Evet arkadaşlar beklenilenin tam tersinde bir sonuç oldu ve Turkcell Süper lig 2005-2006 Sezonu şampiyonu GALATASARAY oldu
Evet arkadaşlar beklenilenin tam tersinde bir sonuç oldu ve Turkcell Süper lig 2005-2006 Sezonu şampiyonu GALATASARAY oldu
tebrik ederim..
ne diyelim..
benim beklediğim buydu ama
Galatasaray'ı ve Tüm Galatasaraylıları tebrik ederim... Sevinmek hepinizin hakkı, kim şampiyon olursa olsun hakederek olucaktı ve bu GS oldu.. Tekrar hepinizi canı gönülden kutlarım.. GS-FB şampiyonlar liginde başarılı olucaktır umarım...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Originally Posted by Neron_FB
Arkadaşımızı bu tavrından dolayı tebrik ediyorum
gerçekten tebrik ederim ne kadar ağlasamda bu satırlara bunları yazmak zor geliyor galatasaray kazandığı kupadan dolayı tebrik ediyorum zevkli geçen bir sezonda turkcell süper lig kupasını kaldırdılar ne diyelim şampiyon her zaman haklıdır
sağolasın kardeş bu güzel temennin için. inşallah.Originally Posted by Neron_FB
neron_fb gösterdiğin bu davranışından dolayı seni tebrik ederimmm...
Şampiyon Galatasarayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Denizli taraftarı maçı almasını bildi 20 dakika oyun durdu oyuncular her 10 dkkada bir durdu soğudu haliyle.Sonra ne oldu atak yapacak halleri kalmadı.Ama yinede GSyi tebrikler...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
hakedilmiş bir şampiyonluk.
allahım inanmıyorum yaaa şampiyonuz
fenerli arkadaslarıda canı gönülden tebrik ederim.
Tebrikler Arkadaşlar...
Walla bu konuyu ilk ben açmak isterdim ama olmadı. Bütün galatasaray camiasını tebrik ederim. hepsine bu şampiyonluk gerçekten helal. şimdi bu arkadaşlara bi tavsiyem olcak. çıkın oynayın konvoylar yapın eğlenin çünki bu sizin geceniz. geçen 2 yılda bu bizde aynısı olmuştu ama bu yıl bize nasip değilmiş.
Bizim başımız saolsun fb sevgisini öldürmek için ellerinden geleni yapıyolar. ama futbolcularımızı da tebrik ederim. hepsinin emeğine helal olsun
offf inanaNMIYORUM ŞAMPİYONUUUUZ!!!! maçı izliyen varsa denizliden gol haberi gelince herkez maçı bıraaktı birbirine sarıldı hasanşaş ağlıyodu bende ağlıyorum şuanda
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kutlarım Galatasaray'ı.
Bütün yazışmalar sevgi, saygı çerçevesinde olsun, buna dikkat etmenizi rica ediyorum herkesten..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
süper bi lig izletti iki takımda bize fb'yide gs'yide tebrik ederim Şampiyonlar liginde derece istiyorum![]()
valla ne diyim tüm galatasaraylıları tebrik ederim.Bu kadar maddi krize rağmen yüreklerini ortaya koyarak şampiyon oldular.
kaçıncılık istiyosun kardeş ikisi de yarı final oynasa kurtarır mıOriginally Posted by hezzo
![]()
![]()
![]()
İki takımıda bize böyle güzel bir lig izlettikleri için tebrik ederim.Şampiyon olan Galatasaray'ı ayrıyetten tebrik ederim.
Beşiktaşlılar'a ise kabus gibi(Youla-Kaybedilen maçlar-Çağdaş-Yıldırım Demirören vs.) geçen sezon için geçmiş olsun diyorum.
bütün galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum.hayırlı olsun şampiyonlukları..
Galatasaray futbolculari, teknik ekip, yonetim ve taraftarini tebrik ederim. Ayrica Fenerbahce camiasini da tebrik ederim. Sonuna kadar mucadele veren Fenerbahce camiasi da bu sezon sampiyon olmak icin buyuk mucadele verdi ve bence tebrik edilmeyi hak ediyor.
Abooo'nun dedigi gibi lutfen forumlarda sevgi ve saygi cercevesinde sevincinizi veya uzuntunuzu paylasin.
Gerçekten güzel bir lig oldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Umarım bizim başkan da aklını tümüyle Fener'e vermiş bir teknik adam getirir.
Buradaki Galatasaraylı arkadaşlarımın içten tavırlarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum ve onları şampiyon oldukları için tebrik ediyorum...kısmet değilmiş bize
Bütün Galatasaray'ı tebrik ediyorum Sampiyon Ciiiiiimmmmmbbbbooooommmmm
şampiyonluk nameleri, inletiyor samiyeni
galatasarayı yürekten kutlarım fenerbahçeyede geçmiş olsun ...
teşekkür ediyorum ve herkesi bu şekilde centilmenliğe çağırıyorum.Originally Posted by motaba
galatasaraylıların bile beklemediği oldu.böyle bir şampiyonluk yarışı lig tarihinde olmamıştı.futbolculara yönetime taraftara hepsine helal olsun.şampiyon galatasaray!!!
Allah'ım sana şükürler olsun...diyecek bişey bulamıyorum...
Peki bişey sorucam.Bjklilere ne oluyor ? Gs taraftarıyla sevinmelere çıkmışlarda
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !