Eşim flash diskimi çamaşır makinesinde bir güzel yıkamış ama çıkarıp bilgisayarıma taktığımda, daha önce çalışmayan dosyalar çalışmaya başladı. Bir nevi eşim farkında olmadan "chkdsk /r" komutu vermiş olmalı.Buluşlar böyle yapılıyor.
![]()
Eşim flash diskimi çamaşır makinesinde bir güzel yıkamış ama çıkarıp bilgisayarıma taktığımda, daha önce çalışmayan dosyalar çalışmaya başladı. Bir nevi eşim farkında olmadan "chkdsk /r" komutu vermiş olmalı.Buluşlar böyle yapılıyor.
![]()
Annem de kendi telefonunu ve kulaklığımı yıkamıştı. Sorun yok hala çalışıyorlar.![]()
biz buna halk arasında istisnalar kaideyi bozmaz diyoruz![]()
Yok yahu istisna değil ben 2 kez flash'ı gölekte unuttum 2 kere yıkandı çıktı turp gibi maşallah![]()
Bir şey olmuyormuştan öte düzeliyormuş bile baksana
Ben de bugün taşınabilir hard diski atacağım bakalım sağlam kalabilecek mi?![]()
Oldu olacak bilgisayarın kasasınıda atıp deneyelim belki formata gerek kalmaz![]()
Yumoş kokulu Flash Disk![]()
içindeki virüsleri falan da temizliyomu
hemen evdeki elektronik eşyaları hızlı programda atıyorum makineye![]()
Virüs mirüs kalmadı içinde. Flash diskim beyazdı, yarın da renklileri atacağım.![]()
![]()
Çalışmayan flash diskimi atam içine bakalım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Vazelin'in icadı:
Elektronik eşyaların çamaşır makinasında yıkanarak yeniden tamirinin mümkün olmasının icadı:Karosen ticareti yapan iflasın eşiğindeki New York'lu kimyager Robert A. Chesebrough, 1859 yılında Pennsylvania'da yeni bulunan petrol kuyularına gittiğinde bir maddenin işçilerin ayaklarına yapıştığını gördü. Bu parafine benzer madde iş pompalarını tıkayarak işçilerin canını sıkıyordu ama ayaklarındaki kesik ve yaraların da iyileşmesine yardımcı oluyordu. Chesebrough bu tuhaf maddeyi kavanozlara doldurarak New York'a döndü. Üstünde aylarca çalışarak petrolden ayrıştırdığı maddenin vücuttaki yaraları iyileştirdiğini gördükten sonra 1870'te "Vazelin Petrol Jeli" ismiyle piyasaya satışa sundu.