Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Mersin İ.Y. kazanır

4 16.67%
  • Berabere biter

1 4.17%
  • Fenerbahçe kazanır

19 79.17%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: [6. Hafta] Mersin İ.Y. - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [6. Hafta] Mersin İ.Y. - Fenerbahçe

So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahcede g.gonul ve volkan yok galiba fenerbahcenin zorlancagini dusunuyorum mersin kazanir dusuncesindeyim en kotu beraberlik bekliyorum nobre 1 tanede gol atar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fenerbahcede g.gonul ve volkan yok galiba fenerbahcenin zorlancagini dusunuyorum mersin kazanir dusuncesindeyim en kotu beraberlik bekliyorum nobre 1 tanede gol atar
    Aynı şeyleri yazmak için girmiştim Volkan ve GG'ün olmaması heleki Mersin deplasmanında çok etkileyecektir Fenerbahçe'yi,en kötü beraberlik bekliyorum bende.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Milli takım arasından sonra genelde puan kaybettik ya da çok zor kazandık.. ben beraberlik bekliyorum..

Mersin gibi anadolu takımları için, form tuttukları dönemi bıçak gibi kesen milli takım araları her zaman kötüdür.

Fenerbahçe yabancılardan fazla oyuncu ( belki de hiç emin değilim ) göndermedi milli takımlara. Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları ve tecrübesiyle maçı kazanması daha ağır basıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Seyirci avantajıyla Mersin kazanır diyeceğim ama malasef yönetim sağ olsun seyirci maça gelmesin diye en ucuz bileti 50 tl yapmış.

Serdar Kesimal dışında eksik yok şu anda takımda.

Beklediğim ilk 11;

Volkan

Gökhan-Bekir-Yobo-Ziegler

Cristian-Emre

M.Topuz-Alex-Stoch

Semih

Mersin bu sene lige oldukça iyi başladı.Bu maç da bizim açımızdan zor geçecektir.Kaptan Alex'in şu anda ligde gol atmadığı 2 takımdan birisi Mersin İY.Başlangıç sıkıntılı olur fakat sonradan toparlar ve kazanırız diye düşünüyorum.Skor tahminim 1-3 (Alex x2,Semih)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

MİY sezona iyi başlayan bir ekip. Nobre baya toparlanmış gözüküyor, dikkat etmek lazım. Ama bizim takımımızda oyuncular canını dişine takıyor ve böyle de olmak zorundalar. Emre'nin dönüşüyle ortasahamız da daha güçlü olacak. Zor maç olur ama 2-1 gibi bir skorla galip geliriz diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre takıma katılmışken pek korkmuyorum puan kaybından. Takım Mehmet'in sağ kanada geçişiyle kendi hüviyetine kavuşacaktır... 3-1'lık Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

volkan yoksa mert, gökhan yoksa orhan idare eder. emre olsun da...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Zor bir maç olacak.Semih'in bu maç artık formsuzluğunu atmasını bekliyorum.Mersin'de iyi bir takım fakat bilet fiyatlarından dolayı seyirci desteğini arkaya alamayacak gibi duruyor.Milli maç sonraları maçlar sıkıntılı geçmiştir çoğu zaman ama zorlansakta kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim için zorlu bir maç olucak tam 1-0 olsun bizim olsun denilebilicek bir maç seyir zevkü düşük bir maç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

nasıl olsa pileyof var takmayın ama yeneriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence rahat bir galibiyet alacağız. Alex'in son maclarda form düşüklüğü var bu macta yine de en çok O'na güveniyoruz

20 kişilik maç kadrosu :

Volkan Demirel,Mert Günok,Erten Ersu,Orhan Şam,Bekir İrtegün,Fabio Bilica,Joseph Yobo,Reto Ziegler,Hasan Erbey,Caner Erkin,Özer Hurmacı,Cristian Baroni,Emre Belözoğlu,Selçuk Şahin,Sezer Öztürk,Miroslav Stoch,Issiar Dia,Alex de Souza,Semih Şentürk ve Henri Bienvenu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

serdar daha ne kadar sakat kalacak bilen var mı?

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    serdar daha ne kadar sakat kalacak bilen var mı?
    önümüzdeki hafta samsun maçına yetişir muhtemelen.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan maçta olucak mı ?

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Volkan maçta olucak mı ?
    Ağrıları var hala ama kadroya alınmış.Maç saatine doğru belli olur diye düşünüyorum.Aykut Hoca riske etmek istemeyebilir gerçi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fener rahat kazanır ama gol yer
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

chemedya Ahmet Ercanlar
    Adana'da muthis bir izdiham. Polis bu resimdeki kalabaligi durduramadi. Su an VIP'in onu doldu

chemedya Ahmet Ercanlar
    2 yillik muhabirlik donemimde gordugum en kalabalik karsilama organizasyonu bu. Fenerbahce'nin yillardir gelmemesinin de etkisi buyuk

chemedya Ahmet Ercanlar
    Takim disariya cikamiyor. Cunku polis sayisi yetersiz kaldi. Takim otobusu mecburen ucagin yanina gidiyor.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

chemedya Ahmet Ercanlar

Polis otobusu aprona almak istemis. Ancak Aykut Kocaman bu kadar insan buraya kadar gelmis. Onlarin icinden cikacagiz diyerek karsi cikmis

Kocaman gururumuzsun Aykut Hoca. Üstüne söz yok cidden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Semih'in olmadığı bir 11 umut ediyorum.Takımımız maçı kazanacaktır, Emre'nin olduğu maçlardan korkmaya gerek yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Şakir Paşa Hava Alanı Geniş Yerdir Aslında Nasıl O Kadar İzdiham Olmuş Anlamadım. Şehrin Dışında ve Alanı Çok Geniş.

Hasret ve Aşk Sağolsun Eee! Artık Bunları Görüp Bu Kadar Hasret Bırakmamak Lazım Taraftarları

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1VolkanDEMIREL Volkan Demirel

Bugün ki maçda sahada olmak çok isterdim ama sakatligim izin vermedi.En kisa zamanda iyileşmek için sağlik ekibi ile birlikde çalişiyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Volkan ın arada maç kaçırması diğer kalecilerimizin maç tecrübesi açısından gelişmesi için iyi bir fırsat. Çok kayıp olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin Mersin İY maç kadrosu: mert - orhan bekır yobo zıegler - emre crıstıan - ozer alex caner - bıenvenu

Aykut hoca keşke kesmeseymiş stoch'u.

Gelecekten gelen mesaj : İlk yarı sonunda istatistiklere bakıldığında özer yine takımın en çok koşan oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kazaniriz diye umut ediyorum. Uzun aradan kotu etkilenmezsek takim uyumunu devam ettirirsek zor bir deplasman olmayacaktir. Nobrenin kesin bir golu olacak o yuzden 2 ya da fazlasini atmamiz gerekebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk gol Fener'den gelir. Sonra Mersin biraz bastırtır fakat 2 olur. Mersin 1'i bulur tam heveslenirken Fener 3 yapar ve bu maçı 3-1 alır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Kazaniriz diye umut ediyorum. Uzun aradan kotu etkilenmezsek takim uyumunu devam ettirirsek zor bir deplasman olmayacaktir. Nobrenin kesin bir golu olacak o yuzden 2 ya da fazlasini atmamiz gerekebilir.
    Nobre tribünden de olsa çakar bir tane şaka bir yana Nobre sakat abi maçta yok.

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri