Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

5 23.81%
  • Berabere biter

12 57.14%
  • Kayserispor kazanır

4 19.05%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: [1. Hafta] Bursaspor - Kayserispor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [1. Hafta] Bursaspor - Kayserispor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursaspor yeni transferleriyle zorlansa bile kazanacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu ilk hafta için çok zevkli mücadele Berabere biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1.ci haftanin en zor maci diyebilirim 2 ekipde cok iyiler 1-1 bitebilir beraberlik kokusu var macta

Sezon başı, Kayserispor genç ve oldukça iyi takviyeler yaptı ama hazırlık döneminde takip edemedim. Son durumları nasıldır bilemiyorum. Bana kalırsa bol pozisyonlu seyir zevki yüksek bir kaşılaşma bizi bekliyor galip gelen kim olur bilmem, umarım Bursa'm olur

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bursa alıcak gibi bir his var içimde Gökhan ünalı çok merak ediyorum İbb de iyi sezon geçirmişti bence Ayrıca bu maçta zevkli geçicek maçlardan bir tanesi.

Bursa'nın inanılmaz bir gol sorunu var . Kayseri galibiyeti bekliyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sonucunu kestiremediğim maç umarım kayserim alır.Gökhan Ünal Cangele ve Amrabatın formu çok öenmli

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Kayserispor'un zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Bursamız zorlanır ama kazanır.Maça gidecek arkadaşlar bana saat 14:30'a kadar pm'den ulaşabilirler beraber gideriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç iki taraf içinde zor olur. İbre Bursa'dan yana ama Kayseride kolay lokma değil. Ben berabere biteceğini düşünüyorum. Şota bence dersine iyi çalışıyor. Bursadan 1 puan koparmak isteyecektir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu sene bu iki takımdan da büyük bir düşüş bekliyorum.Bu maçta zevksiz bir maç olacaktır ama yine de Bursa kazanır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bangura benim adamım ondan gol bekliyorum inş zevkli bir maç olurda 2 saatim boşa gitmez tahminim gollü bir maç olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

BURSASPOR 11 - Carson; Chrétien, İ.Öztürk, Serdar Aziz, Vederson; Adem Koçak, Batalla, N'Diaye; Turgay, Bangura, Ozan İpek

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Cangele gene dizden sakatlanmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1-0 Gol : Ozan İpek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vederson ne gol attı be.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Vederson fena attı frikikten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada gollerden sonra yapılan tezahüratlar Beşiktaş'a mı?Ayva çiçek açmış yazmı gelecekden sonra allahu ekber allahu ekber la ilahe illallah baya manidar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yediğimiz gollerden çok cangele üzülüyorum.Yine dizi dönmüş.Sanırım Cangelenin Kayseri kariyeri bu sefer bitti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynen beşiktaşa baya tezahurat çekiyorlar arada bir grup Fener kümeye diede bağırdı Cangele çıktıktan sonra ilerde hiç top tutamaz oldu kayseri,amrabat yetenekli ancak tek kalıyor gökhan ilk yarıda etkisizdi,bursada çok etkili değil bir yan top ve güzel bir frikik maç bi anda 2-0 oldu pozisyon zenginliği yok maçta daha çok orta sahada geçiyor umarım 2.yarı kayseri hareketlenir maça zevk gelir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 oldu Batalla
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kayserispor beni hayal kırıklığına uğrattı.Bu sene play-offlara kalabilir diye düsünüyodum ama hiç sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Prince Tagoe oyuna girdi ve 3 tane pozisyon buldu ve kaçırdı. BU adamda işvar
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kayserispor çok kötüymüş. Bu kadar beklemiyordum ama harbi böyle giderlerse işleri zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tagoe"nin gecmisini okumanizi tavsiye ederim cok acikli ve gelecegin buyuk yildizlarindandi Hoffeniham bitirmis adami, nese maca gelirsek acikcasi beraberlik bekliyordum bursa supriz yapti benim icin tebrikler

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kayseride Amrabat dışında bişi yoktu Bursasporu tebrik ederim 3 puanla başladılar n'diaye süper valla appiahın bizde olduğu zamanki hali gibiydi çok beğendim 10 numara transfer olmuş Batallada güzel yönetti atakları.Bangura Tague den daha etkili olacak gibi geliyor

Ortalama oyun oynamamız yetti, bu kadar kolay olmasını beklemiyordum. Cangele sakatlandııktan sonra ne olduysa Kayserispor oyundan düştü resmen...
    3-0 temiz skor, şu ana kadar oynanan karşılaşmalar içinde de tek gol yemeyen takımız İbrahim birkaç pozisyonda denedi ama Serdar Aziz izin vermedi Maçın adamı büyük ihtimalle Batalla olur bir gol bir asistle ama N'Diaye ve Serdar Aziz'de mükemmeldiler. Tagoe'de girdikten sonra pozisyonlar buldu,2-3 kez gole yaklaştı, hele ikisi kaleciyle karşı karşıya Gerçekten çok iyi transferler yaptık bu sezon, hatalardan gerekli derslerin alındığını gösteriyor bu da. İnşallah böyle devam ederiz, çok umutluyum takımımdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cangele 6 ay sahalardan uzak kalacakmış, sakatlık belası peşini bırakmıyor Kayserispor'un.

Cangele geçen sene de uzun bir sakatlık yaşamıştı sanırım.Yani Kayserisporda hakikaten çok şanssız.Son 2-3 yıldır sakatlıklardan çektiklerini hiçbir takım çekmemiştir belkide bu ligde.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri