1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Para Sıkıntısı Çekiyorsanız Ufak Bi Ayrıntı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Talking Para Sıkıntısı Çekiyorsanız Ufak Bi Ayrıntı

evet bu bilgiyi verdikten sonra ne var kardeşim diceksiniz bunu zaten biliyoruz ama bunu nakte çevirmek için yapan arkadaş var mı bilmiyorum
    uzun boylu kafası iyi bi arkadaşı alıyoruz defans olacak tabi ön direğe koyuyoruz ön direk taktiğini ayarlıyoruz ve gol atmasını bekliyoruz mutlaka bi ritim tutturacaktır. biraz da şanslıysanız +15 gol attırırsınız. buda oyuncunun fiyatını kat kat artırır böylelikle oyuncuyu aldığınız fiyatın çok üstüne kakalayabilirsiniz

bu olay geçen senedeydi biliyormusun bu sene forvet taktiğine gerek yok 13-14 kafalı stoper 2 stoper toplam 20 gol atıyor hiç bir ayar yapmadan

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Genel olarak bir oyun hatası değerlendirmesinde bulunmak istiyorum. Bu açıkla oyun oynamanın ne kadar zevk vereceği ise aşikar. Ama verdiğin bilgiler için teşekkürler...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun yerine Brezilya ligini takip etmek daha mantıklı. Çok fazla genç oyuncu çıkıyor onları 1-2-3 M $'a alıp 1 sene oynatıp 10-15 M $'a satabilirsiniz. Dahada zevkli olur hem

Niye stoper gol kralı yapmaya çalışıyoruz? Pivot forvet neyimize yetmiyor arkadaşlar Koyun Mehmet Batdal'ı ön direğe o atsın.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Niye stoper gol kralı yapmaya çalışıyoruz? Pivot forvet neyimize yetmiyor arkadaşlar Koyun Mehmet Batdal'ı ön direğe o atsın.
    doğru aslında çok klasik bu türkiyede varya şu anda takımlarda doğru dürüst kornerden gol atan adam yok nedense defans oyuncuları ön plana çıkıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu şekilde para kazanmayı sevenler oyun devam ederken brezilya ligini eklesinler çıkan hayvanimsi profilli oyuncuları ucuz miktara alıp yarım sezon oynattıktan sonra çok daha pahalıya satabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olabilir ama şöyle bi örnek vereyim
    stephanov diye bir defans oyuncusu var değeri 450 k falan
    ön direğe koydum bi kaç maç üst üste gol attı değeri oldu 1.7 bi ayda
    dediğim gibi gol atınca akan sular duruluyo

Bu ön direk taktiğine nereden ulaşabiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bir Örnek

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fazio çok iyi yapıyor bu işi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern