Genel
- Oyun içindeyken eklenen bir ligin beklemeye ihtiyaç duymasıyla ilgili hata giderildi
Bırısı bunu acıklayabılırmı acaba?
Genel
- Oyun içindeyken eklenen bir ligin beklemeye ihtiyaç duymasıyla ilgili hata giderildi
Bırısı bunu acıklayabılırmı acaba?
Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 18:57
Oyun içindeyken eklenen bir ligin ihtiyacı olandan fazla oyuncu dahil etmesi düzeltildi.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Last edited by meddah : 27.Ekim.2011 at 18:58
hmm.... bıraz karısıkmıs ama...
Yeni bir oyuna başlarken seçilen liglere bağlı olarak belli bir oranda oyuncu oluşturuluyor biliyorsun. Bu oyuncu sayısının fazlalığı oyunun hızına dolayısıyla süreye etki ediyor. Oyuna, bu sene eklenen yeni bir ligi istenilen anda ekleme özelliğinde, yeni eklenen lige ait, daha önce oluşturulmamış (oyun başlangıcında veya oyun esnasında eklenen bir ligde) oyuncularında dahil edilmesi durumu söz konusu. Bunlar oyunun lig için ihtiyacı olan oyuncular oluyor. İhtiyacı olanlar dışında oyuncu oluşturulması durumu söz konusuydu ve oyunun daha ağır işlemesine ve oyuncuların beklemesine sebebiyet veriyordu. Bu düzenleme ile bu problemi giderdiklerini belirtmişler.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
arkadaşlar,
yazmıştım ama nerede bulamadım
2 arkadaş kurduk biz, steam offline oynuyoruz da,
ayrı ayrı online olup 2 oyunu da güncelleyebiliyor muyuz?
Bu güncelleme, oyunu yükledikten sonra steamin yüklediği şeyler mi ? Tam anlayamadım
Yeni oyun açarken bende hala default diye gösteriyor.
Last edited by narakan1969 : 29.Ekim.2011 at 02:53
nasıl ıstır bu anlamadım fenerbahceye transg,fer yapabılen var mıi?