

Bu maçtan galibiyet bekliyorum. Ama açıkçası çok da önemli değil kazanıp kaybetmek benim için.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Son şampiyon sahaya iniyor.Rahat kazanıcabiliceğimiz sanmıyorum ama yine de 1-0 , 2-1 gibi skorlarla kazanırız diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gökhan , Emre ve Serdar Kesimal yok sanırım.Maça kötü başlayıp gol yeme ihtimalimiz yüksek başta.Ama yine de kazanacağımızı düşünüyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Eylül.2011 at 21:40 Reason: silinme sebebi daha açık hale getirildi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Gökhan Gönul'u nasil yaziyorsunuz 11e. Sakat degilmi o? Kafasi karisik bir fener yenecektir, fakat bizim oyuncularin birisinden gol bekliyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Doğru Gökhan'ı atlamışım.O zaman Orhan Şam sağda , Bilica stoperde oynar.Keşke Bekir oynasa Bilica'nın yerine ama sanmıyorum maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

5 0 gibi net bir skor bekliyorum.İlk maçdan herkeze bu sezon nasıl fenerbahçe olucak onu göstereceğimizi tahmin ediyorum

Bir Fenerbahçeli olarak, pek de umurumda olmayan maçtır ve pek de umurumda olmayacaktır alınacak sonuç. Sebebi malum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Benim onbirim budur !

Saso daha iyi ama kontejana takılıyor. Fevzi oynar.
    Metin hoca dünkü taktik antremanında bu onbiri oynattı !

------------Fevzi---------
    Garcia-Yalçın-Sedat-Emre
    ------Gosso---Onur----
    Dalmat----Stancu------Culio
    ------------Tekke--------

Bu oyuncuları bir araya toplayıp özel görüşmede yaptı.Yüzde 90 bu kadro çıkacak. Onur ve Sedat'ı oynatması baya sürpriz oldu. Özellikle Onur sadece koşan ve pres yapan biridir. Ali ondan çok daha iyi oyuncudur.Hakan Özmertte var. Sedat'ı ise samsun maçında hiç beğenmedim.Ağır kalıyor. Madem kontejan var ozaman kalede Saso'yu oynatabilirdi. Hoca sanırım ortasahada pres yaparak fenerbahçeyi durdurmak isteyecek. Gosso-Culio-Onur hatta Dalmat mücadele gücü yüksek oyunculardır. İlk 5 hafta sürekli kadroda değişiklikler olacaktır. 5. haftadadan sonra Gerçek Orduspor meydana çıkar diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin maçları beni hep heyecanlandırmıştır, şimdi de şampiyonun ilk maçını beklemek ana heyecan veriyor ama maçı izleyemeyeceğim. Maçı izleyemeyeceğim, ilçede Lig TV yok, olan tek yer askeriye, onu da tabur komutanı Fenerbahçeli olduğundan, bu sezon için yeniletmedi sözleşmeyi.

Çevremde iptal edilen Lig TV'leri gördüğümde, Aydınlar'ın açıklamasına şaşırmıyorum, lig sonuna kadar düşme yok diyor, piyon olarak kullanmaya, Fenerbahçe'yi sömürmeye devam.

Aykut Kocaman'ın bir açıklaması vardı, sezon başlayıp biz ard arda maçları kazanırsak, o zaman ligden düşürürler bizi diye. Ben takımı Aykut Kocaman'ın çok iyi hazırladığını düşünüyorum, keşke şampiyon ilk maçında seyircisiyle buluşabilseydi ve daha keyifli bir galibiyet alabilseydi. Aykut Kocaman'ın bu açıklamasına bakarak takımıma güveniyorum, sahaya çıkacak 11 henüz net olmasa da, kim çıkarsa çıksın, bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende bu maçtan ümitliyim. Ordu iyi kadro kurdu bence. Ama hem ligde tecrübesizler, hemde takım kaliteli olsada yeni bir takım sonuçta. Bizim ise bir kaç giden dışında oturmuş lakin yara almış, psikolojik olarak hasarlı bir takımımız var. Sırf bu seneki olaylardan değil, bu takımdaki bir çok oyuncu şampiyonluğu kaçırdığımız sezon F.Bahçe'de oynuyordu. Son bir kaç yılda yaşanılan kaoslar, son anda kaybedilen şampiyonluklar, şampiyon olduktan sonraki süreç vs. yılların yorgunluğunu oluşturuyor. Dolayısı ile üzerlerinde bir baskı vardır. Kimin bu durumda baskı olmaz ki üzerinde. Bir memur bile kendi işinde bu tür şeyleri art arda yaşayınca yeniden o işe başlarken tedirgin olur. Kolay değildi tabiki.

Maçta seyirci olmayacak, çok önemli değil. Belki yeni gelen oyuncularımız içinde avantaj olur bu durum. Baskısız bir ortamda ilk maçlarına çıkmaları daha rahat oynamalarını sağlar. Takımıma başarılar diliyorum. Çok zorlu bir yıl başlıyor. Kazanacağımızı ve yarışın ilk maçından 3 puan alacağımızı tahmin ediyorum...

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri