1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Unutulmazlar

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Unutulmazlar

Arkadaşlar bu seri veya önceki serilerde unutamadığınız maçlar,turlar ve daha fazlasını bu başlık altında paylaşabilirsinizSS'lerle desteklenirse daha renkli bir konu olur yalnız

Hiç Unutmuyorum Senin Tıp Sözün Vardı

Sanırım Yalan Oldu...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hiç Unutmuyorum Senin Tıp Sözün Vardı

Sanırım Yalan Oldu...
    Sen önce askere bi git gelde bana laf söyleyeceğine.Benim sözüm devam ediyo

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Açılışı yapacak yok en iyisi ben başlangıcı yapayım

Santos kariyerimde hem lig hem Libertadores için saldırdığım dönemde Toluca ve Botafogo'nun ardından yarı finalde en az derecede istediğim Internacional ile eşleştik.İlk maçta her ne kadar 3 ccc'lik net pozisyon oyun istatistiklerine yansısa da muazzam bir futbol oynadık ancak rakip attığı korner golü ile maçı 1-1 tamamlamayı başardı.2.maçta ise turun çok zor olacağını bildiğim için defansif ağırlıklı çıktık ancak basit hatalardan dolayı kalemizde tam 9 ccc gördük ki benim kariyerlerim için binde bir olacak bir olay gerçekleşti.Ancak ilk maçtaki senaryo bu kez bizim lehimize işliyordu.Internacional geldikçe Rafael devleşiyor rakip oyuncular inanılmaz goller kaçırıyordu.77'de Damiao skoru 2-1'e getirdiği an turun gittiğini düşünüyordum.Son dakikalar özümüze döndük rakip üzerinde muhteşem bir baskı yakaladık ve umutların tükendiği dakikada 90+3'te Digao kornerde nefis yükseldi ve turu getiren golü attı.Ben böyle son dakika gollerini böyle alınan turları her zaman daha çok sevmişimdir ve bu turda yaptıklarımızın da boşa gitmemesi beni bi derece daha sevindirmeyi başardı.Finalde kupayı alınca bu turun önemi kat be kat ortaya çıktı

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Şimdiki oynadığım save'de Fenerbahçe'yi 6-0 yendim. Ne Grid taktiği kullandım ne de Tackiller. Kendi Default 4-2-4 taktiğimle 6-0 yendim. Hiç unutmayacağım çünkü Fener'i yenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir daha da kolay olmadı zaten

Mesaj Yetkileri