daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bursaspor yeni transferleriyle zorlansa bile kazanacaktır...
Bu ilk hafta için çok zevkli mücadeleBerabere biteceğini düşünüyorum.
1.ci haftanin en zor maci diyebilirim 2 ekipde cok iyiler 1-1 bitebilir beraberlik kokusu var macta
Sezon başı, Kayserispor genç ve oldukça iyi takviyeler yaptı ama hazırlık döneminde takip edemedim. Son durumları nasıldır bilemiyorum. Bana kalırsa bol pozisyonlu seyir zevki yüksek bir kaşılaşma bizi bekliyor galip gelen kim olur bilmem, umarım Bursa'm olur![]()
Bursa alıcak gibi bir his var içimde Gökhan ünalı çok merak ediyorum İbb de iyi sezon geçirmişti bence Ayrıca bu maçta zevkli geçicek maçlardan bir tanesi.
Bursa'nın inanılmaz bir gol sorunu var . Kayseri galibiyeti bekliyorum .
Sonucunu kestiremediğim maç umarım kayserim alır.Gökhan Ünal Cangele ve Amrabatın formu çok öenmli
Kayserispor'un zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.
Bursamız zorlanır ama kazanır.Maça gidecek arkadaşlar bana saat 14:30'a kadar pm'den ulaşabilirler beraber gideriz.
Maç iki taraf içinde zor olur. İbre Bursa'dan yana ama Kayseride kolay lokma değil. Ben berabere biteceğini düşünüyorum. Şota bence dersine iyi çalışıyor. Bursadan 1 puan koparmak isteyecektir...
Bu sene bu iki takımdan da büyük bir düşüş bekliyorum.Bu maçta zevksiz bir maç olacaktır ama yine de Bursa kazanır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bangura benim adamım ondan gol bekliyoruminş zevkli bir maç olurda 2 saatim boşa gitmez tahminim gollü bir maç olacak
BURSASPOR 11 - Carson; Chrétien, İ.Öztürk, Serdar Aziz, Vederson; Adem Koçak, Batalla, N'Diaye; Turgay, Bangura, Ozan İpek
Cangele gene dizden sakatlanmış.
1-0 Gol : Ozan İpek
Vederson ne gol attı be.
Vederson fena attı frikikten![]()
Bu arada gollerden sonra yapılan tezahüratlar Beşiktaş'a mı?Ayva çiçek açmış yazmı gelecekden sonra allahu ekber allahu ekber la ilahe illallah baya manidar.
Yediğimiz gollerden çok cangele üzülüyorum.Yine dizi dönmüş.Sanırım Cangelenin Kayseri kariyeri bu sefer bitti![]()
Aynen beşiktaşa baya tezahurat çekiyorlar arada bir grup Fener kümeye diede bağırdıCangele çıktıktan sonra ilerde hiç top tutamaz oldu kayseri,amrabat yetenekli ancak tek kalıyor gökhan ilk yarıda etkisizdi,bursada çok etkili değil bir yan top ve güzel bir frikik maç bi anda 2-0 oldu pozisyon zenginliği yok maçta daha çok orta sahada geçiyor umarım 2.yarı kayseri hareketlenir maça zevk gelir
3 oldu Batalla
Sentugo.
Kayserispor beni hayal kırıklığına uğrattı.Bu sene play-offlara kalabilir diye düsünüyodum ama hiç sanmıyorum.
Prince Tagoe oyuna girdi ve 3 tane pozisyon buldu ve kaçırdı. BU adamda işvar
Sentugo.
Kayserispor çok kötüymüş. Bu kadar beklemiyordum ama harbi böyle giderlerse işleri zor.
Tagoe"nin gecmisini okumanizi tavsiye ederim cok acikli ve gelecegin buyuk yildizlarindandi Hoffeniham bitirmis adami, nese maca gelirsek acikcasi beraberlik bekliyordum bursa supriz yapti benim icin tebrikler
Kayseride Amrabat dışında bişi yoktu Bursasporu tebrik ederim 3 puanla başladılar n'diaye süper valla appiahın bizde olduğu zamanki hali gibiydi çok beğendim 10 numara transfer olmuş Batallada güzel yönetti atakları.Bangura Tague den daha etkili olacak gibi geliyor
Ortalama oyun oynamamız yetti, bu kadar kolay olmasını beklemiyordum. Cangele sakatlandııktan sonra ne olduysa Kayserispor oyundan düştü resmen...
3-0 temiz skor, şu ana kadar oynanan karşılaşmalar içinde de tek gol yemeyen takımızİbrahim birkaç pozisyonda denedi ama Serdar Aziz izin vermedi
Maçın adamı büyük ihtimalle Batalla olur bir gol bir asistle ama N'Diaye ve Serdar Aziz'de mükemmeldiler. Tagoe'de girdikten sonra pozisyonlar buldu,2-3 kez gole yaklaştı, hele ikisi kaleciyle karşı karşıya
Gerçekten çok iyi transferler yaptık bu sezon, hatalardan gerekli derslerin alındığını gösteriyor bu da. İnşallah böyle devam ederiz, çok umutluyum takımımdan.
Cangele 6 ay sahalardan uzak kalacakmış, sakatlık belası peşini bırakmıyor Kayserispor'un.
Cangele geçen sene de uzun bir sakatlık yaşamıştı sanırım.Yani Kayserisporda hakikaten çok şanssız.Son 2-3 yıldır sakatlıklardan çektiklerini hiçbir takım çekmemiştir belkide bu ligde.