daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
umarum artık seriye başlarız, başlangıcı miy maçı olsun.. Galip gelelim gerisi önemli değil
Yine hafta içi, yine 18'de ve benim yine izleyemeyeceğim bir maç. Derbi öncesi kazanmak önemli, Gökhan yok, Emre düzeldiyse Özer yerine Emre olur, Ziegler geri döner, Gökhan yerine de Orhan.
Gökhan o kadar önde ki, Orhan normal yapması gerekeni yapsa bile iyi değil gibi geliyor gözüne insanın. Kesinlikle takımın en önemli oyuncularından ve yokluğu %100 hissedilecek.
"YÜCE ATATÜRK"
Samsun Fenerbahçe'nin belalısı olarak ilk maçta olduğu gibi yine puan alacaktır bence...Artık puan kaybetmeye tahammülleri yok Gekas'ın golleriyle 2-1 kazanırlar...
Samsunspor'un kaybedecek bir şeyi yok. Fenerbahçe açısından zor bir maç olacak.
samsunun puan alcagini dusunuyorum mesut bakkal basladigi takimlarda ilk 4-5 hafta iyi gidiyor..
İBB maçında da dediğim gibi yine aynı şekilde Fenerbahçe defansının hızlı adamlara karşı zaafı var ve Samsun bu tür oyunculara sahip. Bu yüzden Fenerbahçe defansı zor anlar yaşayabilir. Stoch etkisiz kalırsa eğer Fenerbahçe kilitlenebilir. Skor tahminim 2-1 Samsun tarafındandır.
Football is simple,but Football Manager is not
Hiç birşey olmaz rahat yeneriz. Tahminen 3-1.
Last edited by DisCo : 01.Şubat.2012 at 16:29
Mersin ve Manisa maçlarında olduğu gibi baskılı başlamamız lazım. Erkenden golleri bulup, oyunun kontrolünü rakibe vermeden maçı bitirmeliyiz.
Caner, Serdar, Orhan ve Gökhan kart sınırındaymış. Gökhan zaten oynamayacak ama diğer 3 oyuncumuz da kesinlikle kart görmemeli. Özellikle Serdar'ın çok dikkatli olması lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cihan bu maçta da deplasmanda ki yerini alıcakmısın ?
Çok zor maç olacaktır. Samsunspor'un durumu belli. Evinde çok basit puanlar kaybetti. Bu maçta evinde oynuyor ve rakip Fenerbahçe. Umarım kazanır Samsunspor.
Babamla maça gitmeyi düşünüyorum bende. Ama bilet falan da almadık henüz gene tükenecektir.
Stoch bi jeneriklik daha atsaya
Fener maci rahat alir gibime geliyor.
Bu Orhan ne ara bu kadar maç oynadıda sarı kart sınırına geldi. Biraz daha dikkatli oynamalı.
Serdar Kesimal'ın sarı kart görmesi dileğiyleSamsunspor'un Fenerbahçe'yi ilk yarıda zorlayacağını hatta öne de geçeceğini,fakat Fenerbahçe'nin maçı 2-1 yada 3-2 kazanacağını düşünüyorum. Ankette oyumun neden Samsunspor'a gittiğini anlamadım,Fenerbahçe'ye verdiğimi hatırlıyorum
![]()
Burda 2 kere maça gittim ikisinde de hangi tribündeysem 2-4 yendik (GS ve İBB). Bu sefer Samsun tribününe geçip Samsun'u kazandırabilirimYarın maça gidip gitmemeye daha karar vermedim. Hem hava soğuk hemde ertesi gün sınavım var.
Yalnız Samsun İBB maçında ki gibi oynarsa Fener fark atar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
0-3 kazanırız.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şimdi kazanmak şart, bu sene şampiyon olmayı istediğim kadar hiç bir sene istememiştim. Şimdi farkı kapatma zamanı, sadece şampiyonluk da yetmez, normal sezonu da zirvede bitirmeliyiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Federasyon başkanının istifasının ardından ortaya çıkan bir takım gerçeklerin futbolcular üzerinde müthiş bir motivasyon etkisi yapacağını düşünüyorum.Keza Galatasaray'ın da puan kaybetmesinin pozitif bir etkisi olacaktır.İlk yarıyı önde kapatabilirsek bence rahat bir galibiyet alırız.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Fenerbahçe ilk yarıda öne geçemezse Samsun'da puan bırakma ihtimali yüksek. Hızlı hücumları ve Gekas'ın bitiriciliğiyle Samsun gol veya goller bulabilir.
Screw you guys, I'm goin' home
Bence bu maç zorlanırız ama kazanmalıyız yani başka yapıcak bişey yok fırsatları tepmek saçma olur böyle maçlarda.
Galatasaray ile puanı eşitleme maçı,bu fırsatı kaçırmaz fenerbahçem. Kazanırız 2-3 farkla.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Volkan, Orhan Şam, Serdar, Yobo, Ziegler, Özer, Mehmet Topuz, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu
Derbiyi düşünerek Alex'i dinlendirmek doğru bir karar olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex de Souza yedek soyunuyor. hiç de beklediğiniz kadar kolay olmayacak bu maç bence. Samsunspor puan veya puanlar alacak.
Saha zemini falan nasıl acaba kar yağışı varmı Samsunda 1.65 ten fenere yüklü girilirmi yani tek maç ? Zemin hava nasıl bi cevap atar mısınız
Aykut Hoca'da bir kararsızlık sezdim.Bence de Samsunspor puan veya puanlar alacak ve maç kolay olmayacak.
Samsunspor 11: Ertugrul, Adem, Kemal, Kelhar, Yenal, M.Yildirim, Murat, Fink, Ugur Boral, Ekigho, Gekas.
Fenerbahce 11: Volkan, Orhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Özer, Mehmet, Baroni, Caner, Stoch, Bienvenu
Vay zemin çok güzel görünüyor bakalım kararsızım şuan