1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: [12.0.0] Brice Bikoko

Default [12.0.0] Brice Bikoko

Arkadaşlar şuan bank asya gibi bir ligde 12 maçta 11 gol atan bir adamın profili gerçekten çok düşük pace'i kesinlikle 13 veya üstü olmalıdır finishing de +14 olmalıdır bence.
    Last edited by perpetua : 29.Kasım.2011 at 22:19

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O özelliklerini bilemeyecegim fakat Off the Ball,! Work Rate,! Teamwork,! acc - pace özellikleri kesinlikle gözden geçirilmeli.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İnanın her maçını izliyorum gercekten bu profili hak etmiyor.

Quote Originally Posted by batuhany7 View Post
    İnanın her maçını izliyorum gercekten bu profili hak etmiyor.
    E tamam da, ben de izliyorum ve ona göre profilini düzenliyorum. Bu kadar sabırsızlık neden? İlk datalı patchde güncellenecek.

Sezon başında "a bak bu adam iyi performans gösterebilir, CAsını yükseltelim" diyemiyoruz maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alexi Lalas ,düşündügün profil hakkında bilgi vermen mümkün mü yeni patch'de?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Alexi Lalas ,düşündügün profil hakkında bilgi vermen mümkün mü yeni patch'de?
    Net bir profil veremem, ancak 110 civarı bir CA alacak gibi duruyor. Belki daha az belki daha fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

110 civarı alacaksa pek bir artış göremeyecegiz demek sanırım bu özelliklerinde. 115 civarı daha iyi olabilir gibi. personality özellikleri düşürülerek 2.lig topçusu yapılır ve 2.ligi dagıtan bir adam olması saglanır hakettigi özellikleri alarak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    110 civarı alacaksa pek bir artış göremeyecegiz demek sanırım bu özelliklerinde. 115 civarı daha iyi olabilir gibi. personality özellikleri düşürülerek 2.lig topçusu yapılır ve 2.ligi dagıtan bir adam olması saglanır hakettigi özellikleri alarak.
    Göreceksiniz. Kafamdaki profili oyuna yansıttığımda her maçta gol attı. Fazla da kaçırmadı Finishing'i arttırmadım hem de.

Teknik ve fiziksel özelliklerinden çok zihinsel özellikleri ön planda olan bir oyuncu. Personality özellikleri niye düşsün onu anlayamadım? Onlar da artacak.
    Last edited by Alexi Lalas : 03.Aralık.2011 at 12:17

Peki bu patch ne zaman cıkar herhangi bir tahmininiz var mı?

Belli değil henüz.

Mesaj Yetkileri