Mersin maçına oranla daha konsantre olmuş bir şekilde oynayacağımızı düşünüyorum bu maçta.Hücum anlamında iyi işler yapan bir takımla karşılacağız.Muhtemel olarak önce gol yememeyi sonra kontralarla gol bulmayı düşüneceklerdir.Erken bir gol bulup rahat bir maç izleyeceğimizi ve net bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.
Sakatların son durumu ne bilmiyorum ama Mertde de varmış sanırım ufak bir sakatlık.Eğer maça yetişemezlerse Mersin maçındakine benzer bir ilk 11 çıkacaktır.
Samsun Dususte Fenerbahce kendi evinde oynucak fenerbahcede sakatliklar olmasina ragmen 2 farkli skor ile kazancaklar diye dusunuyorum 2-0 veya 3-1"lik bir galibiyet bekliyorum fenerbahceden
Herhangi bir aksilik olmazsa Fenerbahçe'nin bu sezonki en kolay maçı 3-1 veya 4-1 gibi farklı skorla bitebilir
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Çantada keklik bir maç gözüyle bakmadığımız sürece rahatlıkla yenebileceğimiz bir takım Samsunspor, kaldı ki o gözle bakılacağını hiç sanmıyorum ve bizim açımızdan rahat bir maç olacağını tahmin ediyorum, 3-0.
rahat kazanırız diye düşünüyorum stochu özellikle ilk onbirde oynatması lazım artık bi ritim tutturması lazım
Samsunspor'un işi zor bu savunma ile. Fenerbahçe çok rahat bir galibiyet alacak diye düşünüyorum bende.
Muhtemelen Caner ile başlayacaktır yine ama en azından iç sahada stoch ya da dia (bence dia) ile başlamalı, bu kadar defansif bir kadroya lüzum yok samsunspor ve benzeri takımlara karşı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe oldukça rahat bir maç çıkaracaktır. İlk haftaki iyi ve diri Samsunspor,ondan sonra çok büyük düşüşe geçti ve nerdeyse puan alamadılar,Fenerbahçe deplasmanında da direnemezler. Banko 1 iddia deyimiyle.
Samsun'un forvet hattını çok küçümsüyosunuz bence.. Biz Diyarbakır'ın Saracoğlunda bizi nasıl yendiğini de gördük.. 90 dakika da tek şut aymandan gol...
Fenerbahçe Samsun diyince direk Alex'in o rövaşata golü aklıma geliyor.Bu senede güzel bir hoşgeldin deriz Samsuna ve farka gider en az 4 tane atıcaz gibi hissettim
Samsunspor kötüye gidiyor Fenerbahçe ise geçen seneki performansını sürdürüyor.Rahat bir galibiyet alırız diye düsünüyorum 4-0lık bir skor tahmini yapıyorum.![]()
Rahat kazanırız demiş herkes böyle denildiğinde genelde puan kaybediyoruz aman diyim . Kazanırız umarım![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şıklarda "Fenerbahçe farklı kazanır" olsaydı işaretlerdim rahatlıkla![]()
Samsun'a 2005 yılında mı ne Alex'in harika bir rövaşata golü vardı. Birde Hooijdonk'un mu ne frikiği vardı yanılmıyorsam. Genelde bu takımla oynayınca güzel goller atıyoruz. Bu maçın sanıldığı gibi kolay geçmeyeceğini düşünüyorum.
Gerçi hangi maçımız kolay geçiyorki. Geçen sezonda bu sezonda her maç zordu. Mesela en basiti Mersin maçında farka gidecekken bir anda kendi kendimize maçı berabere bitirtebilecek seviyeye soktuk. Eğer biz bitiricilik konusunda iyi olursak maç gelir. Bu nedenle ilk 15 dakikada 1 gol bulmak lazım. İlk yarıyı 2 farklı önde bitirmek lazım ki maç kolay geçsin.
Maçı 2-1 veya 1-0 kazanacağımızı düşnüyorum. Daha fazlası olmaz. Çünkü ne Samsun 4 yer ne biz 4 atarız.
Nedense bu tip maçlarda zorlanıyoruz
Oyuncularımızın profesyonel bakış açısının üst düzeyde olması gereken bir maç
Aksi takdirde istemediğimiz skor ortaya çıkabilir
FeNeRBaHÇe
Maç öncesi söylemiştim tam da beklediğim gibi bir sonuç oldu.
Tabi bunda Samsunspor'un vatan sakarya savunma oynadığını ve futbolu öldürdüğünü es geçmemek gerek.
Semih'e tek bişey diyebilirim as formanı askıya ve emekliliğin tadını çıkar çünkü 35 yaşındaki Alex'ten bile bitiksin.Semih yine bizi kahretmez umarım
Last edited by ReaList : 23.Ekim.2011 at 22:17
...
Fenerbahçe rahat kazanacaktır ve puan farkını açacaktır.
Fenerbahçe'nin en önemli avantajı oyuncularımızın kazanma alışkanlığı edinmiş olmaları. Bu alışkanlığın vermiş olduğu güven dolayısıyla geriye de düşsek, kötü de oynasak 3 puana ulaşıyoruz. Umarım yine galibiyetle ayrılırız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir Gün Herkes 19 03 Olacak![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Nerden çıktı abi![]()
Bu sezon çıkacağımız en rahat maç ve buda beni korkutuyor, derbi öncesi kayıp yaşamamak lazım ve kazandığımız takdirde zirveye 5 puan fark ile oturmuş olacağız.
maçlar 3 dakka geç oyananacak ya fb maçıda 19 03 de başlıcak
espri yapıyo memet abi fazla üstünde durmayın![]()
Ama iyiymiş![]()
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Samsunspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:
Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk
Fenerbahce.org
Geçen hafta kaçırdığı pozisyonlardan dolayı eleştiri alan Stoch'un bu maçta ilk 11'de başlaması oyuncunun demoralize olmaması adına iyi tercih. Tabi Caner'in yüksek formuna rağmen yedek kalması biraz kötü olsa da Aykut hoca deplasmanlarda mücadele gücü yüksek Caner'i tercih ederek sorunsuz şekilde kadroyu diri tutmaya, her oyuncudan faydalanmaya çalışıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Semih yine bizi kahretmez umarım
...
Dia bayadır oynamıyor . Moral bozukluğundan çok etkilenmez umarım . Ayrıca Semihle başlamak nedir o kadar kötü oynadığı haftalardan sonra gene mi Semih ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
aykutTyildirim Aykut Yıldırım
Mac kadrosu: Mert - Gokhan, Bekir, Yobo, Ziegler - Cristian, Emre - Ozer, Alex, Stoch - Bienvenu
resmi sitede semih deniyor bakalım hata kimde
ligtvde de semih yazıyor