Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

2 10.00%
  • Berabere biter

7 35.00%
  • Galatasaray kazanır

11 55.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: [15.Hafta] Trabzonspor - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [15.Hafta] Trabzonspor - Galatasaray

So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe galibiyetiyle takımdaki moral arttı. Engin'de dönüyor bence bu maçı alırız.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bana kalırsa Fenerbahçe maçından bile önemli bir karşılaşma ligdeki gidişatımız açısından. Fenerbahçe karşısında sezonun en iyi oyununu ortaya koyduk, Fener'e pozisyon vermedik ama tabi ki bunda Aykut Hoca'nın çok büyük payı var. Eğer yarın Trabzonspor'a da aynısını yaparsak göreceğiz sezona nasıl devam edeceğimizi. Kazanırsak tutulamayız bundan sora, olur da kaybedersek Fenerbahçe'nin kaybı olmaz.

Bana kalırsa Trabzonspor'a karşı da fazla zorlanmayacağız, skor tahminim Trabzonspor 0-2 Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Lider bu maçı alır ama bizim maçtaki gibi harika bir oyun oynayacaklarını sanmam.Kötü futbol ama 3 puan ile dönecektir galatasaray.

Kötü futbol derken iki takımın da kötü oynayacağını düşünüyorum ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray savunması bizim maçta antrenman maçından daha rahat bir maç çıkardı -özellikle ilk yarı- Çünkü ileride sadece 1 Alex ve başka bir şey yoktu (: İkinci yarı oyun hızlanınca yaptıkları bireysel hatalar ve verdikleri pozisyonlar gözünüzün önüne gelirse bu maçın o maçında aynı derecede kolay geçeceğini sanmak hata olur. Trabzon zirveden biraz uzak kaldı ve eminim rakibindeki son maçın vermiş olduğu rehaveti iyi değerlendirecektir. 1 veya 0 diyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Trabzonspor hızlı bir takım diyebiliriz Burak Yılmaz genellikle ataklarını sağdan yapıyor Alanzinho'da sağda oynarsa Hakan Balta'ya zor anlar yaşatacaklardır...Bu 2'liye karşı işimiz zor olacak tamam Balta bu sene iyi ama bu oyunculara dayanamaz diye düşünüyorum...Maçın alt skorla biteceğini düşünüyorum 0-0 1-0...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çok zor gol yiyen bir takımız. Trabzon'un da Burak dışında herhangi bir gol silahı yok. Ujfalusi reyiz onu her türlü durdurur bence.

Hücuma gelirsek, eğer Fenerbahçe maçındaki akıcılığı gösterirsek, işlem tamam. Önceki maçlar gibi olursa 1-0, 1-1, 0-0 0-1 gibi sonuçlar ortaya çıkabilir.

Sözün özü, Galatasaray iyi hücum ederse maçı alır, edemezse 3 ihtimalli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

senol gunesin oldugu her takimdan cekinirim tahminim beraberlik. bol golde cikabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

G.Saray'ın maçı kazanacağını düşünüyorum. Trabzonspor Avrupa'da olduğu gibi ligde iyi değil. G.Saray ise sadece lige odaklanmış ve çok formda bir takım. Skor tahminim 3-1

Elmander 2 Baros 1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Lille macındaki gibi bir mantaliteyle oynarsa Galatasaray rahat kazanır. Eger atak futbolu oynarsa Trabzon, Galatasaray zorlanarakta olsa macı alabilir ya da beraberlik olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hiç bir değişikliğe gitmeden normal taktiğimizle sahaya çıkarsak zorlanacağımızı düşünmüyorum olur da bitirici vuruşu yapamazsak Trabzonspor sürpriz bir galibiyet alabilir ama maçı rahatça kazanacağımızı düşünüyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zorlanacağımızı düşünüyorum ama yineden galibiyete yakın taraf bizmişiz gibi duruyor ancak Fenerbahçe maçındaki gibi müthiş futbol beklemiyorum ek olarak Semih'in , Burak'a karşı oynaması defansif olarak bizim adımıza handikap olabilir diye düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun , Allah utandırmasın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haftanın maçı olacak. Ben, Trabzonspor'un kazanamayacağını düşünüyorum. İlk etaptaki tahminim beraberlik, galip gelen olursa da bu, daha etkili silahlara sahip olan ve defansı sağlam olan G.Saray olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana berabere bitecek gibi geliyor. Galatasaray'da moraller yüksek ama Trabzon'da da kötünün iyisi UEFA morali var. Ayrıca olası bir mağlubiyette zirveden kopmaları muhtemel. Şenol hoca böyle bir ortamda işini şansa bırakmaz. Tahminim 2-2.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence zor maç, ligin en formda takımlarından biriyiz belki hatta deplasmanda ilk maç dışında yenilgimiz yok sonuçta oynadığımız takım Trabzonspor ve etkili silahları, çok deneyimli ve iyi bir teknik adamları var. Ben seyir zevki açısından güzel maç olacağını düşünüyorum, iki takımda hafta içi zor maçlar oynadı bunun etkisiyle 60'tan sonra orta sahaların oyundan düşeceğini ve pozisyonların artacağını düşünüyorum.

Burak Yılmaz rakibin en önemli silahı fakat 5 maçtır suskun, bize karşı patlama yapmak isteyebilir. Fatih Terim'in Fenerbahçe maçındaki kadroyu bozacağını düşünmüyorum, kadro açısından en büyük avantajımız Engin'in dönmesi, skora göre 2. yarı oyuna girebilir ve enerjisi ile katkı sağlayabilir.

Ben yenileceğimizi düşünmüyorum, en kötü berabere kalırız gibi geliyor. Savunmamız oturdu, Muslera, Ujfalusi - Semih 3'lüsü güven veriyor, Eboue de oynayabilecek duruma gelmiş, Hakan Balta ile sadece savunmada değil hücumda da etkinler. Elmander rakip savunmayı zorlayacaktır bitmek bilmeyen hırsı ve enerjisiyle. Umarım bol gollü güzel bir maç olur ve sonunda biz kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tam bir beraberlik maçı diye düşünüyorum. Galatasaray'ın Fenerbahçe morali bu maça etki etmeyecektir diye bir düşünceye sahibim. Trabzonspor 5 haftadır kazanamıyormuş,eğer bu maçta da yenilirlerse işleri biter,bu yüzden Galatasaray kazanamaz.

*Ankette yanlışlıkla oyu Trabzon'a attım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben Besiktas macindan once ne dusunduysem aynisini dusunuyorum. Yenilecegimizi sanmiyorum ama Galatasaraydada biri Queresma'lik yaparsa isler degisir.

skor tahminim 1-1 Trabzonun golunu Colman atacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Zokora, Halil, Hanrique, Burak
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Baros, Elmander
    TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hoca şapkadan tavşan çıkarmamayı tercih etmiş. Fenerbahçe maçının aynısı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak'a adım attırmadığımız sürece yenilmeyiz.İnşallah'da adım falan attırmayız.İlk 11 düşündüğüm gibi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tam istedigim kadro cikti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim trabzon taraftarida gecen hafta galatasaray-fenerbahce macindaki seyirci gibi on gorulu,kufurlu vs tezehurat gibi tarzda davranislarda bulunmazlar. basarilar her iki takimada.

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

kazımın alternatifi olmadığı için oynatmak zorunda kalıyor sanırım, iyi sabır varmış Fatih hocada

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sabri bir iyilesseydi kazimda kesilirdi bide merak ettigim merthanida yedeklere alsaydi tamam 1 mac iyi oynadi ama iyi oynadi hizli cevik ozverili bir oyuncu. senol hoca bide volkan sen"i ilk 18"e almamis ilginc...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmandeeerrrrr 0-1

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun be Elmander ! işte bu !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cech El ile almis topu =)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Baros'un modası geçmiş yav...Engin'i alsın hoca 2. yarı yerine...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bencede skoru korumak icin engin girebilir baros yerine.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Skoru korumaya gerek yok 2'yi 3'ü bulabiliriz rahat...Engin golü atabilir tek forvette Elmander olsun yeterki...Bu arada şu Kazım'a frikik attırmayın yav...O da çıkmalı Riera girer...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri