Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın kariyerler bölümüne açamadım kurallara aykırıydı umarım yanlışlık yapmamışımdır.

Başlıkta biraz saçma oldu fakat renktaşlarımın desteği lazım. Neyse mevzuya gireyim hemen. Sıkılmadan okuyun ve lütfen bir kaç bir şeyler söyleyin çünkü ihtiyacım var.

Tahminen 03/04'den beri menejerlik oynuyorum ve en son 2010'u oynamıştım. Oyunu pek detaylı oynamıyorum biraz yüzeysel oynuyorum mesela antreman programlarını değiştirmeden veya takımın sadece pas ve anlayış stilini değiştirip maça girmek gibi. Transfer konusunda da yüzeyselim yardımcı prog. vs. kullanmıyorum.

Ama anladım ki 2012'de işler böyle yürümüyor Fenerbahçe ile başladığım kariyerimde 2. senemde sıkıldım sebebi ise aldığım kötü sonuçlar ve transferler oldu. Transfer olarakta sattıklarım; Alex-Baroni-Bilica-Özer-U.Boral aldıklarım ise Bertolacci-Z.labyad-Wilfried-Kenia gibi isimlerdi. Transfer bütçesinide kötü kullandım.

Ve açıkçası oyundan soğudum. Fakat sizin birazcık gazınızla tekrar acemi aşık gibi atlayabilirim olaya. Fenerbahçe'ye aşina olan arkadaşlardan (Lütfen hazırcı olduğumu düşünmeyin böyle düşünen arkadaşların vaktini çalmayayım) taktik antreman ve transfer konusunda tecrübelerini kısaca aktarabilirler mi?(eheh uzuncada olabilir minnettar olurum) ve diğer tüm önerilere açığım oynayış konusunda anlayış konusunda bile desteklerinize ihtiyacım var.

Herkese şimdiden teşekkürler saygılar.