Antep bizi yenerek çıkışa geçmek isteyecek zor maç ben 2 olur diyorum istemeyerek inşallah kazanırız
TT Arena'da çok zor puan kaybediyoruz.Bu alışkanlığı devam ettirip kazanacağımızı düşünüyorum.İnşallah ilk dakikalarda bir gol bulup farka gideriz.Eğer gol gecikirse gene kriz geçirere geçire kazanırız.
Bence Galatasaray TT Arena'da galibiyetlerine devam edecektir. 4 farklı bir galibiyet bekliyorum Galatasaray'dan ...
Arena'da bilet fiyatları yarı yarıya düşmüş. Bunun da etkisiyle 40 bin kişi olur en az. Arena'da zaten zor kaybediyoruz. En kötü 1-0 alırız.
Gaziantepspor geçen maçta Muhammet'in iyi oyunuyla kazandı, yine eskisinden farklı bir Gaziantepspor yoktu. 2-1 ve ya 3-1 yeneriz
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gol yemeden kazanacagımızı düşünüyorum skor tahmini olarak 2-0 , 3-0 diyorum...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Evimizdeki gelenegi bozmayiz dusuncesindeyim 1-0 veya 2-1 kazaniriz.
Antalya beraberliği kötü oldu o yüzden hazır rakiplerimizde birbiriyle maç yapıyoken bu maçı kazanmalıyız.
Ben sezonun en keyifli maçlarından birini bekliyorum. 2 takım da futbol oynamayı seven,savunma yapmadan sürekli hücumu düşünen ve savunmasında da sıkıntılar yaşayan ekiplerBol pozisyonlu bir maç bekliyorum.İnşallah galip geliriz fakat hala sistemin oturmamış,ilk 11'in belirsiz olduğu bir ortamda tedirgin olmamız da normal sanırım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray: Muslera, Sabri, Gökhan, Ujfalusi, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Engin, Kazım, Riera, Elmander
Gaziantepspor: Karcemarskas, Emre Güngör, Ivan, Dany Nounkeu, Wagner, Serdar Kurtuluş, Bekir Ozan, Sosa, Gillas Binya, Olcan , Muhammet
Özel dersim olduğu için ilk yarıyı izleyemeyeceğim.Umarım ilk yarı gol olmaz da ikinci yarı daha çok heyecanlı bir maç izlerim![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ozan Binya ve wagner çok yanlış bir tercih bana göre. Çünkü Ozan ve Binya defansa dönük yani dmc pozisyonunda oynayan oyuncular, Wagner ileride çok yalnız kaldığı için istediği gibi top alışverişi yapamıyor. Geçen sene Hürriyet gibi defansını toparlayan ve ileride pres yapan bir oyuncu olduğu için ilerde ki oyuncular daha rahat edebiliyordu. Bu sene Wagner geriye gelip defans yapmaya çalışıyor haliyle ileride ki oyuncuların performansıda yansıyor bu durum...
Goooollllllllllll Selcuk ınan.
Gooool Selçukk![]()
Engin cok muthis baski kurdu ve haksiz bir sari kart yedi
muhammet demir atti 1-1 oldu golde gokhan zan saha kenarindaydi sakatlanmisti bunlar bahane degil tabiki servet giriyor - gokhan zan cikiyor 2 zorunlu degisiklik yaptik.
antep attı bir tane daha
2.ci golde sanki musleranin hatasi var onde durmus gibi
Daha gireli 10 dakika olmadı,keşke semihi soksaydı hoca...
Bu maclarda yapilan hatalar beni sinirlendirmiyor artik nasil olsa bu takim söke söke playoff'a kalacak.Playoff maclarinda böyle sacma sapan hakem hatalari olursa taraftar cigrindan cikar.
Biraz daha sakin oLaLım arkadaşLar. Eğer sinirLiyseniz foruma yazmayın, daha sonra sakinLeşince geLip yazın yazacakLarınızı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
allah aşkına neye kırmızı verdi biri bana anlatsın
Takımda 10 numara eksikliği var.İleride top kurucak,yaratıcılığıyla pozisyon yakalayacak oyuncu yok.Elmander çok tek kalıyor.Kanatlardan katkı 0.Şöyle sağlı sollu orta açtığımızı hatırlayan var mı?Riera balon çıktı.Ruhsuz oynuyor.Keita gibi adam lazım.Habire ona topları şişirip duruyoruz.Devre arasında mutlaka forvet ve 10 numara transferi yapılmalı.Yoksa bu düzende çok sıkıntı yaşarız.
Bu sari, Melo'nun yaptigi hareket kirmizi olmaliydi. Umarim 3-5 hafta mac alamaz yardimci ve bas hakem. Ayrica geldiginden beri Riera ne yapiyor biri bana anlatsin. Devre arasinda kesinlikle sag sol kanat oynayabilen bir oyuncu almaliyiz forvetten önce. Kazim cikinca Eboue giriyor o da iyi degil.
Galatasaray takımına gerçekten kıyım yapıldı gibi son dakikalarda, çok ağır oldu kırmızı kart kararı. Maçın ilk yorumlarında 3-4 fark atar galatasaray demiştim ama zorunlu 2 değişiklik ve gelen kırmızı kart beni ters köşeye yatırdı. Fatih TERİM bence o kalan 1 değişikliği ile silahını kullanıp bu maçtan en kötü 1 puanı çıkaracaktır.
Rierayi izleyince Sac bas yoluyorum. bu adami izledikce Culio"yu ozluyorum Culio yillik 600 bin euro aliyordu ve rieradan kat kat iyi mucadeleci,hirsli olmasi obur ozelliklerini saymiyorum zaten rieradan iyi bir futbolcu.
Şu Galatasaray maçlarını ne zaman izlesem ya berabere kalıyor ya yeniliyor ne uğursuz adamım ya![]()
Bariz taç şansını engellemekten dolayı kırmızı gördük galiba..
Bravo MHK, bravo TFF.. Aynen devam edin..
Ünal Başkan'a da sesleniyorum buradan.. Artık susmayın, her hafta hakem şovlarından bıktık usandık..
Hep oyunlar senaryolar..
Sustuysak bir yere kadar..
Aklınızdan çıkarmayın..
TÜRKİYE'DİR GALATASARAY !