Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Samsunspor kazanır

5 22.73%
  • Berabere biter

3 13.64%
  • Fenerbahçe kazanır

14 63.64%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: [24. Hafta] Samsunspor - Fenerbahçe

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [24. Hafta] Samsunspor - Fenerbahçe

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

umarum artık seriye başlarız, başlangıcı miy maçı olsun.. Galip gelelim gerisi önemli değil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yine hafta içi, yine 18'de ve benim yine izleyemeyeceğim bir maç. Derbi öncesi kazanmak önemli, Gökhan yok, Emre düzeldiyse Özer yerine Emre olur, Ziegler geri döner, Gökhan yerine de Orhan.

Gökhan o kadar önde ki, Orhan normal yapması gerekeni yapsa bile iyi değil gibi geliyor gözüne insanın. Kesinlikle takımın en önemli oyuncularından ve yokluğu %100 hissedilecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Samsun Fenerbahçe'nin belalısı olarak ilk maçta olduğu gibi yine puan alacaktır bence...Artık puan kaybetmeye tahammülleri yok Gekas'ın golleriyle 2-1 kazanırlar...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Samsunspor'un kaybedecek bir şeyi yok. Fenerbahçe açısından zor bir maç olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

samsunun puan alcagini dusunuyorum mesut bakkal basladigi takimlarda ilk 4-5 hafta iyi gidiyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İBB maçında da dediğim gibi yine aynı şekilde Fenerbahçe defansının hızlı adamlara karşı zaafı var ve Samsun bu tür oyunculara sahip. Bu yüzden Fenerbahçe defansı zor anlar yaşayabilir. Stoch etkisiz kalırsa eğer Fenerbahçe kilitlenebilir. Skor tahminim 2-1 Samsun tarafındandır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hiç birşey olmaz rahat yeneriz. Tahminen 3-1.
    Last edited by DisCo : 01.Şubat.2012 at 16:29

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mersin ve Manisa maçlarında olduğu gibi baskılı başlamamız lazım. Erkenden golleri bulup, oyunun kontrolünü rakibe vermeden maçı bitirmeliyiz.

Caner, Serdar, Orhan ve Gökhan kart sınırındaymış. Gökhan zaten oynamayacak ama diğer 3 oyuncumuz da kesinlikle kart görmemeli. Özellikle Serdar'ın çok dikkatli olması lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Cihan bu maçta da deplasmanda ki yerini alıcakmısın ?

Çok zor maç olacaktır. Samsunspor'un durumu belli. Evinde çok basit puanlar kaybetti. Bu maçta evinde oynuyor ve rakip Fenerbahçe. Umarım kazanır Samsunspor.

Babamla maça gitmeyi düşünüyorum bende. Ama bilet falan da almadık henüz gene tükenecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Stoch bi jeneriklik daha atsaya

Fener maci rahat alir gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu Orhan ne ara bu kadar maç oynadıda sarı kart sınırına geldi. Biraz daha dikkatli oynamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Serdar Kesimal'ın sarı kart görmesi dileğiyle Samsunspor'un Fenerbahçe'yi ilk yarıda zorlayacağını hatta öne de geçeceğini,fakat Fenerbahçe'nin maçı 2-1 yada 3-2 kazanacağını düşünüyorum. Ankette oyumun neden Samsunspor'a gittiğini anlamadım,Fenerbahçe'ye verdiğimi hatırlıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Cihan bu maçta da deplasmanda ki yerini alıcakmısın ?

Burda 2 kere maça gittim ikisinde de hangi tribündeysem 2-4 yendik (GS ve İBB). Bu sefer Samsun tribününe geçip Samsun'u kazandırabilirim Yarın maça gidip gitmemeye daha karar vermedim. Hem hava soğuk hemde ertesi gün sınavım var.

Yalnız Samsun İBB maçında ki gibi oynarsa Fener fark atar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

0-3 kazanırız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi kazanmak şart, bu sene şampiyon olmayı istediğim kadar hiç bir sene istememiştim. Şimdi farkı kapatma zamanı, sadece şampiyonluk da yetmez, normal sezonu da zirvede bitirmeliyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    11

Federasyon başkanının istifasının ardından ortaya çıkan bir takım gerçeklerin futbolcular üzerinde müthiş bir motivasyon etkisi yapacağını düşünüyorum.Keza Galatasaray'ın da puan kaybetmesinin pozitif bir etkisi olacaktır.İlk yarıyı önde kapatabilirsek bence rahat bir galibiyet alırız.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ilk yarıda öne geçemezse Samsun'da puan bırakma ihtimali yüksek. Hızlı hücumları ve Gekas'ın bitiriciliğiyle Samsun gol veya goller bulabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bence bu maç zorlanırız ama kazanmalıyız yani başka yapıcak bişey yok fırsatları tepmek saçma olur böyle maçlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaray ile puanı eşitleme maçı,bu fırsatı kaçırmaz fenerbahçem. Kazanırız 2-3 farkla.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan, Orhan Şam, Serdar, Yobo, Ziegler, Özer, Mehmet Topuz, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu

Derbiyi düşünerek Alex'i dinlendirmek doğru bir karar olmuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex de Souza yedek soyunuyor. hiç de beklediğiniz kadar kolay olmayacak bu maç bence. Samsunspor puan veya puanlar alacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Saha zemini falan nasıl acaba kar yağışı varmı Samsunda 1.65 ten fenere yüklü girilirmi yani tek maç ? Zemin hava nasıl bi cevap atar mısınız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Saha zemini falan nasıl acaba kar yağışı varmı Samsunda 1.65 ten fenere yüklü girilirmi yani tek maç ? Zemin hava nasıl bi cevap atar mısınız
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Aykut Hoca'da bir kararsızlık sezdim.Bence de Samsunspor puan veya puanlar alacak ve maç kolay olmayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kardeşim tek maç yüklü girilmez sakın böyle bir hataya düşme ; bence Samsunspor puan veya puanlar alacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Samsunspor 11: Ertugrul, Adem, Kemal, Kelhar, Yenal, M.Yildirim, Murat, Fink, Ugur Boral, Ekigho, Gekas.

Fenerbahce 11: Volkan, Orhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Özer, Mehmet, Baroni, Caner, Stoch, Bienvenu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay zemin çok güzel görünüyor bakalım kararsızım şuan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

karli zeminlerde tavsiye etmem bide samsunda cok asilcak yeni hoca ve dusme potasindan cikmak icin dikkatli olmak lazim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Vay zemin çok güzel görünüyor bakalım kararsızım şuan
    Zemin güzel fakat ben tavsiye etmiyorum ama diyosan yok illa Fenere yüklü gircem sen bilirsin.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri