Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Tümer Askere Gidiyor!!!

Default Tümer Askere Gidiyor!!!

F.Bahçe ile sözleşme imzalayan yıldız oyuncunun, yasa gereği en geç bu yılın sonunda vatani görevine başlayacağı bildirildi. Tümer’in ümit bağladığı 1111 sayılı yasanın değişikliği konusunda çalışma yapılmadığı açıklandı.

YILIN transferine imza atan Tümer Metin’in, en geç bu yılın sonuna kadar silah altına alınacağı bildirildi. Fenerbahçe ile astronomik bir ücret karşılığı sözleşme imzalayan Tümer’in, 1111 sayılı yasa gereği 6 ay içinde vatani görevine başlaması gerektiği öğrenildi.

33 yaşını dolduruyor

Yasada yer alan "Birinci ve İkinci Lig’de profesyonel olarak forma giyen futbolcular, 33 yaşına kadar askerliğini tecil ettirebilir" hükmünden bugüne kadar yararlanan Tümer’in, 33 yaşını bu yılın sonunda dolduracak olması nedeni ile silah altına alınacağı ifade edildi.

İmza töreni sonrası "Sayın Aziz Yıldırım, askerliğimin tecili konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. Eğer askerlik olayım gerçekleşmezse devre arasında ayrılırım" şeklinde açıklama yapan Tümer’in, yasa değişikliği konusundaki beklentileri de şimdilik boş çıktı.

Yasa şu anda geçmez

1111 sayılı yasanın değişikliği konusunda henüz en ufak bir çalışma içine girilmediği belirlendi. Bu tür yasa değişiklikleri için çok uzun bir süreç gerektiğini hatırlatan yetkililer, Tümer’in askerliğe başlamasından önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden yasanın geçmesinin mümkün olmadığını kaydettiler.

Tümer Metin, büyük olasılıkla yeni yılın ilk aylarında askere alınacak ve sezonun ikinci yarısını, vatani görevini yapmak üzere silah altında geçirecek.

Atilla TÜRKER / Hürriyet

bak işte gördün mü 1 devre için ne hallere geldin. Kalsaydın adam gibi beşiktaşta şu anda en azından askerlik öncesi kafan rahat olurdu

Del Piero_10 Misafir

kendisi söyledi zaten.durumu hallolmazsa yurt dışına tüyüyor.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

o zaman bir şarkı armağan edelim kendisine
    "güle güle yavrum güle güle"

Quote Originally Posted by dnz498
    o zaman bir şarkı armağan edelim kendisine
    "güle güle yavrum güle güle"

bence böyLe bir şey oLmaz Bi şekiLde çözeRLeR...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

çözerlerse de beşiktaşın zamanında yaptığı girişimler ile çözerler

hemen beşiktaşa maL ettin oLayı

Nesil
    2006

hayırlı tezkereler insan 20 yaşında yapar bu niye 33 yaşında yapıyorki

Bye bye hiç te umrumda değil kendi futbol yaşamını kendi bitiriyor askerliğini 20-25 yaşında bitirseymiş ya

o zamanlar en güzel dönemleriydi hangi akıllı futbolcu altın çağında askere giderki...

Nesil
    2006

O ŞİMDİ ASKER CANI NELER İSTER

6-7 ay önce milli güvenlik dersinde binbaşıyla konuşmuştum bu konuyu..Futbolcuların hem ligete oynayıp hem de asker olabildiğini söylemişti ve yanlış hatırlamıyorsam Tuncay asker şu anda demişti.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

ya iyi diyorsunuzda hidayet sadece 1 aylık askerlik yaptı tümer niye bu kadar uzun süre yapacak

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

belli bi dönem bedelli askerlikler oluyor.. bi bakıma af gibi.. hidayet ondan yararlandı diye biliyorum!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bugunun isini yarina birakirsan böle olur isteee.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

gorecegiz,,, bakalim,,,, oyle yada boyle askerligini yapmayacak,,,,, emrede askerlik yapmamak icin kacti italyaya yalanmi

milletin derdi fenerbahceye ekstradan bi guc gelmemesi, oda turkiyenin suanki en iyi turk atak oyuncusu tumer....

besiktasdayken, hic bi gsli tsli bjkli konusmuyodu askere gitmeli demedi,, fenerbahceye geldi, asker kacagi oldu,, guluyoz bunlara be

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

askerlik sorunlari yeni ciktigi icin konusuluyorr.. öel yada böle askerligini yapmicak derken ne demek istiyorsun neye guveniyosun bi aciklama yaparmisin merrak ettim.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by yusufislam
    gorecegiz,,, bakalim,,,, oyle yada boyle askerligini yapmayacak,,,,, emrede askerlik yapmamak icin kacti italyaya yalanmi

milletin derdi fenerbahceye ekstradan bi guc gelmemesi, oda turkiyenin suanki en iyi turk atak oyuncusu tumer....

besiktasdayken, hic bi gsli tsli bjkli konusmuyodu askere gitmeli demedi,, fenerbahceye geldi, asker kacagi oldu,, guluyoz bunlara be
    birincisi emre daha çok gençkken çıktı italyaya yani tümer gibi o da 30lu yaşlarına kadar uzatır bunu tahminimce

ikincisi eğer fener tümerle güçlenecekse acırım o fenere çünkü alex var tümer ancak yedek olur o takımda

üçüncüsü beşiktaşta kalsada yaş haddini doldurduğu için asker kaçağı olacaktı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498
    birincisi emre daha çok gençkken çıktı italyaya yani tümer gibi o da 30lu yaşlarına kadar uzatır bunu tahminimce

ikincisi eğer fener tümerle güçlenecekse acırım o fenere çünkü alex var tümer ancak yedek olur o takımda

üçüncüsü beşiktaşta kalsada yaş haddini doldurduğu için asker kaçağı olacaktı
    Tümer bu ülkenin iyi ortasaha oyuncularından bu adam hangi takıma giderse gitsin o takıma büyük katkı yapar yarar sağlar
    tabi tümer fenere geldiği için güç katmaz diyorsun galatasaraya gitseydi böyle demezdiniz çünkü gs de alex gibi biri yok sizde haklısınız

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hidayet yurt dışında oynuyor o yüzden tümerde yurt dışına çıkıp 1 sene oynarsa ona da bedelli hakkı çıkacak artık tümer ne kadar çok istemişse feneri böyyle bir riske rağmen yurtiçinde kaldı
    Bedelli askerlik yapabilmek icin yurt disinda 3 yil calismak gerekli.

Nesil
    2006

Allah aşkına askerin işi gücü yok fenerbahçe başarılı olmasın diye mi uğraşacak.Türkiye Ordusu böyle birşey yapacak bir kurum değildir. -olmayacaktır da-

Yasalara göre her Türk erkeğinin askerliğini yapması lazım.Tümer'in bir sağlık problemi de yok zaten.Ligteki binlerce oyuncu nasıl yaptıysa o da yapacak ister Fener'de ister Beşiktaş'ta isterse Yalovaspor'da olsun gene de yapmak zorunda Milli görevini.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

tabi tümer fenere geldiği için güç katmaz diyorsun galatasaraya gitseydi böyle demezdiniz çünkü gs de alex gibi biri yok sizde haklısınız
    simdi bunlari nie söledin anlamiyorum... burda kimse Gs ye gelseydi... diye baslayan bisey sölememis ama sen laf atmak icin "
    çünkü gs de alex gibi biri yok sizde haklısınız" diosun...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bir arkadaş böyle demiş ya bundan 2 hafta öncede gs tümeri istiyorddu ya hatta devre arasında tümer ü.karan takasları konuşuldu ya tümer gsye gelseydi ilk 11 de oynaması garantiydi ya o yüzden dedim sen istediğin yere çekmişsin kimseye laf atmnıyorum ben kötü bir şey de söylemedimki sen neden böyle alındın?

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bir arkadaş böyle demiş ya bundan 2 hafta öncede gs tümeri istiyorddu ya hatta devre arasında tümer ü.karan takasları konuşuldu ya tümer gsye gelseydi ilk 11 de oynaması garantiydi ya o yüzden dedim sen istediğin yere çekmişsin kimseye laf atmnıyorum ben kötü bir şey de söylemedimki sen neden böyle alındın?
    o arkadasin yazdigini gördum.. tamam o zaman sadece "gsye gelseydi ilk 11 de oynaması garantiydi" de sizde sunun gibi bunun gibi oyuncu yok deme.. ona alindim ben

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ama gerçektende yok bu bir gerçek değilmi nesine alındın?
    parasizligimiz yuzumuze vuruyosun

şimdi olayı öyle bi tarafa çekerim kimse işin içinden çıkamaz lütfen tartışmanızda Galatasarayı işin dışında tutun bu fenerin oyuncusu ve ona göre yorum yapın

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gitsin yapsın askerliğini ya, nedir bu kaçmak...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri