Arkadaşlar bu seri veya önceki serilerde unutamadığınız maçlar,turlar ve daha fazlasını bu başlık altında paylaşabilirsinizSS'lerle desteklenirse daha renkli bir konu olur yalnız
![]()
Arkadaşlar bu seri veya önceki serilerde unutamadığınız maçlar,turlar ve daha fazlasını bu başlık altında paylaşabilirsinizSS'lerle desteklenirse daha renkli bir konu olur yalnız
![]()
Hiç Unutmuyorum Senin Tıp Sözün Vardı
Sanırım Yalan Oldu...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Açılışı yapacak yok en iyisi ben başlangıcı yapayım
Santos kariyerimde hem lig hem Libertadores için saldırdığım dönemde Toluca ve Botafogo'nun ardından yarı finalde en az derecede istediğim Internacional ile eşleştik.İlk maçta her ne kadar 3 ccc'lik net pozisyon oyun istatistiklerine yansısa da muazzam bir futbol oynadık ancak rakip attığı korner golü ile maçı 1-1 tamamlamayı başardı.2.maçta ise turun çok zor olacağını bildiğim için defansif ağırlıklı çıktık ancak basit hatalardan dolayı kalemizde tam 9 ccc gördük ki benim kariyerlerim için binde bir olacak bir olay gerçekleşti.Ancak ilk maçtaki senaryo bu kez bizim lehimize işliyordu.Internacional geldikçe Rafael devleşiyor rakip oyuncular inanılmaz goller kaçırıyordu.77'de Damiao skoru 2-1'e getirdiği an turun gittiğini düşünüyordum.Son dakikalar özümüze döndük rakip üzerinde muhteşem bir baskı yakaladık ve umutların tükendiği dakikada 90+3'te Digao kornerde nefis yükseldi ve turu getiren golü attı.Ben böyle son dakika gollerini böyle alınan turları her zaman daha çok sevmişimdir ve bu turda yaptıklarımızın da boşa gitmemesi beni bi derece daha sevindirmeyi başardı.Finalde kupayı alınca bu turun önemi kat be kat ortaya çıktı
Şimdiki oynadığım save'de Fenerbahçe'yi 6-0 yendim. Ne Grid taktiği kullandım ne de Tackiller. Kendi Default 4-2-4 taktiğimle 6-0 yendim. Hiç unutmayacağım çünkü Fener'i yenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir daha da kolay olmadı zaten