Galatasaray çıkışını sürdürmek isteyecektir, Bursaspor'da kötü gitmiyor tabii.. Ben maçın çok güzel maç olacağını,fakat golsüz beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.
Haftanın maçı zevkli geçecektir diye düşünüyorum...Alt bir skor bekliyorum 1-0 2-0 yeneriz diye düşünüyorum...Riera'dan patlama bekliyorum bu maçta...
saha avantaji ve seyirci destegi ile bursasporu yeneriz 2-0 veya 2-1"lik bir galibiyet bekliyorum
Sıkı bir maç olacak ama akıllı oynarsak kazanabiliriz. Galatasaray'a göre daha diri bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Sanırım Melo'da hafif bir sakatlık var, dizinde ödem varmış, oynamayabilir. Bu da bizim için ciddi bir avantaj. Bursaspor'da da Bangura yok önemli bir eksik, birde Basser'in durumunu tam bilmiyorum, oynamayabilir denmişti. Alternatifi yok, oynamazsa sıkıntı yaşayabiliriz sağ tarafta...Batalla'nın ilk 11'de başlamasını bekliyorum, o gününde olursa kazanacağımıza inanıyorum. Birde en uçta kimin oynayacağı önemli. Tagoe bu fırsatı değerlendirebilir.
Defansın göbeği önemli bir hata yapmazsa rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maça bir kuponumda Gs'ye handikap verdim öbüründe yanlıslıkla bursaya verdim bakalım hangisi tutucak berabere bitmesinde.![]()
Melo antrenmana katılmışMaçtada oynayacakmış
Bu arada saçlarını kestiren Baros'un bu maç patlama yapacağını düşünüyorum
Uzun saç Baros'un performansını düşürüyor
![]()
![]()
Zor maç olacak, inşallah kazanırız![]()
Sadece tek farklı Galatasaray galibiyeti yaramıyor galiba sana![]()
G.SARAY: Muslera, Sabri, Ujfalusi, Gökhan, Hakan, Kazım, Melo, Selçuk, Riera, Engin, Elmander
BURSASPOR: Carson, Basser, Stepanov, Serdar, Vederson, Turgay, Adem, N'Diaye, Ozan, Battalla, Sestak
Kaynak ; AA
11"imiz guzel ama bence kazim yerine sercan oynamaliydi cunki ayri bir hirs ile oynucak ve daha iyi oynucagindan emindim ben..
Bursaspor bu sene deplasmanlarda çok iyi top oynamasada bence yine de iyi takım. Ama Galatasaray'ın seyirci avantajıyla maçı alacağını düşünüyorum.
Erkek basketbol takimimizda macda..
karistirmisim basketbol olarak duzelttimheycan var
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Emmanuel Eboue gibi bir futbolcu yedek kalıyor bizdeGülsek mi ağlasak mı belli değil.
Gokhan zan senin allah varya ne diyim alla alla allahtan ofsayt ve muslera guzel yer tuttu.
Barça'nın Messi'si Varsa, Galatasaray'ın da Sabri'si Var
Sabri Yine Formda![]()
Engin Asistinde Elmanderle 1-0 Önde Gs
Elmanndeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr 1-0 engin harikasin aslanim harikasin
Helal beİnşallah farkı açarız
![]()
Engin harika , çok iyi , mükemmel bir futbolcu.
Hayret iki oyuncuda Engin'e müdahale etmemiş.
zemin çok kötü tabi bunda 1 haftada 3 maç olmasının da payı büyük..
+ yagmurlu hava zeminin kotu olmasi normal kazim sakatlandi eboue hazirlaniyor
Kazım Yerini Eboue'ye Bıraktı
Yok artık ya yeter ya nasıl karar veriyor hakem.Sinirden gülüyorum şu an ya![]()
Radyodanda maç pek anlaşılmıyo kazım çıktımı onu bile anlamadım![]()