Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Default Oyun Biraz Kolay Mı?

Önceki serilere göre oyun biraz kolay geldi bana.. Fenerbahçeyi seçtim.. Transfer olarakda man.united dan Machedayı . ve Tolga ciğerciyi kiraladım.. 16 da 16 yaptım şuanda... ve 1-0 kazandığım maç yok... 16 maç 35 gol atıp... 3 gol yedim.. Türkiye ligi olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum... Diğer ligleri deneme şansım henüz olmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Türkiye Liginden kaynaklanıyor bence,oyunda 3.sezonum mesela ingilterede man city 3 yıldır 3.4. oluyor almanyada bayern,dortmund,schalke,italyada milan,napoli,juventus,ispanyada real madrid,barcelona,fransada lyon,rennes,psg şampiyonluk yasadılar..

Üst liglerde oyunun kolaylaştığı ve alt liglerde zorlaştığına dair bir inanç var bu sene genel çerçevede. Bunu da üst liglerden oyuna başlayanların hemen sonuç almak isteyen bir kitle, alt liglerden oyuna başlayanların da işkenceyi seven bir kitle olduğunun oyunu yaparken düşünüldüğü teorisi ile açıklayanlar var. Ayrıca az lig açmak ile ilgili bir durum da sözkonusu tüm oyuncuların yüklenmesi datada açık olmayan ülkeleri de zenginleştiriyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Şimdi şöyle söyliyeyim.Seriye daha ısınamadım fakat bana pek kolay gibi gelmedi.Bir türlü istediğim başarıları elde edemedim.Bu seri güzel tasarlanmış gerçekten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLk sezon Beşiktaş iLe daha iLk pLay-off maçında ŞampiyonLuğumu iLan ettim. İkinci sezonumdayım. ŞL de Çeyrek FinaLde, Ligde ise 28 maç 27 G 1 B iLe gidiyorum. Çok zorLanmıyorum açıkcası. ÖyLe transfer feLan da yapmadım fazLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

villareali aldım iş durumum sürekli güvensiz 10unculuktan yukarı çıkamadım ne yapsam olmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ile ilk sezonu zorlanarak şampiyon tamamladım normal sezonu 4 puan farkla lider bitirmiştim fakat play-off'ta puanlar ikiye bölününce fark 2'ye indi. Son 2 haftaya kadar 1 puan gerideydim ama deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kalıp İnönü'de Beşiktaş'ı yenince epey zor bir şampiyonluk kazandım. Bu sene kadromu epey güçlendirdim bakalım ne olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bana da kolay geldi. play off'larda tek maç kazanınca şampiyonluğu garantilemiştim. hemen oyuna yüklenmeden bir ingiltere ligi'ni de denemek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çekişme isteyene İngiltere alt ligleri ve Fransa ligini öneririm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeyle oynamak çok kolay, bu kesin. Diğer takımları daha deneyemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ilk sezonda Fener ile play off a kalmadan şampiyonluğu garantiledim. hatta tatile gitmesem tek maç bile berabere kalmazdım. 17 maçta 58 gol attım 7 gol yedim 51 puan 2.yıl CL yi aldım anlayacağınız bu oyun bana çok kolay gibi geldi. transferde ilk yıl hiç yapmadım. 2.yıl 2-3 oyuncu aldım..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ilk sezonda Fener ile play off a kalmadan şampiyonluğu garantiledim. hatta tatile gitmesem tek maç bile berabere kalmazdım. 17 maçta 58 gol attım 7 gol yedim 51 puan 2.yıl CL yi aldım anlayacağınız bu oyun bana çok kolay gibi geldi. transferde ilk yıl hiç yapmadım. 2.yıl 2-3 oyuncu aldım..
    2.sezon'da şampiyonlar liginimi aldın ? fenerbahçe ile öyle mi,şaka mı bu ? editörsüz bu söylediğin bence oyunu yapan kişiler tarafından bile başarılması hayal bir durum...
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kolay olduğunu düşünüyorum..Samsunspor ile 2.yarıda liderle aramdaki puan farkı 5 ve 4.sıradayım.

Bu seri biraz kolay oldu sanki.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeyle kariyerimde 7de7 yaptım daha gol yemedim çok rahat gidiyorum ligde biraz kolay gibi geldi ama daha öbür ligleri denemedim.

Türkiye Ligi oyunun Kolay seviyesi gibi.

Asıl heyecan, İngiltere Liglerinde falan oluyor. Araştırmacılara suç yüklemek gibi derdim yok yanlış anlaşılmasın ama bunun nedenini de merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Hocam sen aşmışsın İkinci sezonda şampiyonlar ligini kazanmışsın. Bide fazla transfer yapmadım diyorsun. Tabi bu yaptığın transferlere de bağlı

Bende Fenerle gelene geçen 5-6 atıyodum devre arasından sonra en iyi oyuncularım sakatlandı biraz zorlanmaya başladım 5-6 değilde 2-3 atıyorum.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fm oynamayı bilmiyorum herhalde. Neden bu dedikleriniz bende olmuyor.

turkıye lıgınde ılk dort degımsıyor 2 3trasnferle play off akdar gs fb bjk trab sıralama aynı bunlara bursa İBB gırıyorr turkıye lıgıde cekısmelı oluyorr bence kolay degıl bence bu srı dıgerıne gore beyaaa ıyı olmuss benım gorusumm dıger lıglerıde denemk laım tabıı herkeze ıyı fm lı gunler

Fenerbahçe'nin bizim menajerlik yeteneğimize ihtiyacı yok ki bende ilk sezon açık ara şampiyon oldular. 2. sezonda 22. haftada 2. ler D

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    2.sezon'da şampiyonlar liginimi aldın ? fenerbahçe ile öyle mi,şaka mı bu ? editörsüz bu söylediğin bence oyunu yapan kişiler tarafından bile başarılması hayal bir durum...
    Geçen seride ilk sene şampiyonlar ligi finali ikinci sene şampiyonlar ligi kupası almıştım bu seride ise ilk kariyerimde ikinci sene yarı final oynadım o kadarda zor bir olay değil sadece biraz kura şansı gerektiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

2011 de ikici sezonda CL'yi almıştım.. haya değil gerçek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Barnsley takımını aldım. Medya tahmini 22. ilk 10 hafta sonunda ligde 2.yim ve hemen hemen hiç transfer yapmadım. Hazırlık maçında as kadrosuyla oynayan Tottenham' ı 1-0 dan gelip 2-1 yendim. Lig kupasında Blackburn takımını yine 1-0 dan 2-1 yenerek eledim. Gereğinden fazla kolay olmuş sanki...
    Football is simple,but Football Manager is not

Yok arkadaş. Ben artık bu oyunu biliyorum demeye utanıyorum. Yanlış anlaşılmasın ya tam konsantre olamıyorum yada gerçekten zor oyun. Olmadık adamlar 30-40 metreden sallıyorlar, 0-10 dk'da yediğim gollerin haddi hesabı yok, bir taktik oturtamadım. Herkes Almedia, Pektemek 20-25 gol atıyor diyor fakat bende Simao 20 gol attı diğerleri 10'a bile ulaşmadı. Quaresma'da, Almedia'da Holosko'da bitiricilik denen özellik 0 (sıfır). Oyunu suçlamak kolay ama bende ve taktiğimde bir sıkıntı olduğuna inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

şl'de 2. sezonda 7 puanla grup sonuncusu oldum. büyük konuşmamak lazımmış demek ki. son maçı kazansam liderim!?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    Yok arkadaş. Ben artık bu oyunu biliyorum demeye utanıyorum. Yanlış anlaşılmasın ya tam konsantre olamıyorum yada gerçekten zor oyun. Olmadık adamlar 30-40 metreden sallıyorlar, 0-10 dk'da yediğim gollerin haddi hesabı yok, bir taktik oturtamadım. Herkes Almedia, Pektemek 20-25 gol atıyor diyor fakat bende Simao 20 gol attı diğerleri 10'a bile ulaşmadı. Quaresma'da, Almedia'da Holosko'da bitiricilik denen özellik 0 (sıfır). Oyunu suçlamak kolay ama bende ve taktiğimde bir sıkıntı olduğuna inanıyorum.
    Birazda şans işi bu. Bir kariyerde bir oyuncu gol kralı olurken başka birinin kariyerinde yokları oynuyor. Ama eğer 10'un altında kaldıysa bu oyuncular taktiğinizi ve oyunculara verdiğiniz rolleri tekrar gözden geçirin. Hala bir sorun yoksa 2. sezon satın o oyuncuları takımı baştan kurun.

Biraz değil acayip kolay.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post

HoLosko bende iLk sezon 35, ikinci sezonun çoğunda sakat oLmasına rağmen 22 goL attı ve 3.Sezon başında 9 miLyon Euro ya sattım. ALmeida ise her yıL bende 20-25 goL 20-25 asist ortaLaması iLe oynuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bana da kolay geldi, oyuncuların moral motivasyonunu yüksek tuttukça taktik konusunda da çok saçmalamadıkça skoru elde ediyorsunuz Gerçi yeni başladım, alt ligten bir takımda olsa bulunduğu gruba göre güçlü bir takım Bandırmaspor'la oynuyorum ama benim ilk dönemim çok zorlamadı beni. Özellikle duran toplar doğru kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oyun gerçekten çok basit.Yani hiç keyif alamdım.Trabzonspor ile başladım.Her maç maks 12 şut çekiyoruz ama kesin gol atıyoruz.Oyun kötüü ama bir şekilde gol oluyor.Gördüğüm herkeste başarılı.Başka liglerde de biraz oynamak istiyorum işallah oralarda zorluk çekeriz.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri