Fenerbahçe galibiyetiyle takımdaki moral arttı. Engin'de dönüyor bence bu maçı alırız.
Bana kalırsa Fenerbahçe maçından bile önemli bir karşılaşma ligdeki gidişatımız açısından. Fenerbahçe karşısında sezonun en iyi oyununu ortaya koyduk, Fener'e pozisyon vermedik ama tabi ki bunda Aykut Hoca'nın çok büyük payı var. Eğer yarın Trabzonspor'a da aynısını yaparsak göreceğiz sezona nasıl devam edeceğimizi. Kazanırsak tutulamayız bundan sora, olur da kaybedersek Fenerbahçe'nin kaybı olmaz.
Bana kalırsa Trabzonspor'a karşı da fazla zorlanmayacağız, skor tahminim Trabzonspor 0-2 Galatasaray
Lider bu maçı alır ama bizim maçtaki gibi harika bir oyun oynayacaklarını sanmam.Kötü futbol ama 3 puan ile dönecektir galatasaray.
Kötü futbol derken iki takımın da kötü oynayacağını düşünüyorum ben.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray savunması bizim maçta antrenman maçından daha rahat bir maç çıkardı -özellikle ilk yarı- Çünkü ileride sadece 1 Alex ve başka bir şey yoktu (: İkinci yarı oyun hızlanınca yaptıkları bireysel hatalar ve verdikleri pozisyonlar gözünüzün önüne gelirse bu maçın o maçında aynı derecede kolay geçeceğini sanmak hata olur. Trabzon zirveden biraz uzak kaldı ve eminim rakibindeki son maçın vermiş olduğu rehaveti iyi değerlendirecektir. 1 veya 0 diyorum.
...
Trabzonspor hızlı bir takım diyebiliriz Burak Yılmaz genellikle ataklarını sağdan yapıyor Alanzinho'da sağda oynarsa Hakan Balta'ya zor anlar yaşatacaklardır...Bu 2'liye karşı işimiz zor olacak tamam Balta bu sene iyi ama bu oyunculara dayanamaz diye düşünüyorum...Maçın alt skorla biteceğini düşünüyorum 0-0 1-0...
Çok zor gol yiyen bir takımız. Trabzon'un da Burak dışında herhangi bir gol silahı yok. Ujfalusi reyiz onu her türlü durdurur bence.
Hücuma gelirsek, eğer Fenerbahçe maçındaki akıcılığı gösterirsek, işlem tamam. Önceki maçlar gibi olursa 1-0, 1-1, 0-0 0-1 gibi sonuçlar ortaya çıkabilir.
Sözün özü, Galatasaray iyi hücum ederse maçı alır, edemezse 3 ihtimalli.
senol gunesin oldugu her takimdan cekinirim tahminim beraberlik. bol golde cikabilir..
G.Saray'ın maçı kazanacağını düşünüyorum. Trabzonspor Avrupa'da olduğu gibi ligde iyi değil. G.Saray ise sadece lige odaklanmış ve çok formda bir takım. Skor tahminim 3-1
Elmander 2 Baros 1
Trabzonspor Lille macındaki gibi bir mantaliteyle oynarsa Galatasaray rahat kazanır. Eger atak futbolu oynarsa Trabzon, Galatasaray zorlanarakta olsa macı alabilir ya da beraberlik olabilir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hiç bir değişikliğe gitmeden normal taktiğimizle sahaya çıkarsak zorlanacağımızı düşünmüyorum olur da bitirici vuruşu yapamazsak Trabzonspor sürpriz bir galibiyet alabilir ama maçı rahatça kazanacağımızı düşünüyorum![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zorlanacağımızı düşünüyorum ama yineden galibiyete yakın taraf bizmişiz gibi duruyor ancak Fenerbahçe maçındaki gibi müthiş futbol beklemiyorum ek olarak Semih'in , Burak'a karşı oynaması defansif olarak bizim adımıza handikap olabilir diye düşünüyorum.
Allah yardımcımız olsun , Allah utandırmasın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Haftanın maçı olacak. Ben, Trabzonspor'un kazanamayacağını düşünüyorum. İlk etaptaki tahminim beraberlik, galip gelen olursa da bu, daha etkili silahlara sahip olan ve defansı sağlam olan G.Saray olur.
Bana berabere bitecek gibi geliyor. Galatasaray'da moraller yüksek ama Trabzon'da da kötünün iyisi UEFA morali var. Ayrıca olası bir mağlubiyette zirveden kopmaları muhtemel. Şenol hoca böyle bir ortamda işini şansa bırakmaz. Tahminim 2-2.
Bence zor maç, ligin en formda takımlarından biriyiz belki hatta deplasmanda ilk maç dışında yenilgimiz yok sonuçta oynadığımız takım Trabzonspor ve etkili silahları, çok deneyimli ve iyi bir teknik adamları var. Ben seyir zevki açısından güzel maç olacağını düşünüyorum, iki takımda hafta içi zor maçlar oynadı bunun etkisiyle 60'tan sonra orta sahaların oyundan düşeceğini ve pozisyonların artacağını düşünüyorum.
Burak Yılmaz rakibin en önemli silahı fakat 5 maçtır suskun, bize karşı patlama yapmak isteyebilir. Fatih Terim'in Fenerbahçe maçındaki kadroyu bozacağını düşünmüyorum, kadro açısından en büyük avantajımız Engin'in dönmesi, skora göre 2. yarı oyuna girebilir ve enerjisi ile katkı sağlayabilir.
Ben yenileceğimizi düşünmüyorum, en kötü berabere kalırız gibi geliyor. Savunmamız oturdu, Muslera, Ujfalusi - Semih 3'lüsü güven veriyor, Eboue de oynayabilecek duruma gelmiş, Hakan Balta ile sadece savunmada değil hücumda da etkinler. Elmander rakip savunmayı zorlayacaktır bitmek bilmeyen hırsı ve enerjisiyle. Umarım bol gollü güzel bir maç olur ve sonunda biz kazanırız.![]()
Tam bir beraberlik maçı diye düşünüyorum. Galatasaray'ın Fenerbahçe morali bu maça etki etmeyecektir diye bir düşünceye sahibim. Trabzonspor 5 haftadır kazanamıyormuş,eğer bu maçta da yenilirlerse işleri biter,bu yüzden Galatasaray kazanamaz.
*Ankette yanlışlıkla oyu Trabzon'a attım.
Ben Besiktas macindan once ne dusunduysem aynisini dusunuyorum. Yenilecegimizi sanmiyorum ama Galatasaraydada biri Queresma'lik yaparsa isler degisir.
skor tahminim 1-1 Trabzonun golunu Colman atacak.
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Zokora, Halil, Hanrique, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Baros, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Hoca şapkadan tavşan çıkarmamayı tercih etmiş. Fenerbahçe maçının aynısı.
Burak'a adım attırmadığımız sürece yenilmeyiz.İnşallah'da adım falan attırmayız.İlk 11 düşündüğüm gibi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tam istedigim kadro cikti
umarim trabzon taraftarida gecen hafta galatasaray-fenerbahce macindaki seyirci gibi on gorulu,kufurlu vs tezehurat gibi tarzda davranislarda bulunmazlar. basarilar her iki takimada.
kazımın alternatifi olmadığı için oynatmak zorunda kalıyor sanırım, iyi sabır varmış Fatih hocada
Sabri bir iyilesseydi kazimda kesilirdi bide merak ettigim merthanida yedeklere alsaydi tamam 1 mac iyi oynadi ama iyi oynadi hizli cevik ozverili bir oyuncu. senol hoca bide volkan sen"i ilk 18"e almamis ilginc...
Elmandeeerrrrr 0-1
Helal olsun be Elmander ! işte bu !
Cech El ile almis topu =)
Baros'un modası geçmiş yav...Engin'i alsın hoca 2. yarı yerine...
bencede skoru korumak icin engin girebilir baros yerine.
Skoru korumaya gerek yok 2'yi 3'ü bulabiliriz rahat...Engin golü atabilir tek forvette Elmander olsun yeterki...Bu arada şu Kazım'a frikik attırmayın yav...O da çıkmalı Riera girer...