daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sezonun ilk mesajını ben yazayım.Kaybetmemiz sürpriz olur bence.2-0 gibi net bir skor sezona başlarken geçen sene güveni kırılmış takımımıza ilaç gibi gelir.
1-0,2-0 gibi skorlarla kazanırız...Belediye zorlayacaktır tahminimce ama yeneceğimizi düşünüyorum...
ilk macimizida galibiyet alirsak arkasi gelir dusuncesindeyim tam alt olucak bir mac 0-1 yada 0-2 kazanabiliriz..
Ne olursa olsun ligin ilk maçında puan bırakmayız diye düşünüyorum. Hele ki sahip olduğumuz yeni kadro ile.
2-0 biter...
Football is simple,but Football Manager is not
Maçta olacağım , 0-4 gibi bir skorla kazanırız . Baros'dan 2 tane gol bekliyorum .
Belediye bu sene iyi transferler yaptı.Doka ve Webo'nun bu maçta neler yapacağını merak ediyorum.Abdullah Avcı bu sene de büyüklerin kabusu olacaktır.İlk maç olmasının da etkisiyle Galatasaray'ın zorlanacağını düşünüyorum ama fark yaratacak isimlerle galibiyete gideceklerdir.
Belediye tehlikeli bir takım olmasına rağmen Fatih Terim'le birlikte ilk lig maçına çıkacak Galatasaray bu maçı kazanır. En fazla beraberlik olur ama Olimpiyat Stadından korkuyorum, sürpriz de yaratabilir![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fatih Hoca'nın da dediği gibi ilk haftalarda istikrarsızlık olabilir fakat iyi oyuncularımızla bu maçta skora gideriz.
GS Kadro kalitesiyle kazanabilir fakat İbb de Avcı ile beraber iyi takım zaten takımı takım yapan A.Avcıdır birde bu sene aldıkları oyuncularla beraber holmen doku webo v.s iyi transferler bakalım merak ediyorum bu maçı zevkli bir maç olur
Arda gittikten sonra yaratıcılık biraz azaldı ama Riera'nın gelişiyle işler değişebilir en çok Riera ne yapacak onu merak ediyorum.Fatih Terim bence ilk maç olmasından dolayı fazla riske girmez İBB kolay kolay açık alan bırakmaz.Ya kazanırız ya da berabere biter.
Fatih Terim Riera ve Sercanın kondisyon eksikliği olduğunu söyledi büyük ihtimal ikisinide ilk 11'de görmemiz zor.Sol tarafta kimi kullanıcak bilmiyorum belki Aydın la başlar 2. yarı Riera girebilir.
İbb her zaman büyük takımları zorlamıştır.Yeni transferleri de yerinde özellikle webo yu merak ediyorum nasıl oynayacak diye.İlk maçın kendi sahamızda stad full ken olması hem yeni gelen oyuncular açısından ısınmak içinde çok iyi olurdu.Maçın çok kolay olmayacağını ve 1-0 yada 2-1 gibi skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
Kimse ilk lig macini kaybetmek istemez. Baros insallah gol atar ve yeneriz. Sonuc ne olursa olsun.
Maca gitsem mi gitmesem mi kararsizim. Biletler ne kadar acaba ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bende maça gitmek isterim ama Olimpiyat'a gitmek intihar gibi bişey üstüne üstlük şu saatte bile kazı çalışması var.
Maça bu kadro ve dizilişle çıkarız bana göre.
![]()
İstanbul BŞB Maçı Biletleri Satışta
Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de 11 Eylül Pazar akşamı İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmanın biletleri 20 TL ve 40 TL’den satışa sunuldu. Taraftarlarımıza Doğu Kapalı tribünde ayrılan biletler 40 liradan ve Güney Kale Arkası tribünde ayrılan biletler ise 20 TL’den satılıyor.
İstanbul BŞB maçı biletlerini satın almak için tıklayınız...
Zorlanırız ama kazanarızda.Kolay maç değil.
Galatasaray kazanır. Fakat kolay olmaz..
çok çok iyi bir takım kurduk ancak bunu sahada da göstermek lazım inşallah geçen sene bizi 3 1 yenen İBB yi bu sefer çok farklı bir şekilde yeneriz
Eboue sağ açıkta.
Elmander oynamayacak galiba, sakatlanmisti Isvec Milli macinda. Isvec medyasi 6 hafta diyorda hadi hayirlisi bakalim.
Muslera
Eboue--Ujfalusi--Servet--Baltazar
Melo
Sabri--Selçuk
Kazım--------------------Riera
Baros
Sabri'nin yerine yekta daha cok is yapar bence. Sabri sahada olacaksa sag bek.
Belediye zorlar ama terim kesinlikle gsye bir hava kattı ilk maçta puan kaybı yaşamaz
Çıkacak ilk 11'i merak ediyorum, her ne olursa olsun iştahlı bir oyun ile güzel bir galibiyet alarak başlamamız gerek.
Yneilmeyiz ama kazanmamız da garanti değil, İBB maçları zor geçer her büyük takım için.İnşallah kazanırız...
Hazır olan oyuncularla çıkacak olursak gol yollarında sıkıntı çekmemiz olası . Yeni transferleri bu maçta kullanmayacaktır büyük ihtimalle Signor Terim.
Maça gitme kararı aldım. 40 lira. Çok pahalı aslında ama olsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved