Rahat kazanırız.
Kazanacağımızı düşünüyorum ama kolay olmayacaktır .
Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ancak bu maçta hiçbir şey belli olmaz.Geriye düşen takımda kazanabilir.Deplasman yasağı olması ise heyecanı düşürüyor.
1 0 bursa kazanır olay çıkmaz inşallah
Geçen yılki gibi çok zevkli bir maç bekliyorum,fakat 1-0'lık bir skor değil.Daha rahat kazanırız. Fernandes şovu sürdürür.
Çok zor maç olur bence. Bu sezon ilk defa takımıma güvenmiyorum. İnşallah kazanabiliriz.
Yeni yıla güzel girdik, hala eksiklerimiz olsa da ben iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum, en azından ilk yarıya nazaran daha iyi mücadele ediyoruz. Umutluyum bu karşılaşmadan, umarım puan ya da puanlarla ayrılırız.
Ben bu maçtan niyeyse beraberlik kokusu alıyorum. Eğer puan kaybedersek bu bizim için ligden kopmak demek olur.
FM Gazetesi
Çok zor bir maç olacak.. Ankaragücü ve Belediye maçlarındaki kötü oyuna aldanmamak lazım. Bu sezon bu tip maçlarda çok iyi mücadele ediyoruz. İstediğimizi alıyoruz. Carvalhal takımı iyi hazırlayacaktır. Kupa maçında ilk 11'de oynayan bazı oyuncuları dinlendirdi. Eskişehirspor maçındaki gibi takım istekli oynarsa 1-0'da olsa kazanırız.
Kalbimiz daima Bursa'dan yana . Formdalar , biraz silkelendiler ve dönüm maçı olackatır.
Kulüpler arasında alınan karar gereği zaten bu maça biz alınmayacağız. İl güvenlik kurulu bu konuda karar vermeyecek zaten.
Maça gelirsek takviyeler yetişirse -ki yetişecek gibi duruyor- daha rahat oynayabiliriz, taktiksel açıdan daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum, zorlanmadan kazanırız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Son haftalarda iyi futbol oynadığımız söylenemez ve rakip de çıkışta. Fakat, biz bu tip zor ve atmosferi gergin maçlarda iyi futbol oynadık. Bu maçta da taraftarımızın desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum. Fernandes'e de çok güveniyorum.
Sivok antrenmanı yarıda bırakmış. Dizine darbe almış ve dikiş atılmış. Durumu yarın netlik kazanacakmış.
Umarım Sidnei değil Toraman oynar. Sidnei çok hantal.
Toraman'a nazaran tekniği çok daha iyi ama unutma Nedo.
Bursaspor kazanır diye düşünüyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Üst üste galibiyetler çok iyi gelir umarım 3 puanı alırız
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Necip, Veli, Edu, Fernandes, Almeida
Bursaspor: Carson, İbrahim, Hakan, Stepanov, Vederson, Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan, Batalla, Turgay
edu oynuyor besiktasin kazanmasi zor. 4-3-1-2 oynucak galiba besiktas
Ne var bu Edu'da bu kadar ısrar edecek anlamadım. Acayip düz bir oyuncu, koy Mustafayı oynasın
Goooooooool Almeida! Aferim Necip alda at dedi.
FM Gazetesi
Necip adamsın!
Turgay fena kaçırdı.
Bursaspor bomboş kaleye golü kaçırdı. Maçın kaderi belkide.
FM Gazetesi
Ulan Turgay.. saç baş yoldurttun evde. %100 net gol pozisyonunuydu be!
Acayip tempolu başladı maç.
Şu trübünlere koyulan sanal reklamlar o kadar düşürüyor ki yayıncı kuruluşun kalitesini. Premier Lig maçlarına bakıyorum bazen tertemiz. Çok saçma geliyor o reklamlar bana. Tamam gelir kapısı onlar için ama çirkin ve basitleştiriyor yayını.
FM Gazetesi
Bu kadar pozisyon kaçmaz ama. Kaçırdıklarımıza yanmayız umarım maç sonunda.
FM Gazetesi
Maç acayip zevkli geçiyor