Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Karabükspor kazanır

3 14.29%
  • Berabere biter

4 19.05%
  • Galatasaray kazanır

14 66.67%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: [3. Hafta] Kardemir DÇ Karabükspor - Galatasaray

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [3. Hafta] Kardemir DÇ Karabükspor - Galatasaray

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zor bir maç.Beraberlik bekliyorum bu maçtan umarım yanılırım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bende 02 dusuncesindeyim kazim yerine sercan baros yerine elmander ile baslarsak galibiyet bile bekliyorum diyebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Karabük kendi evinde kolay kolay yenilmeyen bir takım. Yine öyle olacağını ve berabere biteceğini düşünüyorum. Carbon Emenike Shelton'dan gol bekliyorum

Eboue sakatlanıp çıkmıştı bu geceki maçta, durumu nedir, gelecek maç oynayabilir mi bilemiyorum ama Elmander-Baros ikili olarak oynarsa çok daha etkili bir Galatasaray izleyeceğimizden şüphem yok. Daha doğrusu çift santrafor oynayan bir Galatasaray söylemek istediğim. Sercan ve Elmander'in oyuna girmesiyle pozisyon zenginliği de arttı Samsunspor maçında. Aslan payı burada Elmander'in tabii ki Karabük maçında da banko oynayacağından ve etkili olacağından şüphem yok. Galatasaray kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim Trt'ye bağlandığında Eboue'nin ciddi bir şeyi yok dedi.Oynar büyük ihtimal.
    Bu maçı mutlaka almalıyız.Rakipler çok güçlü.Oyunumuz tatmin etmiyor.Takım ritmini bulana kadar bu tür maçlardan puan çıkarmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

4-4-2 oynarsak ve kanatlar biraz işlevsellik kazanırsa Galatasaray bu ligde zor puan kaybeder. Kadro kalitesi gerçekten iyi isimlerden oluşuyor. Yine tek forvet oynarsak ve kanatlar çalışmazsa üstüne Karabük'ün zemini nasıl bilmiyorum ama zeminde kötüyse Galatasaray mağlubiyetle ayrılır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aynen katiliyorum. Suanki GS kadrosuna en uygun secim 442 olur. Melo Selcuk ortasahaya yeter. Kanatlar da iyi durumda. Cift forvet cikar ama 4.bi forveti olmadigi icin Terim SIKINTIDA sanirim. Barostan vazgececekse 1 iyi 1 Sercan ayarinda, obur turlu 1 iyi santrafor transferi sart GS de. Ilk 2 haftaya bakinca sahsen iddia oynasam bu maca 1-0 Ciftesans verirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

------Muslera------
    Eboue----ujfalusi----servet---hakan
    kazım-----selçuk-----melo-----riera
    ---------sercan---elmander(Baros)

Böyle bir 11 iyi gibi sanki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kazım ritmini bulamadığı sürece kanata Eboue'yi alıp beke Sabri'yi koymak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Dün de belli oldu, formayı hakeden performans sahipleri almalı. İsimler değil.

Sabri - Ujfalusi - Servet(Gökhan) - Hakan

Eboue - Selçuk - Melo - Riera

Sercan - Elmander

Şeklinde ki bi kadroyla kazanma ihtimalimiz kuvvetli, zaten TSL'de 4-4-2 oynamıcaksak nerde oynayabiliriz bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray'da ofansif bir ortasaha oyuncusu olmadıgından dolayı eger tek forvetle çıkılırsa Karabük çok rahat bir maç çıkarır aksi halde 2 forvet ve dikkatli bir oyun Galatasaray'a puan veya puanlar kazandırır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo tarzi bi oyuncumuz olsaydi keske selcuk"u begenmiyorum su ana kadar terim umarim hatalarini anlarda 4-4-2 veya baska bir sistemli cift forvete doner.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

4-4-2'ye geçince çok etkili olduğumuzu gördük...Elmander oynarsa birden fazla gol atacaktır...Yine tam onluk bir maç...Shelton,Bance gibi bu maç etkili olamaz...

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Balta

Sabri Melo Selçuk Riera

Sercan
    Elmander

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Muslera
    Sabri--Ujfalusi-Servet-Baltazar
    Eboue--Melo--Selçuk--Riera
    Sercan--Elmander

iyidir, hoştur bu kadro.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sercan son maçta gayet iyiydi 11 başlamalı Baros'u hiç iyi bulmuyorum çabuk düşüyor Elmander'i düşürmek çok zor valla adam Emenike'den bile güçlü...Zaten EPL'de tecrübe yaşayanlar burada rahat tutunuyor...Atılın yazdığı kadroyla çıkarsak alabiliriz Riera'da pek iyi değil 2. yarı Engin girer sorun olmaz...Ceyhun'a da son 15-20 dakika da şans tanınmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çarşamba günü bir lig maçı ilginç olacak.Umarım kazanırız
    Last edited by di canio : 19.Eylül.2011 at 22:13 Reason: Silinenden alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray'ın ilk maçı kazaydı diye düşünüyorum. İst BB eğer Trabzona yenilseydi, o zaman Galatasaray'ın durumu vahim diyebilirdik.
    Last edited by di canio : 19.Eylül.2011 at 22:13 Reason: Gönderme yapılan mesaj silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Özellikle beklerin neredeyse orta saha gibi oynamasını çok beğeniyorum. Fakat oyuncular yardımlaşmadan ve birbirine uzak oynuyor. Kanatlar da ceza sahasına pek girmiyor. (Riera'nın bir iki hamlesi hariç.) 4-4-2 bize en iyi uyacak olan sistem gibi ama Fatih Hoca yine 2-5-3 dediği sistemden vazgeçmeyecek gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Çok zor bir deplasman, açıkcası Samsun maçında 4-4-2'den önce hiç ümit vermedik. Bana kalırsa puan almamız zor eğer 4-4-2 çıkmazsak. Fatih Terim hataları analiz etmiştir diyorduk Samsun maçından önce ancak pek öyle değilmiş. Bu sefer iyi çalışır dersine umarım.

Adettendir bir kadro kuralım;

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Karabük maçı için en ideal kadro budur heralde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in muhtemel 11'i

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Karabükspor karşısında sahaya süreceği ilk 11'i kafasında şekillendirdi.

20 Eylül 2011 Salı - 14:18
    Sporx.com

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasman Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kafasındaki 11'i şekillendirdi.

WEBASLAN
    'da yer alan habere göre; Samsunspor maçındaki 11'e yakın bir kadroyu sahaya sürmeyi planlayan deneyimli teknik adam, kalede Fernando Muslera'ya görev verecek.

Defans hattını Gökhan Zan ve Tomas Ujfalusi ile kurgulayacak olan Terim, sol bekte Hakan Balta, sağ tarafta ise Sabri Sarıoğlu'nu sahaya sürecek.

Orta sahada Selçuk-Melo ikilisini kullanacak olan tecrübeli antrenör, 3. isim olarak son antrenmanda yer alan ve hafif sakatlığını atlatan Emmanuel Eboue ile Yekta arasında bir seçim yapacak.

Orta sahanın solunda Samsunspor maçında ilk kez 11'de görev alan Riera'nın da sol kanatta oynaması beklenirken, sağ kanatta ise Terim'in gözdeleri arasında yer alan Kazım Kazım'ın oynayacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Forvet hattında Elmander ya da Baros ikilisinden birini tercih edecek olan Fatih Terim, sürpriz bir hamle ile Sercan'ı da bu bölgede oynatabilir.

Galatasaray'ın Karabükspor, 20 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

KALECİ
    25 Fernando Muslera
    86 Ufuk Ceylan

DEFANS
    5 Gökhan Zan
    17 Tomas Ujfalusi
    22 Hakan Balta
    26 Semih Kaya
    27 Emmanuel Eboue
    55 Sabri Sarıoğlu

ORTA SAHA
    6 Ceyhun Gülselam
    8 Selçuk İnan
    10 Felipe Melo
    11 Albert Riera
    18 Ayhan Akman
    35 Yekta Kurtuluş
    50 Engin Baytar
    52 Emre Çolak

FORVET
    9 Johan Elmander
    15 Milan Baros
    80 Kazım Kazım
    90 Sercan Yıldırım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hafta arası maçını hiç sevmiyorum.Birde saati 18:45.İnşallah puanla döneriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu sene en az 8-9 maç hafta içi olacaktır lig nisanda bitirilecek o yüzden çoğu maç h.içi olacak alışın bence gayet iyi oldu valla hergün maç olacak futbola olan açlığımızı gidereceğiz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence guzel oldu haftada 2-3 mac yapmak kondisyon olarak baslarda oyuncular duser ama alistikca cok guzel olucak

artık bizim takımlarımızında hafta içi maçlarına alışması lazım.zorlu karabük deplasmanından 3 puanla döneceğimizi düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

18:45 iyi oldu Gs maçından sonra da Atletico Madrid maçı var futbola doyacaz yarın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Samsunspor maçında taktik anlayışla sahaya çıkarsak en fazla 1 puan alırız, Fatih Terim'in egosunu bu maçın kaderini belirleyecek. İnat ederse işimiz zor, ders çıkarırsa 3 puan uzak değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maça 4-4-2 ile çıkıyoruz, kaptan Ujfalusi.

Muslera - Eboue, Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta - Kazım, Selçuk, Melo, Riera - Sercan, Elmander

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri