-
Elmander'in örnek olan yaşantısı
Galatasaray'ın İsveçli gözbebeği, Florya'ya iki saat önce geliyor, 1 saat salonda çalışıyor, ardından idmana çıkıyor. Yıldız golcü, antrenman ve maçlar dışındaki zamanının tamamını ailesiyle geçiriyor, gece evinden çıkmıyor.
maç forma şansı bulamayan İsveçli golcü, Galatasaray'a bedelsiz transfer olduğunda kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. Elmander'e verilen yıllık 2 milyon euro eleştiri toplamış, performansı merakla beklenmeye başlamıştı.

maç forma şansı bulamayan İsveçli golcü, Galatasaray'a bedelsiz transfer olduğunda kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. Elmander'e verilen yıllık 2 milyon euro eleştiri toplamış, performansı merakla beklenmeye başlamıştı.
İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynanan sezonun ilk maçında sakatlığı yüzünden oynayamayan, Samsunspor maçında ise son 30 dakikada forma giyen ve 1 gol atan İsveçli yıldız, daha sonraki haftalarda ilk on birin değişmez ismi oldu.
Sarı-kırmızılı ekibin efsane golcüsü Hakan Şükür'ün formasını sırtına geçirdiği günden beri taraftarların da sevgilisi olan Elmander'in bu performasının altında günlük yaşantısı yatıyor. İstinye'deki bir villada eşi Amanda ve 10 aylık bebeği Lily ile mutlu bir yaşam süren İsveçli, antrenmanlara 2 saat önce gidiyor ve 1 saat salonda çalışıyor. İstinye'deki komşularıyla da samimi dostluklar kuran Elmander'in gece hayatı da bulunmuyor. Florya'daki antrenman sonrası soluğu ailesinin yanında alan Galatasaraylı futbolcu zamanının tamamını onlarla geçiriyor.
Ruslara "Hayır"
Fransız Toulouse'dan 14 milyon euro'ya Bolton'a geçen ancak Galatasaray'a bedelsiz gelen Elmander, Ruslar'ın da kapsama alanına girdi. Anzhi ve Zenit'in, yılda 2 milyon euro alan tecrübeli oyuncuya "İki katını veririz" önerileri getirdiği, ancak "Hayatımın en mutlu günlerini Galatasaray'da yaşıyorum. Bunu bozmak istemiyorum" yanıtı aldıkları bildirildi. Ruslar'a verilen bu yanıtını öğrenen sarı-kırmızılı yönetimin de Elmander'e hayranlığının iki kat arttığı öğrenildi.
KİMDİR?
DOĞUM TARİHİ: 27 Mayıs 1981
DOĞUM YERİ: Alingsas (İsveç)
BOYU: 188 cm
Milliyet
-
Avrupa'da Kulüpler çoğu futbolcuya zaten bu tarz hayat yaşantısı ön görüyor, çoğu da uyguluyor/uygulamak zorunda. Tabi bizdeki disiplin anlayışı farklı olduğundan bu gibi durumlar farklı karşılanıyor (: keşke ulus olarak aynı disiplini biz de sağlayabilsek de Elmander tarzı kaliteli işini yapmaya çalışan oyuncuları barındırabilsek.
-
Elmander bana kalırsa Galatasaray'ın bu sezonki en iyi transferi zaten.
-
İsveç terbiyesi görmüş belli.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules