daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Haftanın maçı.
Kolay bir maratondan iyi bir şekilde çıkıp zirveyle puan farkını azalttık.Şimdi önümüzde zorlu bir viraj var.Bursa ile bu viraja giriyoruz.İlk zorlu maçı kazanarak bu sürece daha moralli bir şekilde girmemiz lazım.Olcan'dan bir gol bekliyorum ben bu maç.1-0 falan kazanırız.Burak bu maç gol atamayacak gibi geliyor bana.
Bursaspor'a karşı içerde şansımız tutuyor. Çok iyi oldukları maçlarda bile bize karşı galip gelemediler. Ben bu şansımızın devam edeceğini ve yine puan veya puanlarla sahadan ayrılacağımızı düşünüyorum. Ayrıca benimde içimden bir ses Burak bu maçta gol atamayacak diyor. Bununda en önemli sebebi Bursaspor'un İbrahim ve Serdar gibi hızlı 2 tane stopere sahip olması.
bu kış günlerinde ülkemizdeki en sıcak yerlerden birinde oynanacak bu maç. Bursaspor iyi takım. belli takım olma sorunları var ama bireysel olarak iyi durumdalar. ben kendi defansımızdan, Bursaspor ofansından tedirginim. aynı şekilde Bursaspor'un defansı da sağlam.
sonuç olarak son 7 maçımızdan 6'sını kazandık ama Bursaspor hepsinden farklı takım. umarım kazanırız.
içimden yine 1-1'lik bir skor geçiyor hayırlısı.
Bursaspor'a içeride kaybetmiyoruz. Genel olarak da son senelerde Sercan'ın 5 metre ofsayttan attığı golle kazanılan maç harici kaybettiğimizi de hatırlamıyorum. Şansımız tutuyor. Ne olursa olsun kazanmalıyız!
Beraberlik veya 1 farklı Trabzonspor galibiyeti bekliyorum. 2-3 gol ideal. Havanın mevsim normallerine göre güzel olduğu belirtilmiş. Bir sıkıntı olmazsa haftanın güzel maçlarından biri olur. Burak oynuyorsa üst oynamazsa alt olur.![]()
![]()
Ligde iç sahada hiç yenilmemişiz zaten Bursaspor'a.
Burak ve olcan trabzonu ucurur 1 fark yada 2 farkli trabzonspor alir
İki takım arasındaki istatistikde bizi işaret ediyor.
Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 71 lig maçında, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 37-8 üstünlüğü bulunuyor. 26 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.
Takımımız, söz konusu karşılaşmalarda 105 gol atarken kalesinde 47 gol gördü.
İki takımda kazanabilir maç eğer iki takımdan birinin galibiyetiyle biterse bunun tek farkla olacağını düşünüyorum beraberlikte bir ihtimal tabii.
Maç saatinde Trabzon'da kar bekleniliyormuş.
Trabzonda kar yagisi var, bu maci niye gec saat yaptilar anlamadim.
Ordu ve Giresun'da inanılmaz tipi var şu anda. Trabzon da pek farklı sanmıyorum. Orada da yoğun yağış olacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah maç ertelenmez.
Ertelenme olmaz sanmam, kar daha dusmeden temizliyorlar![]()
Celutska yerine Mustafa oynuyacakmıi savunmada.Şimdi böyle önemli bir maçta neden bu hamle yapıldı anlamadım ben?
İlk11'ler belli oldu.
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa Yumlu, Giray, Cech, Colman, Aykut, Olcan, Alanzinho, Halil, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
BURSASPOR: Carson, Hakan, Serdar, İbrahim, Vederson, N'diaye, Adem, Batalla, Ozan, Sestak, Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
maç izlemesi işkence resmen. adamın gözü bozulacak gibi. 6. dakikada Ankaragücü tezahüratlarıyla inliyor Avni Aker.
İBB-Karabük 4-6
Atlanta Genoa iy0
Trabzon-Bursa iy0
Oynadım,ilk iki maç ertelendi.Bu maç gelse de 3 buçuk liram olsa.![]()
Aha attı Trabzon.Tekten yatıcam yine...
Marek Cech atti 1-0 onde trabzon
Giray attı Giray![]()
eto'o bitmiş.
Maçta hiç bir çizgiyi göremiyorum ben![]()
Golde İbrahim'in değil Adem'in hatası vardı bence o pozisyonda ne olursa olsun geri dönülmez.Ayrıca bu havada maç oynatmakda kötü..
tipi var ama o kadar da değil
ilk yarı havaya rağmen güzel maç oldu bence. pek gol pozisyonu göremedik ama kora kor maç var sahada. Burak'ın 4'e neredeyse 0 pozisyonda şut seçimi bize pahalıya mal olabilirdi ama sonrasında golü bulduk.
bir de bizim hanım taraftarlar hafta içi dememiş, akşamın bir körü dememiş, dizisinden feragat edip maça gelmiş. çok takdir ediyorum kendilerini![]()
1-1 oldu.İlk yarıda atacaktınız o golü...
Bursali futbolculari secemiyorumyesil beyaz, zemin ve kar gibi
Butun sezon kafa golu yoktu bu mac 2 tane attik![]()