1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: [12.0.0] Atilla Aybars Garhan

1. Default [12.0.0] Atilla Aybars Garhan

Yetenekli ve kumaşı sağlam bir santrafor izlenimi verdi bana . Özellikle topsuz yaptığı koşular , fiziği , top tutması ve vuruşları oldukça kaliteli bir santrafor . Genç olduğundan dolayı mental özellikleri zayıf biraz . Geleceği parlak bir oyuncu en azından PA -7 verilebilir .
    Last edited by perpetua : 29.Kasım.2011 at 22:17

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2-3 haftadir takip ediyorum iyi oyuncuya benziyor ankaragucu incelemecileri bilgi verirse biraz iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aybars forvetsiz takıma ilaç gibi geldi son haftalarda ki performansıyla. İlk yarının sonuna kadar düzenli oynar devre arasında forvet alınınca yedeğe çekilir gibi geliyor bana.

Aybars maç içinde ani kopmalar ve patlamalar yapabilen bir futbolcu, mental özelliklerini de zamanla geliştirirse çok iyi bir forvet olur.

Hangi konuda Atilla hakkında bilgiye ihtiyaç var bilgim dahilindeyse yardımcı olurum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla iyi bir oyuncu gibi görünüyor profili kötü sanırım...En son yamada düzeltilir heralde...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Formunu attırmadan önce dosyayı göndermiştim malesef
    eto'o bitmiş.

6. Default

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Formunu attırmadan önce dosyayı göndermiştim malesef
    PA -5 çok çok düşük olmuş yeni yamada -7 yapılması uygun olur gibi . Birde ST değeri 20 girilmeli diye düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2 ayağıyla gol attı şu ana kadar son vuruşları çok net ama maç içinde devamlılık problemi var. Son maçta bu çok açık gözüktü. TeamWork düşük olabilir WorkRate yükseltilebilir. Çalışmayı seven bir oyuncu. Sadece mental özelliklerinde oynama yapmak bile daha gerçekçi bir Aybars profili oluşturabilir.

Mesaj Yetkileri