1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Editör açılmıyor

Default Editör açılmıyor

Editöre tıkladığım zaman siyah ekran geliyor fakat hemen ardından kapatıldı diye hata mesajı alıyorum sizinde başınıza geldi mi ne yapabilirim?

Aynı sıkıntı bende de var

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oyun korsansa ondan oluyor olabilir

Parayı geri isteyelim o zaman

arkadaşlar editörün çözümünü başka bir sitede buldum...oyunun kurulu olduğu klasördeki tüm dll dosyalarını kopyalayıp editör klasörünün içerisine yapıştırın...editör çalışacaktır..

Bendede var aynı sorun, baştan yüklememe rağmen editörü çalışmadı. verify yaptım yine olmadı. Editörü çalışan bi arkadaşımız editör klasörünü rar layıp upload edebilirmi acaba?

Quote Originally Posted by aybars23 View Post
    Bendede var aynı sorun, baştan yüklememe rağmen editörü çalışmadı. verify yaptım yine olmadı. Editörü çalışan bi arkadaşımız editör klasörünü rar layıp upload edebilirmi acaba?
    Aradaşım çözümünü yazdım,bi denermisin
    oyunun kurulu olduğu klasördeki tüm dll dosyalarını kopyalayıp editör klasörünün içerisine yapıştırın...editör çalışacaktır..

Quote Originally Posted by IsPRaNo View Post
    Aradaşım çözümünü yazdım,bi denermisin
    oyunun kurulu olduğu klasördeki tüm dll dosyalarını kopyalayıp editör klasörünün içerisine yapıştırın...editör çalışacaktır..
    yaptım hocam olmadı. senden bişey isteyecem. senin oyunda editor dosyası nerede? sega nın içerisindemi yoksa sega/fm 2012 ' nin içerisindemi

yaptım hocam olmadı. senden bişey isteyecem. senin oyunda editor dosyası nerede? sega nın içerisindemi yoksa sega/fm 2012 ' nin içerisindemi
    walla hocam sega/fm diye geçiyodu galiba şunada işteyim akşam eve geçince tam bakar sölerim ben yaptım bende çalışıyodu hocam olmadı akşam eve eçince upload da yapabilirim...

walla hocam sega/fm diye geçiyodu galiba şunada işteyim akşam eve geçince tam bakar sölerim ben yaptım bende çalışıyodu hocam olmadı akşam eve eçince upload da yapabilirim...
    eyw hocam çok saolasın, akşam burda olurum

eyw hocam çok saolasın, akşam burda olurum
    hocam editörün boyutu 250 mb civarı olduğu için editörü değil sadece içerisine kopyalanacak dosyaları upload edebildim...Yalnız editörün çalışması için editörün cache dosyalarını dosyalarını silmelisin...yoksa hata veriyor

http://www.wupload.com/file/19120693..._dosyaları.zip

yaptım dediklerinizi ama bende hala hata veriyo...

Quote Originally Posted by n10da View Post
    yaptım dediklerinizi ama bende hala hata veriyo...
    walla hocam ss de de gözüktüğü gibi bende sorunsuz çalışıyor

walla hocam ss de de gözüktüğü gibi bende sorunsuz çalışıyor
    hocam sen kendi editör klasörünü rar yapıp bi yere yükleyip bana linkini versen pek makbule geçer

Quote Originally Posted by n10da View Post
    hocam sen kendi editör klasörünü rar yapıp bi yere yükleyip bana linkini versen pek makbule geçer
    Buyur hocam biraz uğraştırdı ama
    http://www.wupload.com/file/1932283847/Editor.zip

Buyur hocam biraz uğraştırdı ama
    http://www.wupload.com/file/1932283847/Editor.zip
    saol inş. olur

Mesaj Yetkileri