1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Schalke'de Sorun

Hybrid View

Default Schalke'de Sorun

Schalke ile yeni kariyere basladim. Yalniz uefada gozukmuyor. Normalde gecen sene almanya kupasini kazanip uefaya gitmisti. Benim oyunun surumu 12.0.2... Acaba 12.0.4 de duzeltmisler mi? 12.0.4 olan biri bakabilir mi schalke uefaya gidiyor mu?

Bir de transfer butcesini 0$ veriyor. Transfer yasagi felan yoktur insallah...

edit:

12.0.4 u de yukledim ama sorun genel.. Simdi baktim almanyadan hicbir takim avrupa kupalarina gitmiyor.. Bayern, dortmund hepsine baktim
    Last edited by ardnz : 12.Kasım.2011 at 17:35

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim oyunumda katılmış..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    benim oyunumda katılmış..
    12.0.4 mu surum?

Ben de gozukmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

12.0.4 te onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. oyunun genel sorunlarıyla ilgili bu güncellemeler. oyundaki oyuncu profili, takım bilgisi vs. değişmiyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

12.0.4 u de yukledim ama sorun genel.. Simdi baktim almanyadan hicbir takim avrupa kupalarina gitmiyor.. Bayern, dortmund hepsine baktim

Bende de EURO Cup ön eleme oynamış, turu geçmiş ve gruplara kalmış.

Sonradan gozuktu. katildik avrupa ligine..

Tesekkurler.

12.0.3 te schalkeyle oynuyorum bende. ueafadyız. transfer bütçesi vermiyor dogru.

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    12.0.3 te schalkeyle oynuyorum bende. ueafadyız. transfer bütçesi vermiyor dogru.
    Cok kotu oluyor. Sezona basladim sadece ucretsiz okakayi kiraladim.. taksitli transfer dahi yapilmiyor. Ilk sezonu artik boyle atlatacagiz..uefadan iyi para kazanmam lazim

Mesaj Yetkileri