1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Resmi: Raikkonen, Lotus Renault İle Formula 1'e Döndü

sakary Ali Misafir

Default Resmi: Raikkonen, Lotus Renault İle Formula 1'e Döndü

Renault'un resmi olarak yaptığı açıklamanın ardından Kimi Raikkonen, 2012 senesinde Formula 1'e dönüyor.

Daha önce Williams ile adı sıkça geçen Fin pilot, gelecek sene Lotus olarak ismini değiştirecek olan takımla Formula 1 gridinde yerini alacak. Bu şekilde 2012'de 6 dünya şampiyonunu aynı yarış içinde izleme fırsatı bulacağız.

Raikkonen, Lotus Renault GP ile 2 senelik anlaşma imzaladı.

Raikkonen: "İki yıllık bir aranın ardından Formula 1'e geri dönmekten memnunum. Bana bu fırsatı sunan Lotus Renault GP'ye minnettarım. Dünya Ralli Şampiyonası'nda geçirdiğim zaman, bir pilot olarak kariyerim için yararlı bir dönemdi. Ama F1'e olan açlığımın son zamanlarda çok yoğun hale geldiğini reddedemem. Lotus Renault GP ile geri dönmeyi seçmek kolay oldu; çünkü takımın arzuları beni etkiledi. Şimdi, takımı gridin ön taraflarına götürmede önemli bir rol oynamayı dört gözle bekliyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Raikkonen başgan geri dönüyorsa ben de F1 ortamlarına geri dönebilirim demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sonunda yahu. The Iceman geri dönüyo.Seneye Renault'cuyuz
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

McLaren'de mücade ettiği sırada destekliyordum kendisini.

McLaren takımı altında, Hakkinen ve Montoya'dan sonra desteklediğim bir isimdi kendisi. Şu anda Hamilton hayranıyım, tabii McLaren'i bırakmadığı sürece.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kimi geri döndü demek.Bize de F1'e tekrar seyirci olarak dönmek düşer
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

2004'ten beri takip eden biri olarak 2010'dan sonra zevk vermemeye başladı ne yazıkki F1. Bakalım önümüzdeki sezon nasıl bir tablo oluşacak. Zevk vermemesinin nedeni Vettel değil, getirilen kurallardır ayrıca.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Olay budur. Pistlerde MSC'den sonra en saydı duyduğum pilot. İzlemeye değer bir F1 sezonu olacak. Keşke Ferrari'ye gelse daha iyi olurdu. Ama neyse şimdi Return to watching F1 zamanı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Olay budur. Pistlerde MSC'den sonra en saydı duyduğum pilot. İzlemeye değer bir F1 sezonu olacak. Keşke Ferrari'ye gelse daha iyi olurdu. Ama neyse şimdi Return to watching F1 zamanı.
    Sen Mika Hakkinen' i görmedin galiba. Schumi ile Hakkinen' in kapıştığı yarışlar efsanedir bana göre.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çokta sevinmeyin derim arabası çok kötü 1-2 puan alabilir en fazla...MSC'den daha kötü bir arabası var sürpriz yapması çok zor yine Vettel süpürecek zaten...F1'den zevk alamıyorum ben nedense son zamanlarda...Vettel'in de bunda payı var tabi...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sen Mika Hakkinen' i görmedin galiba. Schumi ile Hakkinen' in kapıştığı yarışlar efsanedir bana göre.
    Yetişemedik Hakkinenler'e. Kimi'nin bende çok ayrı bir yeri var. Gelecek sezonu iple çekmeye başladım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Schumacher Hakkinen ve ortalarında Zonta. F1 denince aklıma gelen ilk resim bu olur. Son 2-3 yıldır F1'de genel olarak sürücü kalitesi düşmekte. Raikkonen'in gelmesi sevindirici oldu. Ama ben Lotus Renault'dan çok ümitli değilim.

Mesaj Yetkileri