1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Ankaraspor'a Taktik

Exclamation Ankaraspor'a Taktik

Arkadaşlar ben Ankaraspor'u çalıştırıyorum ilk sezon Antalyadaydım Süper lige çıkardım sezon ortasında istifa ettim Ankaraspora geçtim 2.ligde ve 11.sırada elime geçti ama takım kötü durumda.Bana ankaraspor için taktik önerirseniz çok sevinirim 2 forvet olursa iyi olur çünkü sadece Jaba ve Taner Demirbas var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dostum tüm takımın listesini veya resmini yolarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-3-1-2
    amc ve ortasaha kanatlar ileri dönük

Exclamation

en son hali bu burdan yorumları yaparsanız çok sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

kadronu 4-1-2-1-2 yap ben denemistim takim basarili oluyo ayrica bu taktikte ise yarar
    4-1-2-2-1 yani tek forvet ama arkasindaki ikili ve kanatlardaki adamlarin kaliteli olutsa tek forvet oynasan bile forvetin gol krali olur ayrica tek forvet ile oynatacagin kisi uzun boylu pivot bir forvet olacak hakan sükür gibi,ama sende ersen martin vardi keske onu satmasaydin ama onun yerine iyi bir pivot forvet almalisin...

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    kadronu 4-1-2-1-2 yap ben denemistim takim basarili oluyo ayrica bu taktikte ise yarar
    4-1-2-2-1 yani tek forvet ama arkasindaki ikili ve kanatlardaki adamlarin kaliteli olutsa tek forvet oynasan bile forvetin gol krali olur ayrica tek forvet ile oynatacagin kisi uzun boylu pivot bir forvet olacak hakan sükür gibi,ama sende ersen martin vardi keske onu satmasaydin ama onun yerine iyi bir pivot forvet almalisin...
    ya valla ben satmadım benden önceki teknik direktör satmış ben 2.sezonun ortasında Antalya'dan geldim Ankaraya.

Adam gibi oyuncu kalmamış valla forvete adam yoktu bi jaba vardı onu da satıyolardı ben engelledim Taner Demirbas'ı aldım o olurmu?

jaba yeter beaaaaaaaaa

arkadaşlar maçlardan sonra oyunculara bir gün izin verme ayarını nerden yapıyorduk ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arastirmalara bakarsan belki karar werebilirsin

Mesaj Yetkileri