1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Hepinizden Özür Dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Hepinizden Özür Dilerim.

bu konuyu açma sebebim sadece ataya dini kovdu diyenlere bir karşılık içindi.sizin bu tespitlerinizi hiç düşünmemiştim.ama adresimide buraya isterseniz yazabilirim.
    biliyorum bu konu 5 dakka sonra kilitleneeck ama bunu belirtmek istedim...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

bunu yapman yeterli arkadaş, özür dileyebilmek en büyük erdemdir.

arkadaşım hiç kendiniz üzme.Burada seni tanıyanlar zaten tanıyor.Dalgınlığına gelmiştir bir an için...

Nesil
    2006

senin sorunun yok özür en büyük erdemdir asıl hata bu yazıyı aldığın yerdir(yazan kişidir)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ha şöyle. kırmayın birbirinizi ya. bu ortam fikir paylaşım ortamıdır. ortamı germek değil yumuşatmaktır bize yakışan. bravo gökhan.

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

Yaşasın FM kardeşliği

Nesil
    2006

biz burda ciddi işten bahsediyoruz senin yazdığın ne alaka

olur böyle yanlıslıklar kafana takma

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

olur böyle hatalar fm kardesligi bunlari yakalar

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

abi ben de özür dilerim, herkes güzel laflar söyleyince, bende güzel bir laf söylersem daha sempatik bir ortam olur diye sölemiştim

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Özüre ne gerek Gökhan, ben seni bilgilendirmek istedim o konuda, çünkü bazı çevreler sistemli bir şekilde Ata'yı dine alet ederek onun üzerinden propoganda yapmaya başladılar, internette bununla ilgili tonlarca yazı var. Amaçları beyin yıkamak. Senin iyiliğin için o yazıyı yazdım

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    bu konuyu açma sebebim sadece ataya dini kovdu diyenlere bir karşılık içindi.sizin bu tespitlerinizi hiç düşünmemiştim.ama adresimide buraya isterseniz yazabilirim.
    biliyorum bu konu 5 dakka sonra kilitleneeck ama bunu belirtmek istedim...
    Dini Kovmadı Dini geri plana çekti,çünkü Dini kullanarak zulüm ve eziyet eden insanlar çoktu,bunu sadece Müslüman olanlar değil Hristiyanlar'da yaptı,neyse Konu ATA

Bu resim Dini Kovdu diyenlere cevap olsun,dikkat edin kıyafet devrimi yani dini kovduğu lafı çıktıktan sonra varolmuş bir resim...

Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben olayın dışındayım ama anladığım kadarıyla gökhan arkadaşımız ataya olumsuz birşey demiş...isteyerek demediğine eminim.bu sitede bunu yapacak insan sayısı parmakla gösterilecek kadar azdır.gökhan da en son yapacak kişilerden biridr bunu.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by comandante
    ben olayın dışındayım ama anladığım kadarıyla gökhan arkadaşımız ataya olumsuz birşey demiş...isteyerek demediğine eminim.bu sitede bunu yapacak insan sayısı parmakla gösterilecek kadar azdır.gökhan da en son yapacak kişilerden biridr bunu.
    yok hayır olumsuz bir şey emek benin haddime düşmez.brn sadece alıntı bir hikaye yazdım ama içinde kötü ibareler olduğunu arkadaşlar fark edince bende buna karşılık böyle bir başlık açtım...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Thumbs up

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    yok hayır olumsuz bir şey emek benin haddime düşmez.brn sadece alıntı bir hikaye yazdım ama içinde kötü ibareler olduğunu arkadaşlar fark edince bende buna karşılık böyle bir başlık açtım...
    arkadaşım sende farketmemişsin.boşver böyle hatalar olabilir...takma kafana
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

16. Default

bazı materyalist dusunceli insanlar bu sekilde bir devletin en ustun varligini alet ederek birlik olmus milleti dagitmaya calisabiliyorlar...

Mesaj Yetkileri