Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Fener'e gelmek için can atıyorlar

Default Fener'e gelmek için can atıyorlar

Fenerbahçe ile Christoph Daum’un yolları, resmen olmamakla birlikte kesin olarak ayrıldı. Alman teknik direktörün önümüzdeki sezon da kalacağına kimse ihtimal dahi vermiyor artık. ’Çifte kupa ve Avrupa’da başarı’ hedefiyle yola çıkılan 2005-2006 sezonunda ellerin boş kalması, Fenerbahçe-Daum işbirliğinin sonlanmasında büyük rol oynadı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın istifasına rağmen transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren sarı lacivertli yönetimin gündemindeki ilk madde teknik direktör sorunu... Daum’un koltuğuna kimi oturtacaklarını düşünen yöneticilerin kafasında ilk etapta Carlos Alberto Parreira, Luis Felipo Scolari ve Ottmar Hitzfeld gibi bildik isimler vardı. Fakat, Fenerbahçe’nin teknik direktör aradığının duyulmasının ardından yaşanan gelişmeler tam anlamıyla şoke ediciydi.

F.Bahçeliler bile şaşırdı
    Şu anda boşta olan veya çalıştığı takımda mutlu olmayan birçok ünlü teknik adam, menajerleri aracılığıyla sarı lacivertli kulübe "Beni alın" mesajını gönderdi. İngiltere Milli Takımı’nı çalıştıran Sven-Goran Eriksson ve Juventus Teknik Direktörü Fabio Capello’nun yanı sıra Hector Cuper, Alberto Zaccheroni, Francesco Guidolin, Jacques Santini, Ottmar Hitzfeld ve Luis Fernandez gibi şu anda boşta olan teknik adamlar, Fenerbahçe’ye gelmek istediklerini resmen ilettiler. Sarı lacivertli bir yönetici, bu durum karşısında yaşadığı şaşkınlığı şöyle dile getiriyordu:

"Öyle isimlerden bize haber geldi ki, inanılır gibi değil. Normalde sadece televizyonlarda büyük takımların başında iken gördüğümüz teknik direktörler, neredeyse bize gelmek için can atıyorlar. Hakikaten şaşılacak bir durum. Bu, aynı zamanda Fenerbahçe’nin dışarda ne kadar iyi tanındığını ve prestijini gösteriyor."

Celalettin Bilgiç devrede
    Teknik direktör seçiminde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe yönetimi, Parreira ve Scolari gibi Brezilyalılar’ın yanı sıra İtalyan çalıştırıcılarla görüşmelerini sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin, Appiah’ın transferinde büyük rol oynayan Celalettin Bilgiç aracılığıyla Alberto Zaccheroni, Fabio Capello, Luciano Spalletti, Claudio Ranieri ve Francesco Guidolin ile temas halinde oldukları belirtildi.
    27.05.2006

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

insallah dogru bir haberdir. ama abartıldığı kadar oldugunu zannetmiyorum.

ben capelloyu isterdim ama bu gelirsede bişey değişmez

reklam kokan şeyler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kolpa bence

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

alsinlar ziya dogan veya ertugrul saglam i basari gelirr..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yönetim bunu bu yıl başında yapması lazımdı ama biraz geç kaldılar

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Bence bu kadar konuşulduğuna göre doğrudur ve ben en çok Scolari,Parreira ya Spaletti,Hitsfeld ya da Zaccheroni nin gelmesini istiyom.İnşallah bunalardan biri gelir.

bnce capello gderse reale gder o adamda hayatta bni fbye alın demez

PaRReiRayı İstiyoRum Ben şahsen..

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    reklam kokan şeyler bunlar.
    Bence de...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

parreira bence tam aranan adam. hem brezilyalı hem de milli takımı çok iyi biliyor. ayrıca adı da var istediği oyuncunun transferini yaptırabilir. işallah onla anlaşırlar da hem FB için hem Türk futbolu için faydalı olur.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by sekopej
    parreira bence tam aranan adam. hem brezilyalı hem de milli takımı çok iyi biliyor. ayrıca adı da var istediği oyuncunun transferini yaptırabilir. işallah onla anlaşırlar da hem FB için hem Türk futbolu için faydalı olur.....
    +11111111111111111111

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by sekopej
    olabilir fakat dunya kupasindan sonra gelecek.. bide Brazil kesin final oynicak adam cok gec gelecek bunlar ne zaman kampa gidecek ne zaman calisacaklar ne zaman oyunculari tanicak ne zaman uyum saglicak????

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

gelsin o zaman şöle kalantor bi hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

parreira zaten Türkiye ligini ve Fenerbahçeyi takip eden bir hoca bunu kendisi belirtmişti.zaten fb koch ile devam ediyor. fenerbahçe sezon öncesi kondisyon yüklesi çalışmalarını o yaptıracak ama yine de bir dezavantaj olacaktır tabi geç kalması ama tecrübesiyle ve kuracağı ekiple çok kısa sürede istediklerini takıma uygulatacaktır....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

beyler büyük teknik adam büyük futbolcu büyük hedefler.ama bunların olabilmeside zor gibi görünüyor.fener bu sene başarılı olsa idi bunların gelmesi çok daha kolay olurdu diye düşünüyorum...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bütün adı geçen bu isimleri görünce aklımda tek bir cümle oluştu: Yavaş gelsinler.

bu haberde fabio capello nun FB ye gelmek için resmen teklif yolladığını okuduktan sonra bence haberin ne denli doğru olduğunu düşünmeye bile gerek yok...

katılıyorum sana arkadaşım. medya işte yok olan şeyi var gösterıyorlar konu fener olunca.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bütün adı geçen bu isimleri görünce aklımda tek bir cümle oluştu: Yavaş gelsinler.
    Sakın bu cümle Anelka & Alex & Ortega & Rapaiç& Kostadinov & PVH içinde oluşmuş olmasın ?

Parreria gelirse iyi olur gibime geliyor.Ya da Daum ile devam edilsin
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EreN
    Sakın bu cümle Anelka & Alex & Ortega & Rapaiç içinde oluşmuş olmasın ?

bence de bir galatasaraylı olarak. daumla devam edilsin.

Quote Originally Posted by cureshot
    bence de bir galatasaraylı olarak. daumla devam edilsin.
    zaten bütün GS liler bunu istiyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

güzel çalışma yapmış gazeteciler.ortada ne kadar boşta hoca varsa hepsini yazmışlar elbet biri gelecek karavana şansı yok!yanlız bir hocanın ilk kez beni alın dediğini de bu haberde okudum.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

güzel çalışma yapmış gazeteciler.ortada ne kadar boşta hoca varsa hepsini yazmışlar elbet biri gelecek karavana şansı yok!yanlız bir hocanın ilk kez beni alın dediğini de bu haberde okudum.
    Daha önce ben birçok hocadan duydum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dinaMYt
    Özellikle de beni alın diyen adam Capello ise sanırım o haberi ciddiye alıpta okumanın bir anlamı yok..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

haberi çok abartmışlar.hadi boşta olanlara bişey demem ama capello çıkıp teklif falan olmadan kendi gelip teklif edip gelmek istiyorum diyecek bence biraz hayal ürünü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kıyamet alameti olmasın bunlar..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN
    Sakın bu cümle Anelka & Alex & Ortega & Rapaiç& Kostadinov & PVH içinde oluşmuş olmasın ?

Ya söylesene arkadaşım, sana ne kadar inandırıcı geliyor bütün bu isimler geçerken haberin içinde. Kalkıp demogoji yapma bana, geçen isimlere bak. Ne kadar dünya çapında tanınmış Teknik Direktör varsa hepsini saymışlar neredeyse. Sven-Goran Eriksson, Fabio Capello, Hector Cuper, Alberto Zaccheroni, Francesco Guidolin, Jacques Santini, Ottmar Hitzfeld ve Luis Fernandez. Şu isimlere bak ya, hepsini yanyana koyduğunda ne görüyorsun? Ben koca bir asparagas görüyorum ve tekrar ediyorum, yavaş gelsinler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kalkıp demogoji yapma bana,
    Demogoji ne demek bir açıkla bilmeyenler vardır forumda

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri