1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: FM 2012 Son Güncelleme hakkında?

Question FM 2012 Son Güncelleme hakkında?

Genel
    - Oyun içindeyken eklenen bir ligin beklemeye ihtiyaç duymasıyla ilgili hata giderildi

Bırısı bunu acıklayabılırmı acaba?
    Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 18:57

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    Genel
    - Oyun içindeyken eklenen bir ligin beklemeye ihtiyaç duymasıyla ilgili hata giderildi
    peki kayıtlı oyunlarda işe yarıyormu acaba ?
    Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 18:58

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Oyun içindeyken eklenen bir ligin ihtiyacı olandan fazla oyuncu dahil etmesi düzeltildi.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Genel

Bırısı bunu acıklayabılırmı acaba?
    Hocam şundan bahsediyorsan orada yanlış bir çeviri var:

General
    =======
    - Fixed an issue where adding a league was causing more people then needed to be loaded into the game.

Lig eklerken normalden daha fazla kişi ekleniyormuş oyuna, onu düzeltmişler.
    Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 18:58

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ejder20284 View Post
    peki kayıtlı oyunlarda işe yarıyormu acaba ?
    Evet işe yarıyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

hmm.... bıraz karısıkmıs ama...

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Oyun içindeyken eklenen bir ligin ihtiyacı olandan fazla oyuncu dahil etmesi düzeltildi.
    ıhtıyacı olandan fazla oyuncu derken anlayamadım k.bakma ıngılızce olarak bıle cevırdım gercekten bı mantık oturtamadım benım anladıgım ekledıgımız lıgde sure verıyorlar acaba o mu kalkıyor desem sanmam onun kalkabılecegını..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ıhtıyacı olandan fazla oyuncu derken anlayamadım k.bakma ıngılızce olarak bıle cevırdım gercekten bı mantık oturtamadım benım anladıgım ekledıgımız lıgde sure verıyorlar acaba o mu kalkıyor desem sanmam onun kalkabılecegını..
    Yeni bir oyuna başlarken seçilen liglere bağlı olarak belli bir oranda oyuncu oluşturuluyor biliyorsun. Bu oyuncu sayısının fazlalığı oyunun hızına dolayısıyla süreye etki ediyor. Oyuna, bu sene eklenen yeni bir ligi istenilen anda ekleme özelliğinde, yeni eklenen lige ait, daha önce oluşturulmamış (oyun başlangıcında veya oyun esnasında eklenen bir ligde) oyuncularında dahil edilmesi durumu söz konusu. Bunlar oyunun lig için ihtiyacı olan oyuncular oluyor. İhtiyacı olanlar dışında oyuncu oluşturulması durumu söz konusuydu ve oyunun daha ağır işlemesine ve oyuncuların beklemesine sebebiyet veriyordu. Bu düzenleme ile bu problemi giderdiklerini belirtmişler.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

arkadaşlar,

yazmıştım ama nerede bulamadım
    2 arkadaş kurduk biz, steam offline oynuyoruz da,
    ayrı ayrı online olup 2 oyunu da güncelleyebiliyor muyuz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    arkadaşlar,

yazmıştım ama nerede bulamadım
    2 arkadaş kurduk biz, steam offline oynuyoruz da,
    ayrı ayrı online olup 2 oyunu da güncelleyebiliyor muyuz?
    ayrı ayrı online mod da yapabilirsiniz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Yeni bir oyuna başlarken seçilen liglere bağlı olarak belli bir oranda oyuncu oluşturuluyor biliyorsun. Bu oyuncu sayısının fazlalığı oyunun hızına dolayısıyla süreye etki ediyor. Oyuna, bu sene eklenen yeni bir ligi istenilen anda ekleme özelliğinde, yeni eklenen lige ait, daha önce oluşturulmamış (oyun başlangıcında veya oyun esnasında eklenen bir ligde) oyuncularında dahil edilmesi durumu söz konusu. Bunlar oyunun lig için ihtiyacı olan oyuncular oluyor. İhtiyacı olanlar dışında oyuncu oluşturulması durumu söz konusuydu ve oyunun daha ağır işlemesine ve oyuncuların beklemesine sebebiyet veriyordu. Bu düzenleme ile bu problemi giderdiklerini belirtmişler.
    cok tesekkurler.

Nesil
    2005

Bu güncelleme, oyunu yükledikten sonra steamin yüklediği şeyler mi ? Tam anlayamadım

Yeni oyun açarken bende hala default diye gösteriyor.
    Last edited by narakan1969 : 29.Ekim.2011 at 02:53

nasıl ıstır bu anlamadım fenerbahceye transg,fer yapabılen var mıi?

Mesaj Yetkileri