Sakatlar ve Q7'nin cezalı olması sıkıntı doğuracak, ama Veli bu maçta dönüyor bir aksilik olmazsa. Orta sahada Toraman'ın yerine geçeceğini düşünüyorum. Almeida'ya ve Fernandes'e bu maçta çok güveniyorum. Maçın İnönü'de oynanmayacak olması ve Avrupa yorgunluğu da bir dezavantaj. Umarım bir kaza yaşamadan kazanırız.
Şu maç için en büyük dileğim; Quaresma olmadan takımın neler yapabileceğini göstermeleri. Diyorum başka da bir şey demiyorum :]
FM Gazetesi
Bjk, Ordunun üstümüze gelecek. Dolayısı ile ortasahada sürekli pas yapmalıyız. Araya atacağımız paslarla etkili olabilir. Metin hoca ofansı hızlı oyunculardan kurmalı.
Hakan Özmert, Kayseri ve Mersin maçında oyuna girince ilerde etkili olmaya başladık. Hakan çok iyi topu tutuyor ve araya iyi paslar atıyor. Özellikle culiodan daha iyi duran toplar kullanıyor.
Onurda savunma önünde oynar. Olası kontralara karşı önlem alabiliriz.
Culio ve Dalmatı kanatta oynatarak beklere yardım etmesini sağlayabiliriz.İki oyuncuda zaten sık sık defansa yardıma gelen oyuncular. Özellikle İsmail ve Hilbert iyi bindirmeler yapıyor. Beşiktaşın kozu kanatlar olacaktır. Birde Fernandesin duran toplarına dikkat etmeliyiz.
Gerci Tekkeyi keseceğini sanmıyorum. Bjkden ayrıldıya. Malesef Bazı etkenlerden dolayı oynatacaktır.
Saha dışı etkenleride göz ardı etmemliyiz. Maçın Antalyaya verilmesi bizede büyük ceza oldu. Trbazon ve Samsundan direk uçuş yok .Takım aktarmalı geleckemiş. 1 günümüz yollarda geçeçek.
Diğer bir sorunda şu, Sivas maçını bu akşam oynayacak ve bizim maça kadar 6 gün dinlenecek. Biz ise pazartesi oynayıp, perşembe günü sivas ile maça çıkacapğız. Dönüşdede 1 günümüz yoldada geçeçek. Takım Salı günü anca Orduda olur.
Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Toraman
Holosko Ernst Fernandes Veli
Almeida
Böyle bir 11 bekliyorum pazartesi akşamı. Ekremle başlamasın yeter.![]()
Zorda olsa kazanmalıyız.
Büyük takım olma faktörü öne çıkar bu maçta ve eksiklerimize rağmen kazanırız. Holosko ve Almeida'dan standart üstü performanslar bekliyorum.
Artık şu Holosko'ya da şans verilsin. O çocuk çürüyor elimizde. Bir türlü düzenli oynatmadık. Yazık oluyor. Oynatılmayacaksa bence gönderilmeli. Yeteneğine çok inandığım, ama bir türlü fırsat verilmeyen bir yetenek Holosko. Üstelik 5 milyon Euro verildi. Yabancı kontenjanı flan var anladık ama yani birini kes yani bir kaç hafta. O aylardır yıllardır bekliyor, biraz da başkaları beklesin. Mesela Maccabi maçında kaçırdığı gollerden sonra Holosko ile kesilmesi lazım Almeida'nın. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
FM Gazetesi
Alves'in oynadığı hiç bir maçı kaybetmedik bu maçta da oynamasını istiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile başlayacak;
Cenk Gönen, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, İ.Toraman, Ernst, Veli Kavlak, Fernandes, Almeida, Holosko...
Toraman yerine Necip oynayacak. kaptan Sivok
Kadro güzel bence. Holosko'dan gol bekliyorum.
Valla hocadan Quaresma ve Simao'nun yokluğunda bile Ekrem'i ileri kanatta oynatmasını bekliyordum ve bu durumdan da çekiniyordum.Böyle yapmamış olmasına şaşırdım ve sevindim.Formda olan Quaresma'nın eksikliğinde zorlanacağız ama inşallah kazanırız.
So what?
Saike
Digiturk web tv den izleyen varmı? Giremiyorum deli oldum.
FM Gazetesi
Tamam şimdi hallettim. Ne sıkıcı bir maçtır bu ya...
FM Gazetesi
İşte bu! Veli sonunda attı. İnancım tam bu çocuğa :]
FM Gazetesi
Metin hoca yavaş yavaş ısınsın. 2.yarı girsin gol atsın. Banaheneyi falan nasıl yedeklere almassın.Golü kim atacak. Birazdan İrfanı sokabilir.
Yeter artık trabzonluları kayırmayı bırak.. Tekke ile olmuyor işte. Adamıda yıpratıyorsun.
Son paslarda biraz daha etkili olsak daha farklı bir maç olabilirdi. Devreye önde girmek de iyi ama.
Almeida kaleyi yokluyor ikinci yarı gol bekliyorum.
Başlar başlamaz atıyorduk. Bu Almeida çok kaçırmaya başladı.
FM Gazetesi
1-1 Oldu Emmanuel Culio
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Cenk ayar etmeye başladı.
Derken üstün alman teknolojisi "Fabian Ernst" 2-1
Hiç hoşuma gitmiyor bu tip maçlar. Kimin ne oynadığı, ne zaman kimin atacağı hiç belli olmuyor.
FM Gazetesi
Zor oldu ama aldık 3 puanı. Simao ve Quaresma olmadan da etkili olabiliyormuşuz demek ki. Büyük takım 1 oyuncuya bağlı olmaz sonuçta.
Fernandes gereksiz zorladı yine bazı pozisyonlarda. Basit oynasa çok daha etkili olacağını biliyoruz ama adamın huyu işteÜstümüzdeki iki rakibin karşılaşacağı haftada arkalarına yerleşmek iyi oldu.
Bu arada stoper ikilimiz kusursuz oynadı yine katılıyorum sana o konuda Görkem.
Julio Alves'in oynadığı tüm maçları kazandık.Bugün o yoktu ama yine kazandık.Takımın Alves olmadan kazanabiliyor olması gayet güzel.Şaka bir yana,yine her zamanki gibi son dakikakarı rahat seyredemedik.Alıştık artık bu duruma zaten.Halbuki 2 fark için önemli fırsatlar da yakaladık ama olmadı.Hoş 2 fark olsa bile rahat seyredemiyoruz ya neyse.
Maccabi maçından sonra Fernandes'in ölüsü yeter demiştim.Türkiye'ye gelmiş en iyi duran top kullanan isimlerden birisi kesinlikle.Duran toplar da adeta al da at diyor adam.Uzun süre oynamadığı zaman 1 tane atabildik duran toplardan.Formayı tekrar giymeye başladı,3 maç 2 asist.Çok büyük silah.Hocanın bunu göz ardı etmemesi gerekiyor.Bir de Cenk ikidir uzaktan yiyor.Kurtarılması imkansız toplar değil bu toplar.Bu konuda umarım bundan sonra daha dikkatli olur.Almeida da bir an önce toparlanır umarım.Sanırım gol atması toparlanması için yeterli olacaktır.Bir de hocanın biraz alternatiflere şans vermesi iyi olacak.Takım ağır bir maç temposunun içerisinde ve zorlandıkları belli oluyor.
Sonuç olarak kazanıp iyice zirveye yaklaşmamız iyi oldu.Devre bitene kadar çıkışımızı devam ettirirsek çok daha iyi olacak.
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Aralık.2011 at 00:34
So what?
Saike
Şems önemli bir noktaya değinmiş. Şu maçın sonlarında Ernst-Alves değişikliği gayet güzel olurdu bence. Son 10 dakika falan mesela. Hocanın bir bildiği vardır demek istiyorum ama 3 gün sonra yanılmıyorsam 12 günde 4. maçımıza çıkmış olacağız. Rotasyona gitmek faydalı olacak bazı maçlarda.