Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

1 20.00%
  • Berabere biter

2 40.00%
  • Bursaspor kazanır

2 40.00%
1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: [18.Hafta] Kayserispor - Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [18.Hafta] Kayserispor - Bursaspor

So what?
    Saike

Kayserispor deplasmanından bir puan almak iyi sonuç olur bizim açımızdan. Hiç beklenmedik bir ilk yarı performansı sonrası biraz hareketlenme bekliyorum takımımdan ama ligin kalburüstü, iyi ekiplerinden birine karşı deplasmanda yenilmemek de güzel olur. Özellikle gol yollarındaki ciddi sıkıntımız benim bu şekilde düşünmeme neden oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabatsiz kayseri bir "0" bursa puan alcaktir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Amrabatsiz kayseri bir "0" bursa puan alcaktir.
    0-2 bitti mac demistim amrabatsiz kayseri bir hic.

Bursaspor geri döndü! Özlediğimiz oyunu nihayet görebildik takımımızdan. 2-0 kazandık ama sonuçtan çok oyuncuların isteği, mücadelesi beni mutlu etti. Agresif ve etkili pres, hızlı hücum, etkili duran toplar...Şampiyon olduğumuz yılda ne varsa bugün de ona yakın bir görüntü sergilediler. Helal olsun diyorum. Tek tatsız şey Musa'nın anlamsız sert müdahalesi ve kırmızı kart oldu. Hatta öyle bir maç oldu ki 'penaltı' kazandık'! Kaçırdık belki ama bu şanssızlığı da kırdık En çok eleştirdiğim Vederson'a bile (penaltı kaçırmasına rağmen) hiçbir olumsuz şey söyleyemiyorum. Ah keşke Turgay kullansaydı, oyunuyla gerçekten hak etmişti bir gol atmayı, iki kez direkten döndü topu.
    Neyse bu sevinçle çok konuştum Nazar değdirmeyeyim. Böyle oyna canımı ye be Bursa'm!

Mesaj Yetkileri