istanbul Kazan Ben Kepçe aradım aradım aradım almadık menager oyunuda bırakmadım ama Futbol Menager 2006 Bir Türlü bulamadım. Belirli Satış noktaları varmı yada Alanlar nerden ALmış ufakda olsa birisi bana bilgi verebilirmi?
istanbul Kazan Ben Kepçe aradım aradım aradım almadık menager oyunuda bırakmadım ama Futbol Menager 2006 Bir Türlü bulamadım. Belirli Satış noktaları varmı yada Alanlar nerden ALmış ufakda olsa birisi bana bilgi verebilirmi?
nası yaa her tarafta satılıyo bu oyun
eğer orjinal oyunu nereden alacağını soruyorsan cevap alabilirsin ama korsan cd yi nereden bulurum diyosan bu forum kurallarına aykırı...!Originally Posted by SaMaNYoLu
Satış Noktası dedim zaten yani orjınalinden bahsettim.
sitede satılıyordu bi ara belki hala satış devam ediyordur onun dışında çoğu bilgisayarcıda veya oyun satan yerlerde var hangi yakada oturuyorsun
abi pes yaa. koskaca istanbulda en çok oynanan oyunlardan birisini bulamamışsın![]()
eğer oda olmadı netten sipariş ettir
zaten sezon bitti. biraz daha bekle fm 2007yi alırsın![]()
ben buna sadece gülerim nasıl bulamyıosun abi ya.![]()
![]()
orjinal oyun bu sitede satılıyodu kopya ise hiç alma çok sorun açar başına
Ben Carrefour dan almıştım... oraya baktınmı ???
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
www.hepsiburada.com
burda satılıyodu bide buraya bak istersen
d&r da vardı galiba ... ya da kabalcı da ikisinden birinde olması lazım ...
oyun kaç cd lı arkadaşlar?
tek cd diye biliyorumoyun kaç cd lı arkadaşlar?
tabii ki tek ...
bence teknosa ya yada bimeks gibi mağazlara sipariş ver belki getirirler
1 cd li sitede de satılıyor diye biliyorum.
bence 2007yi alırsın çıkınca. hiç arama boşuna
eger bulamiyosan, imkansiz yada senin bolgedeki saticilar ciliz
gir forumlara burdan cok uzaklara dal full'lara anladin sen anladinnn
bu forumdan bi kac forum uzakta bi kac topic var,, parca parca yapmislar onlari topla![]()
hehehe, benim gulmem geldi ya
![]()
istanbul Kartal bölgesındeyım fakat bulamadım neyse çok sagolun arkadaşlar arkadaşların dedıgı gıbı 2 ay Sonra yenı sezonun çıkar ona para verırım artık
bencede yeni sezonu al
vieri abiye ö.m at o sana verir
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
komik...![]()
allways origional
Ewt boşuna uğraşma 2007 çıkarsa alırsın![]()
Koskoca Football Manageri Bulamadınmı - Hem Sitede Satılması Lazım - Bİ ARAŞTIR SİTEYİ