1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Kalecilerin Zayıf Ayak Dezavantajı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Kalecilerin Zayıf Ayak Dezavantajı

Futbolda kalecilerin ayaklarından güç alması özellikle köşelere giden toplarda çok önemli. Mesela penaltılarda eğer kalecinin sol ayağı zayıfsa ve köşe seçmeden atlayacaksa, topu sağ köşeye bıraktığınızda uzanma süresi artacak ve büyük ihtimalle golü yiyecektir. Peki FM'de bu oyuna yansıtılmış mıdır? Özellikle araştırmacı ve tecrübeli arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyunda zayıf ayak jumpingi etkiliyor mu emin değilim. En büyük etkiyi teknik özelliklerde gösteriyordur muhtemelen.
    PPM lerde zayıf ayağını kullanmaktan kaçınma özelliği var, asistan kalecilerim için sürekli öneriyor ama hiç uygulatmadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Oyunda zayıf ayak jumpingi etkiliyor mu emin değilim. En büyük etkiyi teknik özelliklerde gösteriyordur muhtemelen.
    PPM lerde zayıf ayağını kullanmaktan kaçınma özelliği var, asistan kalecilerim için sürekli öneriyor ama hiç uygulatmadım.
    Buyuk ihtimalle degajlar icin falan diyodur o, eger benim dedigim gibi etkiliyorsa her iki ayagini da kullanabilen kaleciler cok buyuk avantaj sagliyorlardir oyun icinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İllaki yansıtılmıştır. Hızlanma'nın bile penaltı kurtarmada etkili olduğunu biliyorum. Baya ayrıntılı yani.

Nesil
    2003

Zayif ayak degeri sadece topa ayakla yapilan vurus kalitesini etkiliyor. Sag veya sol tarafa dogru kurtaris yapmada etkisi yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Zayif ayak degeri sadece topa ayakla yapilan vurus kalitesini etkiliyor. Sag veya sol tarafa dogru kurtaris yapmada etkisi yok.
    Bilgilendirme icin tesekkurler

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

arkadaşlar bu tip şeylere kafanızı yormayın ya

Mesaj Yetkileri