Gaziantepspor Kazanır
Berabere biter
Bursaspor Kazanır
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İddaa'da alt oynadım kesin 4-5 gol olur bu maçta.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Diyorum ben çok gol olur bu maçta çünkü üzerimde uğursuzluk var2 gol oldu şu ana kadar ve 2side saçma sapan,kaleci boşa çıkıyo top defanslara çarpıyo giriyo...Gol olacaksa başka G.Antep atsa bari.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İyiki oynamamışım sıfır basıcaktım yazıklar olsun sana Bursa![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2-2 Bitti Ozan İpek'te olmasa vay halimize
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ligin iki tane bekleneni veremeyen takımı puanları da paylaştı. İki takım da mutsuz bakalım ne olacak. Antep'de yönetim istifa sesleri vardı maçın son dakikalarında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antepinde bursaninda kadrosu su an cok iyi tek forvet oynamaktan vazgecmeliler artik.
Bursa yine berabere kalmış şaşırmamak lazım kaç maçtır yenemiyorlar kime patlayacaklar acaba...Geçen sene döktüren 2 takım şimdi alt sıralarda...Devre arasında mantıklı transferler yapmalılar...
karcemarkas muthismis bugun , keske galatasaraya Danny"yi alsak bu kadar teknik defans gormedim.