Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 90.91%
  • Berabere biter

0 0%
  • Samsunspor kazanır

2 9.09%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: [7. Hafta] Fenerbahçe - Samsunspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [7. Hafta] Fenerbahçe - Samsunspor

So what?
    Saike

Mersin maçına oranla daha konsantre olmuş bir şekilde oynayacağımızı düşünüyorum bu maçta.Hücum anlamında iyi işler yapan bir takımla karşılacağız.Muhtemel olarak önce gol yememeyi sonra kontralarla gol bulmayı düşüneceklerdir.Erken bir gol bulup rahat bir maç izleyeceğimizi ve net bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

Sakatların son durumu ne bilmiyorum ama Mertde de varmış sanırım ufak bir sakatlık.Eğer maça yetişemezlerse Mersin maçındakine benzer bir ilk 11 çıkacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Samsun Dususte Fenerbahce kendi evinde oynucak fenerbahcede sakatliklar olmasina ragmen 2 farkli skor ile kazancaklar diye dusunuyorum 2-0 veya 3-1"lik bir galibiyet bekliyorum fenerbahceden

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Herhangi bir aksilik olmazsa Fenerbahçe'nin bu sezonki en kolay maçı 3-1 veya 4-1 gibi farklı skorla bitebilir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

TuNdRaLoWeR Misafir

Çantada keklik bir maç gözüyle bakmadığımız sürece rahatlıkla yenebileceğimiz bir takım Samsunspor, kaldı ki o gözle bakılacağını hiç sanmıyorum ve bizim açımızdan rahat bir maç olacağını tahmin ediyorum, 3-0.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

rahat kazanırız diye düşünüyorum stochu özellikle ilk onbirde oynatması lazım artık bi ritim tutturması lazım

Samsunspor'un işi zor bu savunma ile. Fenerbahçe çok rahat bir galibiyet alacak diye düşünüyorum bende.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Muhtemelen Caner ile başlayacaktır yine ama en azından iç sahada stoch ya da dia (bence dia) ile başlamalı, bu kadar defansif bir kadroya lüzum yok samsunspor ve benzeri takımlara karşı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe oldukça rahat bir maç çıkaracaktır. İlk haftaki iyi ve diri Samsunspor,ondan sonra çok büyük düşüşe geçti ve nerdeyse puan alamadılar,Fenerbahçe deplasmanında da direnemezler. Banko 1 iddia deyimiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Samsun'un forvet hattını çok küçümsüyosunuz bence.. Biz Diyarbakır'ın Saracoğlunda bizi nasıl yendiğini de gördük.. 90 dakika da tek şut aymandan gol...

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Samsun'un forvet hattını çok küçümsüyosunuz bence.. Biz Diyarbakır'ın Saracoğlunda bizi nasıl yendiğini de gördük.. 90 dakika da tek şut aymandan gol...
    berabere bitmişti o maç hatta santos'un son dakikada gelen golüyle evde bira bardağı kırdığımı hatırlıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerbahçe Samsun diyince direk Alex'in o rövaşata golü aklıma geliyor.Bu senede güzel bir hoşgeldin deriz Samsuna ve farka gider en az 4 tane atıcaz gibi hissettim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Samsunspor kötüye gidiyor Fenerbahçe ise geçen seneki performansını sürdürüyor.Rahat bir galibiyet alırız diye düsünüyorum 4-0lık bir skor tahmini yapıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Rahat kazanırız demiş herkes böyle denildiğinde genelde puan kaybediyoruz aman diyim . Kazanırız umarım
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şıklarda "Fenerbahçe farklı kazanır" olsaydı işaretlerdim rahatlıkla

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Samsun'a 2005 yılında mı ne Alex'in harika bir rövaşata golü vardı. Birde Hooijdonk'un mu ne frikiği vardı yanılmıyorsam. Genelde bu takımla oynayınca güzel goller atıyoruz. Bu maçın sanıldığı gibi kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.

Gerçi hangi maçımız kolay geçiyorki. Geçen sezonda bu sezonda her maç zordu. Mesela en basiti Mersin maçında farka gidecekken bir anda kendi kendimize maçı berabere bitirtebilecek seviyeye soktuk. Eğer biz bitiricilik konusunda iyi olursak maç gelir. Bu nedenle ilk 15 dakikada 1 gol bulmak lazım. İlk yarıyı 2 farklı önde bitirmek lazım ki maç kolay geçsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçı 2-1 veya 1-0 kazanacağımızı düşnüyorum. Daha fazlası olmaz. Çünkü ne Samsun 4 yer ne biz 4 atarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nedense bu tip maçlarda zorlanıyoruz
    Oyuncularımızın profesyonel bakış açısının üst düzeyde olması gereken bir maç
    Aksi takdirde istemediğimiz skor ortaya çıkabilir

FeNeRBaHÇe

Maç öncesi söylemiştim tam da beklediğim gibi bir sonuç oldu.
    Tabi bunda Samsunspor'un vatan sakarya savunma oynadığını ve futbolu öldürdüğünü es geçmemek gerek.

Semih yine bizi kahretmez umarım
    Semih'e tek bişey diyebilirim as formanı askıya ve emekliliğin tadını çıkar çünkü 35 yaşındaki Alex'ten bile bitiksin.
    Last edited by ReaList : 23.Ekim.2011 at 22:17
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe rahat kazanacaktır ve puan farkını açacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin en önemli avantajı oyuncularımızın kazanma alışkanlığı edinmiş olmaları. Bu alışkanlığın vermiş olduğu güven dolayısıyla geriye de düşsek, kötü de oynasak 3 puana ulaşıyoruz. Umarım yine galibiyetle ayrılırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bir Gün Herkes 19 03 Olacak

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nerden çıktı abi

Nesil
    2006

Bu sezon çıkacağımız en rahat maç ve buda beni korkutuyor, derbi öncesi kayıp yaşamamak lazım ve kazandığımız takdirde zirveye 5 puan fark ile oturmuş olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçlar 3 dakka geç oyananacak ya fb maçıda 19 03 de başlıcak
    espri yapıyo memet abi fazla üstünde durmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama iyiymiş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Samsunspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk

Fenerbahce.org

Geçen hafta kaçırdığı pozisyonlardan dolayı eleştiri alan Stoch'un bu maçta ilk 11'de başlaması oyuncunun demoralize olmaması adına iyi tercih. Tabi Caner'in yüksek formuna rağmen yedek kalması biraz kötü olsa da Aykut hoca deplasmanlarda mücadele gücü yüksek Caner'i tercih ederek sorunsuz şekilde kadroyu diri tutmaya, her oyuncudan faydalanmaya çalışıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    rahat kazanırız diye düşünüyorum stochu özellikle ilk onbirde oynatması lazım artık bi ritim tutturması lazım
    teşekkürler aykut hocam şine karışmak gibi olmadı dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Semih yine bizi kahretmez umarım
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dia bayadır oynamıyor . Moral bozukluğundan çok etkilenmez umarım . Ayrıca Semihle başlamak nedir o kadar kötü oynadığı haftalardan sonra gene mi Semih ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aykutTyildirim Aykut Yıldırım
    Mac kadrosu: Mert - Gokhan, Bekir, Yobo, Ziegler - Cristian, Emre - Ozer, Alex, Stoch - Bienvenu

resmi sitede semih deniyor bakalım hata kimde
    ligtvde de semih yazıyor

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri