http://www.youtube.com/watch?v=4pFwTtK4Z7w
Youtube video olayini yapamadim siteye o yüzden kusura bakmayin.
Videoya gelince GS kulübünün bu adama direk dava acmasi lazim.
http://www.youtube.com/watch?v=4pFwTtK4Z7w
Youtube video olayini yapamadim siteye o yüzden kusura bakmayin.
Videoya gelince GS kulübünün bu adama direk dava acmasi lazim.
GS kulübünün mü neden bahsediyorsun sen abi, kişilik haklarına saldırı resmen, Eboue direk açar dava zaten. Terbiyesizlik başka bir şey demiyorum. Sen kimsin ki bir insanın yaratılışı hakkında dalga geçersin? Hayır nesin sen? Ondan üstünlüğün ne?
Last edited by DisCo : 22.Kasım.2011 at 03:15
Sonra efendim, neden Türkiye bir adım ileri gidemiyor öncü olamıyor, AB'ye giremiyor. Al sana yapılana bak. Senide onuda Allah yarattı sen neyin derdindesin? Böyleleri yüzünden ışık tutulamıyor ülkemize.
Ülkemizde ırkçılık yok diye övünürdüm meğerse varmış..
Bu ırkçılık meselesini anlamak mümkün değil.Beşiktaş taraftarı olsun olmasın kim olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok.Hiçbir insan hiçbir insandan üstün değildir.Maç öncesi Pascal Nouma tezahüratı yapıp maçta Eboue'ye ırkçılık yapmak saçmalığın daniskası zaten.Veya Pascal'a hayran olup Eboue'ye maymun demek.Genelde diğer ülkelerin aksine bizim ülkede siyahi oyuncular daha sempatik gelir daha sevilir.Ama son zamanlarda değişiyor sanırım.Bir ırkçılığımız eksikti o da tam oldu.Böyle insanları televizyonlarda kesinlikle görmememiz lazım.İnsanlığı öğrenememiş kişileri televizyon karşısına çıkarmak doğru olmaz.
Ayıp Ayıp insanlığından utan! Daha çok şey derdim ama burda olmaz.
Alaka kuramadımSon yüzyılda süper zengin, güçlü, müthiş amerikada 50 sene öncesine kadar zenciler insan yerine konulmuyordu, hala bile ırkçılık var her yerde. Yani Türkiye'yle falan bir ilgisi yok bu işin. Bu sadece kişisel bir edepsizlik. Dar görüşlü insanlar işte, bir de yorumcu diye koymuşlar.
Ülkemizde ırkçılık yok , ama %100 olması beklenemez tabii, arada bir iki dallama çıkıyor.
Aslında doğru, bunla ilgili bir alakası yok ama, ülkenin çeyreği böyle. Sen çık 76 Milyon insanın karşısına ırkçılık yap. maalesef bunlarıda gördük.
Rezillik.....
Bu adam Beşiktaşlı ise ben bir daha Beşiktaş'ı falan desteklemiyorum. Acilen oradan uzaklaştırılsın. Böyle bir şey var mı ya? Sen kimsin orada çıkmışsın bu lafları ediyorsun?
Utanç duydum.
Hep derdim ki bizim ülkede ırkçılık yoktur hatta siyahiler hep daha sempatik gelir bizim vatandaşımıza, dalga geçilir falan ama hepimizin aramızda yaptığı gibidir, amaç ırkçılık değildir diye. Ama bu resmen rezillik televizyonda, canlı yayında sığ düşünceli biri tarafından işlenen bi insanlık suçu. Ayıp, büyük ayıp.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu rezil herif kanaldan kovuldu. Böyle durumlarda daha farklı bir tabir kullanılır, fakat burası yeri değil maalesef. Bir daha da o kanaldan içeri giremez.
SON DAKIKA: BJKTV'deki Eboue krizi nedeniyle Y.Demiroren az once UAysal'i arayarak "Maksadini asan bir yorum olmus. Gerekeni yapacagim" dedi
İbrahim Seten / Twitter
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türkiyede teoride var gibi gözüksede pratikte ırkçılık yoktur. Siyahi oyuncuların da avrupada en rahat ettiği ülkedir Türkiye. ve bunu dillendirmekten de kaçınmazlar. Ben Türkiye'den ayrıldığına mutlu olan bir siyahi oyuncu hatırlamıyorum. bir kendini bilmez ile de bu değişmez.
nasıl bu düşünceyi Beşiktaş taraftarına mal etmek saçmalıksa, Türkiye'ye de mal etmek yanlış. bir densiz heyecanla saçmalamış o kadar. umarım Eboue de bunu çok umursamaz, ülkemize mal etmez.
Bjktv'nin bu adamın işine hemen son vermesi gerekiyor.En hafif tabirle terbiyesizlik ve haddini aşan bir yorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İşine son verilir zaten muhtemelen.
FM Gazetesi
Burhan Akdag program konuğu program yapımcısı değil. BJK TV ye mal etmek olmaz. Bir daha Beşiktaş'la ilgili hiç bir olayda yer verilmeyecekmiş kendisine. Eğer program sunucuları destek verseydi yada karşı çıkmasaydı yazıklar olsun derdim bende ama şuan Burhan Akdağ'dan başka suçlu yok.
eto'o bitmiş.
Besiktas tv'de ozur dileme programi yapildi.
eto'o bitmiş.
Beşiktaş taraftarına mal edilemez tabi de , o adam özür dilesede anlamı yok bence derhal görevinden uzaklastırılmalı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Görevi yok ki kulüpte gazeteci ve programın konuğu sadece. Y.D. gerekeni yapacağını söylemiş, yapabileceği tek şey bir daha kulübün kapısından içeri sokmamak.
eto'o bitmiş.
Şirin görünmek için talihsiz bir açıklama olarak görüyorum ya da bazen bilinçaltına itilen şeyler olmadık yerlerde ortaya çıkar, onu yaşadık.
Bu laf söylendikten sonra program ne kadar devam etti bilemiyorum. Eğer hemen sonlandırıldıysa ayrı sonlandırılmadıysa BJK TV'de de bir problem olduğu açıktır.
Yorumu yapan gazeteci Telegol'de bu sözü nasıl açıklarsın sorusuna ben aslana benzettim de diye açıklayabilirim gibi komik sözler sarfetse de programdakilerin yönlendirmesiyle özür diledi. Bazen böyle anormal işler oluyor.
Utandim . . .
Siz niye utanıyorsunuz ya... Adam utansın. Bana başkasının yaptığı bir işten dolayı utanmak garip geliyor. Sonuçta adamın yaptığı ülkemizi küçük düşürmek değil, kendini küçük düşürmek. BJK TV'yi 75 milyon insan falan izlemiyor, bu program da uluslararası bir yayın da değilki dünyaya rezil olalım. Kızın eyvallah ama niye utanıyorsunuz?![]()
Yazık vallahi. Ülkemizde ne olursa olsun sokakta herkes birbirine küfür eder ama resmi bir kurumu temsil eden bir kulüp televizyonunda bu tür söylemler söylenmez(di). Hani BJK FB veya GS tvde adama maymun yakıştırması yapıldı dense kimse inanmazdı. Ülkemizde artık herşey değişiyor. Gelenek ve göreneklerimiz bile yozlaşıyorken çokta sarsmadı beni bu olay. Talihsizce olmuş. Bir anlık sinirle insan neler yapabiliyo, Ben BJK'nin yerinde olsam bu adamı kovardım çünkü bu adam asla Beşiktaş'ı temsil edemeyecek bir şahıs. Bunun hakettiği şey kulüple ilişiğinin kesilmesi olur. BJK'ye de mal edilmemeli bu olay tabiki.
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan, kulübümüz ile hiçbir ilgisi olmayan gazeteci Burhan Akdağ'ın Manşet programındaki ifadeleri nedeniyle BJK TV yayınında ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü'nden özür dileyerek, camia olarak yaşanan bu durumdan rahatsızlığımızı dile getirmiştir.
Galatasaray Spor Kulübü'nden, temsilci raporlarına yansıyan sporcuları Melo ve Engin Baytar'ın seyircilerimize yönelik, çok ağır ve tahrik edici davranışları neticesinde ortalığın gerilmesine neden olmalarından dolayı, aynı hassasiyeti göstermelerini beklediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız"
AJANSSPOR
Hala o küfürün maymun olduğunu sananlar var mı Allah aşkına?Maç öncesi Pascal Nouma tezahüratı yapıp maçta Eboue'ye ırkçılık yapmak saçmalığın daniskası zaten.
So what?
Saike