1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Regen sorunu

Default Regen sorunu

Arkadaşlar anderlecht ile 2024 yılına geldim iyi regenler hep aynı ülkelerden çıkıyor özellikle cezayir ve tunusdan messi gibi adamlar çıkıyor ama mesela iskandinavyadan hiç regen cıkmıyor adam akıllı bu
    regen olayı her oyunda farklımı yoksa her yeni oyuna başlandınğında hep abuk subuk yerlerdenmi çıkıyor regenler

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by jesterrace View Post
    Arkadaşlar anderlecht ile 2024 yılına geldim iyi regenler hep aynı ülkelerden çıkıyor özellikle cezayir ve tunusdan messi gibi adamlar çıkıyor ama mesela iskandinavyadan hiç regen cıkmıyor adam akıllı bu
    regen olayı her oyunda farklımı yoksa her yeni oyuna başlandınğında hep abuk subuk yerlerdenmi çıkıyor regenler
    wow iyi oynamışın

Quote Originally Posted by jesterrace View Post
    Fransa'da Cezayir ve Tunus'lu bir sürü futbolcu var, tam olarak bilmesemde Nasri Benzema ve aklıma gelmeyen bir sürü Fransız oyuncu Cezayir asıllı yani çokda abuk subuk yerler değil o ülkeler

Çok değilde hep bu ülkeler alıyor dünya kupası cezayir milli takımı all star takımı gibi saçmalık değilmi bu biraz dengeli olması lazım bazı ülkelerden hiç çıkmıyor regen bazılarına resmen torpil geçilmiş

Mesaj Yetkileri