Kalite farkımızı ortaya koyup kazanır ve rahatlarız düşüncesindeyim. Umarım Stoke Kiev karşısında galip gelir ve formalite icabı gelir İnönü'ye. Gerçi onları her türlü İnönü'ye gömeceğiz orası ayrı. Ne Tony Pullis adlı şahsın ne de ingiliz taraftarların söylediklerini unutmadık.
Carvalhal galip gelmek hedefimiz 1 puanda kötü bir sonuç değil demiş.
eto'o bitmiş.
İsrail takımları Avrupa'da evinde iyi skorlar alıyor...Beşiktaş'ın bu maçta kadro kalitesi ön plana çıkacaktır ve zorlansa da 1-2 farkla kazanacaktır...
Aynen o lafları ve yaptıklarını yedireceğiz kendilerine inşallah.Ben bizim kazanıp Stoke maçının berabere bitmesini çok istiyorum. Son maçta da İnönü'de şunlara dersini verip grubu lider bitiririz böylece.
Yarın için de düşüncem, siyasi olayların maçın önüne geçebileceği yönünde, umarım yanılırım. Rakip kötü durumda, derbiyi de kaybetmişler. Kendilerini affettirmek ve çıkışa geçmek olarak bakıyorlar bu maça. Benim, maçta tek farklı da olsa galip geleceğimize olan inancım tam.
2-3 kazanırız bu maçı
Tamamen psikolojik bir deplasman olacak bence. Kendi evimizde oynuyormuş gibi oynarsak ilk maçtan farklı olmaz sonuç diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
İlk 11 güzel Ekrem dışında.
MACCABI TEL AVIV
Levy
Saban
Pavicevic
Vered
Puncec
Alberman
Israilevic
Yeini
Itzhaki
Atar
Colautti
BEŞİKTAŞ
Cenk
İsmail
Sivok
Egemen
Hilbert
İbrahim Toraman
Ernst
Fernandes
Ekrem
Quaresma
Almeida
So what?
Saike
Basarılar Beşiktaş. Kazan da gel...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İsrail deplasmanı olması sebebiyle ben çok ümitli değilim. Nedense Maccabi'nin çok iyi bir futbolla kazanacağı geçiyor içimden. Temennimiz ise Beşiktaş'ın 3 puanla oradan ayrılıp İsraillileri oturtması yerine.
Sanırım lig maçındaki kadronun aynısı.
FM Gazetesi
Biraz geç oldu ama evet :]
FM Gazetesi
Bu nasıl bir oyun anlayışıdır anlamadım. Resmen daracık alanda oynuyorlar oyunu. Sıkışık ve kısır bir maç olacak bu kesin.
FM Gazetesi
Tam maçı açtım Q7 yazdı golüGüzel goldü...
O ne goldü be ?!
yok böyle bir gol yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Golden sonra dikkat ettiyseniz tribünleri gösterirken bir Fenerbahçe formalı adam vardı. Beşiktaş'ı destekliyordu.
Daha önceden 3-4 Fenerbahçe formalı taraftar SADECE rakip takımın tarafında maç izledi diye o takımı tutuyor diye lanse edilmiş boy boy fotoğrafları gazeteleri süslemişti. Bakalım görelim QTM aynı şeyi bu maçtan sonra tersten yapacak mı?
Atağın gelişimi de çok güzeldi. Bir önceki kontra atakta vermiştik sinyali. Q7 yine güzel bir gol attı.
Of, of, of, of, of, offfffff. O nasıl gol ya öyle?QUARESMAAAAAAAAAAAAAAAAA...!!!
Oh beee.!
![]()
Quaresma harika yazdı.Devreyi önde kapatmamız çok iyi oldu.Umarım ikinci yarıda daha fazla gol atarak kazanırız.
So what?
Saike
Quaresma müthiş bir goL attı. 25.dk dan sonra oyunu kontroL etmeye başLadık ve goLü de buLduk. Stoke Kiev karşısında iLk yarıda mağLup. Umarım o maçta berabere biter.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnşallah Beşiktaş son maçta Stoke City takımını yener Kiev'de Maccabi'yi yener İngilizler evlerine döner.
eto'o bitmiş.
Kiev'de son dakikada yemeseydik bu akşam işi bitirebilirdik.
Ahan da gol.![]()
iki geldi iki yaleller yaleller![]()
Gooooooooooooooool, Toraman.! Biter bu iş.Haydi Stoke, sıra sende. 1 gol atman lazım, yemeden.
Çok güzel görüntüler varFenerbahçe forması giyen taraftarlar çılgınlar gibi seviniyor.Zaten olması gereken de bu
Artık Beşiktaş bu maçı götürür.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2-1 oldu.Duran toptan gol yedik yine.