daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dağılmış bir Ankaragücü'nü Mersin rahat yenecektir...
fazla gol olmaz dusuncesindeyim beraberlik en yakin tercih
Güveniyorum herşeye rağmen Ankaragücüne . Cengiz Topel Yıldırım'da dediği gbi Ankaragücü taraftarı 34 puandır .
mersin kazanır beşiktaşın eski oyuncularıyla![]()
Ankaragücü'nde yaşanan kaos muhakkak futbolcuların maça ekstra motive olarak çıkmalarını sağlayacaktır.M.İ.Y da bu sene neler yapacağını merak ettiğim bir takım.Ziya Doğan faktörüyle beraberlik ön plana çıkıyor,tahminimce 1-1 bitecektir.
A.Gücü, birçok iyi oyuncusunu elden çıkardı bu sezon ve yasak nedeniyle transfer yapamadığı için kiralık yolladığı futbolcuları geri çağırmak zorunda kaldı. Mersin İ.Y. ise iyi bir kadro kurdu. Bu maçta Mersin'in yenilmeyeceğini düşünüyorum, beraberlik maçı.
MİY çok rahat geçer 2-3 fark bekliyorum .
Ziya Doğan takıma alışma evresinde ekstra sert futbol ve defansif anlayışı tercih eder.Golsüz yada az gollü bir maç bekliyorum.Beraberlik en olası sonuç.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
iyi transferler yaptık, deplasmanda bile olsak kazanırız bu maçı
Nurullah Sağlam'ın askerleri alır bu maçı![]()
Banko Mersin. Ankaragücü'nün bu durumda iken kadrosuna iyi takviyeler yapmış olan Mersin'den puan alması çok zor gözüküyor.
Nobrenin golüyle Mersin 1-0 öne geçti
Nobre Atti 0-1
Nobre 0-2 yapti![]()
Nobre ve 2-0 muhteşem bir goldü
Nobre Mersin'de adeta yeniden doğdu![]()
ulan nobreama iyi yensin mersin kuponum tutsun
Ankaragücü kötü durumda birde üstüne Ziya Doğan geldi işleri çok zor bu sezon...
I'm back...
Doğan: Tempomuz Düştü
Ziya Doğan, Mersin İdmanyurdu karşılaşması sonrası düzenlediği basın toplantısında, 2-1 yenildikleri karşılaşmanın 12-13 dakikalık bölümünde iyi bir tempo yakaladıklarını belirterek, ''Ancak tempomuz giderek düştü. Çünkü son 25 günün en az 20 gününü hiç idman yapmadan boş geçiren futbolcularım, 5 günlük idmanla çıktıkları maçta yine de iyi mücadele ettiler. Kulüpte yaşananlar nedeniyle bir çoğu idmanları bırakmış, bir çoğu kulüpten ayrılmış, kalanlarla da biz çok kısa sürede yaptığımız çalışmayla ancak bu kadarını başardık. Özellikle 2. yarıda oyuna aldığım Serdar Özkan 3-4 günlük antrenmanla çıktı maça'' diye konuştu.
Doğan, ilk yarıda ellerinden geleni yapmak için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Ligin ilk yarısını en az kayıpla atlatmak zorundayız. İdman eksikliği olan futbolcuları hazır hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sıkıntılarımız bir süre daha devam edecek. 2. devrede toparlanıp, 102 yıllık bir tarihi olan Ankaragücü'ne yakışır bir futbol oynamaya çalışacağız.''
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise 29 yıl aradan sonra tekrar süper lige dönüp, sezona 3 puanla başlamaktan çok mutlu olduklarını vurgulayarak, ''Ankaragücü maçında 20. dakikadan sonra topun bizde kalma süresinin artması neticesinde oyunun kontrolü de bize geçti. Nobre gibi 2 gol atan ileride oldukça yararlı bir futbolcuyu oyundan erken almak zorunda kaldım. Çünkü sakatlıktan yeni çıktı. Başlangıçlar hep böyle sancılı olur. Biz de bugün süper lige sancılı bir başlangıç yaptık. Ancak kazandığımız için mutluyuz'' şeklinde konuştu.
-BAKAN ÇAĞLAYAN-
Ankaragücü- Mersin İdmanyurdu maçını izlemeye gelen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin İdmanyurdu'nun ilk maçta çok iyi bir sonuç aldığını belirterek, ''Ankaragücü'nü deplasmanda yendiğimiz için çok mutluyuz. Nobre'nin iki gol atması son derece önemli. Bu ilk maç. Başarıları daim olur inşallah'' dedi.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da deplasmanda Spor Toto Süper Lig'e 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Mersin İdman Yurdu'nun daha da iyi bir takım olacağını söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise galibiyetin Mersin halkına moral olduğunu vurgulayarak, Mersin'nin bu galibiyete ihtiyacı olduğunu kaydetti
KAYNAK: AA
Başkentteki 2 takımda bu sene düşerse şaşırmayın derim...
Tam bu sene ligde Ankara takımı kalmayabilir diyecektim ki bu yorum yapılmış![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yarı Mersinli olaraktan MİY'nu tebrik ediyorum![]()
Mecbur Hakan yapcak bişey yok en iyi ihtimal ömrümüz yeterse 5 sene yaşıcaz orda (: Bu alışma evresini çabuk atlatmak istiyorum![]()
Sestak Vittek Sapara bunlar gitmeden önce turnuvada finalde Mersini 4-0 yenen ankaragücünün şimdiki hali içler acısı hele Ziya Doğanın olduğu bir takım var ortada çok zor günler geçirecekelr MİY ve Nobreyi tebrik ediyorum
Goller çok manidar.
Tebrikler MİY... Bi aksilik çıkmazsa bu sezon Ankaragücü'nün düşeceği sezon olur.
Ankaragücü iyi ki Yılmaz Vuralı almadı 4-5 fark yiyebilirlerdi![]()
A.Gücü'nü bilmemde G.Birliği düşmez. Ankaragücü'nün işi zor ama devre arası takviye felan olurda kurtarırlarsa kurtarırlar yoksa işleri çok zor. Bunun yanında Samsun gibi Mersin gibi yeni çıkan takımların galip gelmeleri ise isabetli transfer yaptıklarını gösteriyor..
Yalnız Nduka adından çok söz ettircek.