daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Manisa transferde sönük kaldı...Trabzonspor fark atar...
Manisaspor sezonun ilk maçında kendi evinde beraberliği alır bana göre.
manisa iyi takım, umarım kazanır iyi başlarız lige. defansı sağlam tutabilirsek alırız gibime geliyor. ama çıkacak 11 de önemli olacak. şahsen şu anda çıkacak 11'i merak ediyorum. tahmin etmek de güç.
Manisaspor - Göztepe hazırlık maçını izledim. Takımı hiç beğenmedim. Özellikle Makukula stad arkasında köfte - ekmek satsa yeridir. Takımın genelinde bir uyumsuzluk var. Transfer döneminde sadece 1 tane ilk 11 oyuncusu alındı. Tahminim Manisaspor 0-3 Trabzonspor.
Trabzon galip gelir bu maçta. Makukula, Trabzon defansını zorlayabilir ama Kayseri'de ki performansına yakşalamıyor bi türlü. Makukula'yı bi tek Tolunay hoca oynatabiliyor anlaşılan.
Screw you guys, I'm goin' home
Çalkantılı bir dönemin ardından lig sonunda başlıyor.Lige iyi bir başlangıç yapıp bu maçı kazanmamız lazım.
Kadro kousunda bende bir tahmin yapamıyorum.Şuan ideal bir 11 kurup o 11 ile sürekli devam etmeliyiz.Küçük rotasyonlar da olacaktır tabi.
Trabzon alıcak fark atar diyemeyiz deplasmanda oynanıyor çünkü maç.
Ankette TS dedim ama zorlu bir maç olucaktır TS alırsa 1-0 alır diyorum.
Arkadaşlar maç çok çekişmeli fark falan olmayacak manisa zorluyor ts yi fakat maçı izlemek çok süper oluyor manisanın kalecisinden beklenmedik performans var bu arada ( iyi yönde)
Gol Trabzonspor Burak yılmaz boş kaleye adrian şov yaptı resmen golde ..... Adrian tam adam bence süper oynuyor orada querasme benzeri adamlar olsa belki pas vermez şut denerdi ve gol olmazdı
Burak kaldığı yerden devam ediyor.Adrian harika işler çıkardı.
Yılmayan adam kaldığı yerden devam ediyor. 1-0.![]()
Kırmızı kart ısaac promisee ye manisa 10 kişi kaldı karar bence doğru cüneyt çakırın
Bakalım ne olacak.Zokora sakatlandı umarım birşeyi yoktur.
Ortada olan maç 5 dakikada alt üst oldu. Önce Burak'ın golü sonra kırmızı kart. 2. yarı fırsatları değerlendirebilirsek farka gidebiliriz.
Kart isteyen adama kart göstermekte moda bizim ülkede.
Messi'de kart istiyor bazı maçlarda ama onlara göstermiyorlar.Saçmalık bu ülkeye ait birsürü saçmalık olduğu gibi.
Bence saçmalık değil başka ülkelerde yok bizde var olmasıda iyi çünkü bizim ülkedeki futbolla başka ülkelerdeki futbol aynı seviyeye çıkabilmiş durumda değil malesef oyüzden ağır kararlar vermeyi düşünmüşler her ne kadar ağır olsada gerekli
MHK Başkanı açıklama yaptı, hakemin gözünün içine sokacak gibi kart istemekle, ufak bi sitem şeklinde bi kart işareti yapmak arasında fark var dedi. Hakemin insiyatifine kalıyo bu durum.
Olayı net görmedim ama, eğer ki bağıra bağıra ellerini açarak sert bi şekilde kart istiyosa, kurallarda karşılığı sarı kart.
skor ne şu anda?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Lig TV'de Artık futbol konuşacak programında açıklamıştı MHK başkanı. Futbolcuların ani refleks ile masumanece yaptıkları hareketle, ısrarla kart istemeleri ayrı değerlendirilecek demişti.
Birhayli dağıldık şu dakikalarda.
manisa kırmızıya rağmen ikinci yarı iyi başladı fakat golü bulamıyor bu arada trabzon çok büyük bir gol şansı kaçırdı az önce
Arkadaşlar gol geldi tebrikler manisa adamlar 10 kişiyle attı golü not : gol simpson
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Eylül.2011 at 15:05 Reason: mesajlar birleştirildi.
1-1 oldu.....
Josh Simpson attı golü Kanadalı...
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Eylül.2011 at 15:05 Reason: mesajlar birleştirildi.
murat erdogan cok guzel pas atmis simpson atmis, ah ulan ah trabzon 10 kisi kalmis takimdan golmu yenilir ya![]()
İddaa yatacak ya nası gol yersin 10 kişi takımdan of