bence rahat bir mac olmucak ziya dogan buyuk takimlara karsi baska bir oynuyor ama ankaragucundede evet cogu oyuncu gitti,besiktas tel avive yenilirse eger umarim yenilmez yenilirlerse moral bozuklugu olcak icimden besiktas yada beraberlik geciyor
Ziya Doğan çetesini getirse alırdı puan ama çetesi yok adamın devre arasında getirir artık onları![]()
Beşiktaş Ankaragücü'nü kaliteli ayaklarıyla affetmeyecektir. Ankaragücü çok güç kaybetti.
Bu kadar zayıf bir ekibi yenemesse Bjk'li oyuncular toplu intihar gerçekleştirsin.![]()
M.Tel Aviv maçının sonucu ne olursa olsun galibiyete garanti gözle bakıyorum. Artık iyi futbol da bekliyorum takımdan. Bu maç her anlamda çıkış maçımız olsun istiyorum.
Dün LigTv'de Dünden Bugüne programını izledim de; Biz en kötü ama en kötü zamanımızda bile İnönü'de Ankaragücü'ne en az 3 atmışız. Yine öyle olacağını düşünüyorum,4-0 gibi bir skorla kazanırız bana göre.Almeida'dan 2 gol bekliyorum.
ankaragücü nde neler dönüyor tam bilmiyorum ama normal şeyler değil görünüşe göre. beşiktaş bu maçı bırakmaz. farka bile gidebilir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Tel Aviv maçı etkilemez fazla diyordum Ankaragücü'nün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı 5 gollü galibiyet üstüne şerbet oldu. Keşke Almeida'yı kaybetmeseydikO'nun yokluğunda umarım sıkıntı yaşamayız ve dönüşü çabuk olur.
4-0 diye bir tahminde bulunmak geldi içimden.
Hafta içi oynadığımız Avrupa maçını farklı kazandık. Bunun verdiği moralle Ankaragücü'nü rahata geçeriz diye düşünüyorum. Eğer olurda Carvalhal, Toraman'ı sağ back'a koyup ileri açmazsa ( Eskişehir maçındaki gibi) ve Avrupa maçındaki kadro mantığıyla çıkarsak bu maçı en az 3 farklı alırız diye düşünüyorum. Tabi Almeida sıkıntısı olacak. Tam iyi başlamışken sakatlandı. 2 maçta 3 gol attı. Yazık oldu. Sanıyorum yerine Pektemek'i koyacak. Edu'yu koymaz umarım. Ben hayatımda bu kadar hantal bir forvet görmedim.
FM Gazetesi
Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Bebe, Ersan, Almeida ve Ernst, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Belindeki rahatsızlık nedeniyle son iki maçta hazır olmadığı gerekçesiyle oynatılmayan Guti, bu maç için de kadroya alınmadı.
Antrenör Carlos Carvalhal'ın sakat olan Almeida'nın yerine forvet hattında Edu'ya görev vermesi bekleniyor. Portekizli teknik adamın Guti'nin oynamaması halinde de orta saha kurgusunu son oynanan Maccabi Tel-Aviv mücadelesinde olduğu gibi Aurelio, Necip ve Fernandes'ten oluşturması bekleniyor.
FM Gazetesi
Pektemek oynar umarim bakariz Pektemek gol demek mi diye![]()
Bende merak ediyorum Mustafa'yı.
FM Gazetesi
semtteyiz maç saatini bekliyoruz.
en son inönü'de ne zaman puan vermiştik a.gücü'ne hatırlamıyorum. umarım bu maçda bir sakarlık yapmayız ve güzel bir oyunlar rakibimizi yeneriz.
Cenk, Ekrem, Sidnei, Egemen, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Quaresma, Simao, Edu
ilginc bir istatistlik ziya dogan inanode hep puan almis.. bakalim bu mac ne olucak.
ibrahim toroman ve sivok ilede ozel konusmus hoca carvalhal sizden bursa macindan yararlanmak istiyorum demis..
Sidnei 1-0 oldu guzel kafa vurusydu ve cok rahat vurdu ankaragucu savunmasi resmen birakmis adami Q7"ye markaj yapcaz diye.
Beşiktaş attı Sidnei kornerdenhep korner bugu yapıyo Beşiktaş
FM gibiler
![]()
Yalniz bu eduyu hic sevmedim ailton bile daha iyi bu adamdan
Edu bildiğin stoper yahu çok gereksiz transfer olmuş geçen maç gol attı ama bir çokta hata yaptı...Zaten o golü atmasa döverlerdi![]()
Edu bu takımın as forveti değil her halinden belli. Bobo kalsaydı (hiç sevmememe rağmen) daha iyi olurdu.
Pektemek veya Holosko girmeli diye düşünüyorum 2.yarıda.
Birde yeni transfer Alves'i merak ediyorum. Necip'in yerine girebilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sidnei'nin attığı golden önce hissettim gol olacağını,kendi kendime gol dedim ve gol oldu,çok iyi oldu.![]()
So what?
Saike
Goool Tistdell atti 1-1 oldu Iddiada ust vermistim Cenkten cok buyuk hata.
helal cenk e![]()
Bu Tisdell'i yazın hazırlık maçlarında falan da izlemiştim 19 yaşında çok kalite kumaşı var . Süratli , adam eksiltebilen bitirici çok kendini göstermeden bu adamı kapabilirsek çok iyi olur Dia'dan bile daha potansiyeli yüksek olabilecek bir oyuncu .
Tisdell birde 2. yarı girdi Mersin'den almışlar çok iyi gördüm bende...Zaten belliydi gol olacağı Cenk güven vermiyordu...Rüştü neden oynatılmaz anlamam adam UEFA'da döktürdü yine Cenk var sahnede...
gol oldu Sidnei..
Sentugo.
Sidnei 2-1 yapti kafa ile
Bug yapıyorlar geneyeter da
![]()