1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Yeni stada geçememe sorunu

Default Yeni stada geçememe sorunu

Merhaba arkadaşlar ben Ingiltere'den Grimsby Town takımını yönetiyorum.Blue Square Liginden Championship'e kadar çıkmayı başardık ve yönetimden yeni stad isteğinde bulunduk.Onlar da bu bu isteğimizi kırmadı ve 9 kasım 2014te tamamlanmak üzere yeni stad çalışmaları başladı.Fakat şu anda oyunda Aralık 2014 olmasına ve stad tamamlandı göstermesine rağmen hala maçlarımı eski stadımızda oynuyoruz ve yeni yapılan stadın bittiğine ve o stada ne zaman geçileceğine dair hic bir haber yok.Yeni stadın kapasitesinin ve ne kadar olduğunu ve o stada ne zaman geçeceğimizi nerden öğrenebilirim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim...

Devre arasında geçersiniz belki

team - information - facilities ' e bi göz at orda bilgi olması gerekir. Board Confidance'daki talep ilerleyişine de bir bak bakalım.

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar ama işin garip yanı o zaten board confidence kısmında stad %100 tamamlandı gözükmesine rağmen facilities kısmında eski stadımız yazıyor ve yeni stad ile veya yeni stada ne zaman geçeceğimize dair hiç bir bilgi yok...

Şu anda Aralık 2015e geldik ve build a new stadium kısmı 1 yıldır planning %100 olmasına rağmen hala inşaata başlanmadı ve yönetim 8bin kişilik stadı 10bin kişiliğe çıkarıyor şu an yani genişletiyor.peki bu durumda 1 yıldır planlar hazır olmasına rağmen yeni stad yapılmayacak mı? Yapıma başlamak için ne bekleniyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antares1287 View Post
    Şu anda Aralık 2015e geldik ve build a new stadium kısmı 1 yıldır planning %100 olmasına rağmen hala inşaata başlanmadı ve yönetim 8bin kişilik stadı 10bin kişiliğe çıkarıyor şu an yani genişletiyor.peki bu durumda 1 yıldır planlar hazır olmasına rağmen yeni stad yapılmayacak mı? Yapıma başlamak için ne bekleniyor?
    Belkide o yeni yapılan stadın seyirci kapasitesidir. Sırayla yükseliyordur.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Belkide o yeni yapılan stadın seyirci kapasitesidir. Sırayla yükseliyordur.
    yok şu anda kullandığımız stadın kapasitesi arttırılıyor resim nasıl ekleniyor onu yapamadım resim nasıl ekleniyor sayfaya anlatırsanız resmini ekleyeyim board confidence kısmının daha net anlaşılır...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antares1287 View Post
    yok şu anda kullandığımız stadın kapasitesi arttırılıyor resim nasıl ekleniyor onu yapamadım resim nasıl ekleniyor sayfaya anlatırsanız resmini ekleyeyim board confidence kısmının daha net anlaşılır...
    Alt + F9 yap. Belgelerim , Sports İnt. Fm 12 Screenshot yerine gidecektir resim. Onu da bir siteden upload edip linki buraya at

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Alt + F9 yap. Belgelerim , Sports İnt. Fm 12 Screenshot yerine gidecektir resim. Onu da bir siteden upload edip linki buraya at
    teşekkürler dostum,buyrun olay bu:

Gördüğünüz gibi 9.11.2014te yeni stad planı bittiği halde inşaat başlamadı ama şu andaki stadı genişletme planı başladı.Stad değiştircek adam eski stadı mı genişletir

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yapılan yeni stada geçilmediğinden emin misin? Yani önceki stadın kapasitesiyle yeni yapılanın kapasitesini karşılaştırdın mı? Stadın ismi değişti mi? Belki de yapılan yeni stad eskisiyle aynı kapasitededir ve yeni stadı genişletiyorlardır, bu da bir ihtimal. Bunların dışında birşey ise muhtemelen oyunda bir hata olmuştur.

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Yapılan yeni stada geçilmediğinden emin misin? Yani önceki stadın kapasitesiyle yeni yapılanın kapasitesini karşılaştırdın mı? Stadın ismi değişti mi? Belki de yapılan yeni stad eskisiyle aynı kapasitededir ve yeni stadı genişletiyorlardır, bu da bir ihtimal. Bunların dışında birşey ise muhtemelen oyunda bir hata olmuştur.

Stadın ismi değişmedi hala kulubün kendi stadı olan Blundell Park'ta oynuyoruz.Sanırım oyun hatası geldi bizi buldu bula bula

Mesaj Yetkileri