1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Gelecek oyuncular gelmedi!!

Default Gelecek oyuncular gelmedi!!

Arkadaşlar transfer dönemi başlamadan önce bazı transferler yapmıştım.Gelecek Transferlerdede yazıyodu yani kesin gelicekti.Ancak transfer dönemi açıldığında hiçbiri gelmedi!! Gelen oyunculara baktım yok,gelecek oyunculara baktım yok,kadroya baktım yok,arattırdım benim takımda değil..
    Deli oldum o kadar oyuncuyla tekrar anlaşmak biraz sinir bozucu oldu
    Sizdede böyle bişey oldu mu hiç??
    Bu arada versiyon 6.0.3.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana da aynısı oldu türkiyede 6 yabancı sınırlaması olduğundan önceden satın aldığın oyuncu elindeki yabancıları satmana rağmen gelmiyor sebebi de anladığım kadarıyla alacağın oyuncu 1 temmuzda geliyor sattığın oyuncuda 1 temmuzda gidiyor bunların aldığın oyuncu geleceği zaman hala senin 6 yabancı takımda görünüyo ve bundan dolayı transfer gerçekleşmiyor ben buna alıştım hemen 1 temmuzda alacağım yabancıya aynı teklifi bir daha yapıyorum biraz geç de olsa geliyor sen de alacağin adama teklif yap göreceksin önceden yaptığın teklifin aynısı duruyor olacak yani aynı teklifi 1 temmuzda yapacaksın

Nesil
    2005
    Yer
    34

aynı şey olmuştu banada bazen de offer yaptığım oyuncular yok oluyor bitanesi 16 yaşında emekli oldu 10 yıldır oynuyorum hala future transfers kısmında duruyor transferlerde baya bi hata var düzeltilmesi gereken

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

menejerlik hayatımda ilk defa böle bişey duyuyorum.ama soradan yüklediğin yamalardan olabilir.yani 6.02 gibi.örnek sadece bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir Çarşı

Quote Originally Posted by hezzo
    aynı şey olmuştu banada bazen de offer yaptığım oyuncular yok oluyor bitanesi 16 yaşında emekli oldu 10 yıldır oynuyorum hala future transfers kısmında duruyor transferlerde baya bi hata var düzeltilmesi gereken

ewet aynısı bendede olmuştu...katılıyorum sana...

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Bendede Oldu Bi Ara Galatasaraydayken - Bu Arada Yeri Değil Ama Söyleyeyim Dedim - Geçen Gün Bi Maç Yaptım Leverkisenle Ben Schalke - Adamları Penaltılarda 3-2 Yendim - Ama Devam Ettiğimde Bana Haber Geldi 3-1 Yenilmişim - Lanet Oyun Canımı Sıktı -

Nesil
    2005
    Yer
    ev

banada her yıl aynı şey oluyor bir çözüm bulamadım o yüzden transfer dönemi başlar başlamaz tekrar teklif götürüyorum ama sanırım yabancı kontejyanından kaynaklanıyor oyuncuyu satsak dahi aldığımız oyuncu gelmiyor

temur altunhan 22 senedir future transfers de sakatlıktan dolayı emekli oldu

gerçektende transferlerde çok fazla hata war

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes senin haberi olmadan onlar reddetmiştir

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes senin haberi olmadan onlar reddetmiştir
    dediğin gibi birşey olamaz yabancı kadronuz full dolu iken dışardan bi oyuncu almaya kalkın görürsünüz sezon sonunda gelmediğini

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

bunlar çok oluyo yabanncı kontenjanın doluysa ve 1 temmuzda takımındaysa gelmez ama o yabancı gidince hemen alırsın

Del Piero_10 Misafir

para yetişmemiştir belki.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

belki maas butcenden dolayi bisiler olmustur

Mesaj Yetkileri