Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Orduspor kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

2 40.00%
  • Eskişehirspor kazanır

1 20.00%
1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: [6. Hafta] Orduspor - Eskişehirspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [6. Hafta] Orduspor - Eskişehirspor

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok ama çok zor bir maç. 2 Takımda çok iyi durumda,fakat Orduspor kendi sahasında oynamanın avantajıyla kazanabilir bence.

Lige verilen arada takımlar neler yaptı bilmiyorum ama Orduspor kolay kolay yenilecek takım değil. Ortasahada Gosso'nun eksikliğini kesinlikle hissedecekler, ama iç sahada kolay gol yemiyorlar. İki takımında birbirine üstünlük kurabileceğini zannetmiyorum, ya golsüz ya da karşılıklı birer golle puanları paylaşırlar diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bol gollü eğlenceli bir maç olur 2-2 3-2 bu tür skorlar bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fornezziye guveniyorum ordu kazanir skor tahminim 2-0 veya 3-1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stancu ve Culio'nun golleriyle Ordu 2-0 önde.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hay böyle işin Dede'yi almıştım Fantezi'de defans hattı 0 çekiyor son umudum Egemen bizim kiralık katiller şhow yapıyor bizede atarlar banko

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2-1 oldu Kamara.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2-1 oldu eskisehir atti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Boyd yine oynamıyor kilo fazlalıgı var madem niye alıyor Eskişehir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Stancu 3 tane önemli pozisyonu zamanında pas vermeyerek harcadı..Biraz dikkat etmesi lazım.İyi oynadı ama bu tür pasları vermessen içerde sorun yaratabilir. Stancu sanırım kendini göstermek istiyor..Takım oyununa dikkat etmelidir..Tekkeninde gönlünü almalı
    Culio sahada basmadık yer bırakmadı..Dalmat ilk yarı çok iyi 2.yarı yine pili bitti. 55'den sonra çıkması lazım. Yalçın çok hoşuma gitti. Batuhanı hiç döndürmedi.Onurda sınırlı yeteneklerine göre çok çok iyi mücadele ediyor topuda iyi kullanıyor. Ali se Gossoyu aratmadı. Zaman zaman çok iyi verkajlar yaptı.

Bütün futbolcularımızın ayaklarına sağlık. Puanları toplamaya devam ediyoruz. Sezonun 2.yarısında daha zor maçlar olacak bu puanlar sayesinde kredilerimizde olacak.

12. Default

Orduspor hak ettiği galibiyeti aldı ona sözüm yok ama izleyenler görmüştür Kamara'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonu. Rakibine bir müdahalesini görmedim, ayak tehlikeli kalktı diye ikinci sarıyı görüp oyundan atılan ilk oyuncu oldu sanırım ligimizde. Karşısındaki oyuncu kimdi hatırlamıyorum ama o da rolünün hakkını verdi, yüzüne hiç darbe almamış olsa da yüzünü tutup yerlerde yuvarlanarak rakibini attırdı. Huzurla içi rahat bir şekilde uyuyabiliyorsa ne ala, bu hak yemektir benim gözümde, kul hakkı.

Culio çok iyiydi, ayağında topu iyi tutuyor, rakip sahada takım arkadaşlarının çoğalmasını sağlıyor, Orduspor'un kazandığı faullerin çoğunda o vardı pozisyon içinde. Bu maçta Dalmat'ı biraz daha iyi gördüm, ilk haftalarda fizik olarak yeterli görünmemişti, yorgun gibiydi. Bugün daha istekli, daha çok koşan bir Dalmat izledim.

Mesaj Yetkileri