Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 86.67%
  • Berabere

2 13.33%
  • Ankaragücü

0 0%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: [2.Hafta] Beşiktaş - Ankaragücü

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default [2.Hafta] Beşiktaş - Ankaragücü

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence rahat bir mac olmucak ziya dogan buyuk takimlara karsi baska bir oynuyor ama ankaragucundede evet cogu oyuncu gitti,besiktas tel avive yenilirse eger umarim yenilmez yenilirlerse moral bozuklugu olcak icimden besiktas yada beraberlik geciyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ziya Doğan çetesini getirse alırdı puan ama çetesi yok adamın devre arasında getirir artık onları

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş Ankaragücü'nü kaliteli ayaklarıyla affetmeyecektir. Ankaragücü çok güç kaybetti.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu kadar zayıf bir ekibi yenemesse Bjk'li oyuncular toplu intihar gerçekleştirsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

M.Tel Aviv maçının sonucu ne olursa olsun galibiyete garanti gözle bakıyorum. Artık iyi futbol da bekliyorum takımdan. Bu maç her anlamda çıkış maçımız olsun istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Dün LigTv'de Dünden Bugüne programını izledim de; Biz en kötü ama en kötü zamanımızda bile İnönü'de Ankaragücü'ne en az 3 atmışız. Yine öyle olacağını düşünüyorum,4-0 gibi bir skorla kazanırız bana göre.Almeida'dan 2 gol bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ankaragücü nde neler dönüyor tam bilmiyorum ama normal şeyler değil görünüşe göre. beşiktaş bu maçı bırakmaz. farka bile gidebilir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü'nde dönen birşey yook şu anda. Çok şükür yönetim değişti ve yeni yönetim geldi. Takımda forvet yok. Ergin Keleş oynamıştı geçen hafta mecburiyetten bu haftada öyle olacaktır. Takım iyi oynasa bile Özden varken kalede hep bir soru işareti vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tel Aviv maçı etkilemez fazla diyordum Ankaragücü'nün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı 5 gollü galibiyet üstüne şerbet oldu. Keşke Almeida'yı kaybetmeseydik O'nun yokluğunda umarım sıkıntı yaşamayız ve dönüşü çabuk olur.

4-0 diye bir tahminde bulunmak geldi içimden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hafta içi oynadığımız Avrupa maçını farklı kazandık. Bunun verdiği moralle Ankaragücü'nü rahata geçeriz diye düşünüyorum. Eğer olurda Carvalhal, Toraman'ı sağ back'a koyup ileri açmazsa ( Eskişehir maçındaki gibi) ve Avrupa maçındaki kadro mantığıyla çıkarsak bu maçı en az 3 farklı alırız diye düşünüyorum. Tabi Almeida sıkıntısı olacak. Tam iyi başlamışken sakatlandı. 2 maçta 3 gol attı. Yazık oldu. Sanıyorum yerine Pektemek'i koyacak. Edu'yu koymaz umarım. Ben hayatımda bu kadar hantal bir forvet görmedim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Bebe, Ersan, Almeida ve Ernst, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Belindeki rahatsızlık nedeniyle son iki maçta hazır olmadığı gerekçesiyle oynatılmayan Guti, bu maç için de kadroya alınmadı.

Antrenör Carlos Carvalhal'ın sakat olan Almeida'nın yerine forvet hattında Edu'ya görev vermesi bekleniyor. Portekizli teknik adamın Guti'nin oynamaması halinde de orta saha kurgusunu son oynanan Maccabi Tel-Aviv mücadelesinde olduğu gibi Aurelio, Necip ve Fernandes'ten oluşturması bekleniyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Pektemek oynar umarim bakariz Pektemek gol demek mi diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende merak ediyorum Mustafa'yı.
    FM Gazetesi

semtteyiz maç saatini bekliyoruz.
    en son inönü'de ne zaman puan vermiştik a.gücü'ne hatırlamıyorum. umarım bu maçda bir sakarlık yapmayız ve güzel bir oyunlar rakibimizi yeneriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Cenk, Ekrem, Sidnei, Egemen, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Quaresma, Simao, Edu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilginc bir istatistlik ziya dogan inanode hep puan almis.. bakalim bu mac ne olucak.

ibrahim toroman ve sivok ilede ozel konusmus hoca carvalhal sizden bursa macindan yararlanmak istiyorum demis..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sidnei 1-0 oldu guzel kafa vurusydu ve cok rahat vurdu ankaragucu savunmasi resmen birakmis adami Q7"ye markaj yapcaz diye.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş attı Sidnei kornerden hep korner bugu yapıyo Beşiktaş FM gibiler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yalniz bu eduyu hic sevmedim ailton bile daha iyi bu adamdan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Edu bildiğin stoper yahu çok gereksiz transfer olmuş geçen maç gol attı ama bir çokta hata yaptı...Zaten o golü atmasa döverlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Edu bu takımın as forveti değil her halinden belli. Bobo kalsaydı (hiç sevmememe rağmen) daha iyi olurdu.

Pektemek veya Holosko girmeli diye düşünüyorum 2.yarıda.

Birde yeni transfer Alves'i merak ediyorum. Necip'in yerine girebilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sidnei'nin attığı golden önce hissettim gol olacağını,kendi kendime gol dedim ve gol oldu,çok iyi oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Goool Tistdell atti 1-1 oldu Iddiada ust vermistim Cenkten cok buyuk hata.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

helal cenk e

26. Default

Bu Tisdell'i yazın hazırlık maçlarında falan da izlemiştim 19 yaşında çok kalite kumaşı var . Süratli , adam eksiltebilen bitirici çok kendini göstermeden bu adamı kapabilirsek çok iyi olur Dia'dan bile daha potansiyeli yüksek olabilecek bir oyuncu .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tisdell birde 2. yarı girdi Mersin'den almışlar çok iyi gördüm bende...Zaten belliydi gol olacağı Cenk güven vermiyordu...Rüştü neden oynatılmaz anlamam adam UEFA'da döktürdü yine Cenk var sahnede...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gol oldu Sidnei..
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sidnei 2-1 yapti kafa ile

Nesil