Eskisehirspor hiç umut vermiyor geçen seneki Eskişehirspor'la bu seneki arasında çok büyük bir uçurum var bence Es Es puan kaybedicektir beraberlik muhtemel ama Manisaspor galibiyetine de şaşırmamak lazım.
Manisaspor ve Eskişehirspor'un son haftalardaki grafiklerine bakarsak Manisa'nın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Beraberlik ağır basıyor fakat Manisaspor galipte gelebilir.
Eskişehir'de tribünlerde güzel görüntüler, birliktelik, şehitlere saygı ve teröre lanet var!
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
45+1 Ahmet İlhan Özbek long shoots süper gol attı.. Manisa 1 Eskişehir:0
![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Vay be es ese oynamıştık yatıracak bizi
kötü olmuş. Koray Arslan kendi kalesine attı Manisa:2 Eskişehir:0
taraftar stadı terk ediyor ve yönetime çok tepki var
Mustafa BudakTurksportal
0-2 oldu kendii kalesine attı koray tüh yattık ilk maçtan
Skibbe 2 Hafta İçinde Yolcudur![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Eskişehir savunması çok kötü. Manisa güzel kontra atak futbolu uyguluyor, Murat Erdoğan'ın isteği ve hırsı ile Ahmet İlhan kendini çok güzel gösterdi.
Mustafa BudakTurksportal
0-2 ÇŞ oynamıstım keske güvenip direk 2 oynasaymısım.Neyse buda iyidir.![]()
ilker avcıbay gerçekten kalesinde gole geçit vermedi. clean sheeti hak etti![]()
Mustafa BudakTurksportal
İlk maçtan yatırdın beni Es-Es.
Ahmet Ilhan dikkat cekmeye devam ediyor
Benim dikkatimi en çok Murat Erdoğan çekiyorYahu 34 mü oldu 35 mi? maşallahı var, kendisine çok iyi bakıyor. Kasımpaşa'da da çok iyi oynuyordu, Manisa'da daha da iyi oldu sanki.