1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Oyuncu satabilen varmı.

Question Oyuncu satabilen varmı.

Aslında açmıyacaktım böyle bir konu ama. 2050 ye kadar geldim oyunda ve birtek oyuncu bile satamadım. Satabilen varsa bir anlatsın nasıl satıyor. Ya benim oyuncular salak biraz gitmek istemiyor sanırım. Gelen msjlardan anlatamadığımı anladım o yüzden ilave ediyorum.

Oyuncuya teklif geliyor bende kabul ediyorum. Oyuncularım hiçbir klübe yüz vermiyor 4 büyükler dahil. Şu an oynadığım takım E.şehir.

Evet ilk oyuncumu sattım sonunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Saçma bi konu ..
    Zaten klup isterse hemen gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben sattım ama yararlı bir oyuncu diilse kimse almaz zaten oyuncuya sağ tıkla kulüplere öner de teklifi ayarla onayla isteyen varsa çıkar

Thumbs down

Quote Originally Posted by cngnsry
    Saçma bi konu ..
    Zaten klup isterse hemen gidiyor
    Sence saçma bir konu olabilir. 2050 ye kadar geldim ve tek oyuncu satamadım diyorum. Sanırım anlamak istemiyorsun.

Nesil
    2006

zaten çok iyi oyuncuları farkındaysan hemen teklif geliyordur ama istemediğin oyuncuları satmak için sezon bitmeden transfer listesine koy eğer teklif gelmezse kluplere öner çok fazla istiyorsan kabul etmeyeceklerdir ama her seferinde fiyatını düşürerek satmaya çalış sonunda alan oluyor

Quote Originally Posted by inorax
    ben sattım ama yararlı bir oyuncu diilse kimse almaz zaten oyuncuya sağ tıkla kulüplere öner de teklifi ayarla onayla isteyen varsa çıkar
    Ben anlatamadım sanırım teklif geliyor kabul ediyorum. Hep yüz vermedi gibi red ediyor klübü.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes msn adresini versene kadronu falan cok merak ettim konusuruz hem 2050 nasıl geldin

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes msn adresini versene kadronu falan cok merak ettim konusuruz hem 2050 nasıl geldin
    Anakonda msn kullanmıyorum.

Sanırım inanmadın 2050 ye kadar geldiğime şuraya gir bi bak istersen

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=9413

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes kadronu faal merak ettim nasıl acaba

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes kadronu faal merak ettim nasıl acaba
    Açtığım konuda da yazmıştım. Kadrom süperdi ama şimdi sana nasıl anlatayım bilemiyorum çok kasıldığı için sildim. Oyunu tekrar kurdum. Sağolsun bir arkadaş save cleaner programını söyledi artık silmem herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Vaybe 2050 HAA - Helal Olsun Usta Ben 2010 a Kadar Gelsem Sıkılır Yeni Oyun AÇARIM - HELAL OLSUN

Nesil
    2005
    Yer
    ev

tabiki satıyorum satmanın enkolay yoluda teklif geldiğinde oyuncuyu istenmeyen oyuncu yapıp satıllık listesine koymak emin olun hiçbiri takımda kalmak istemiyor verdiğiniz maaş karşı takımın maaşından ne kadar fazla olursa olsun fark etmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozangulsah
    Ben anlatamadım sanırım teklif geliyor kabul ediyorum. Hep yüz vermedi gibi red ediyor klübü.
    bak arkadaşım. sen oyuncuna şöyle yap. Oyuncuna tıkla TRANSFER TEKLİF SEÇENEKLERİN den KULUBÜN İHTİYACI YOK u işaretle. Bide SATILIK LİSTESİNE koy... bir daha öyle birşey demez oda olmadı maaş kesintisi ver. o zaman %100 GİDER
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben derim ki onerme kısmını kullan tabi takiminA da baali

Kulübün İhtiyacı Yok de
    Satılığa koy
    Maaş kesintisi ya da uyarı ver
    hala gitmezse bilmiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    34

senin yeteneksizliğin valla ben her sezon 5-6 oyuncu satarım

ben 42M paunda(simgesini klavyeden bilen warsa sölesin) diegoyu sattım(2011)

Sorunumu anlayıp bana güzelce cvp veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beceriksizliğimi veya konunun saçma olduğunu düşünen arkadaşlarada teşekkür ediyorum en azından bir yorumda bulundular. Dediklerinizi yapıyorum İNŞALLAH giderler.

Nesil
    2006
    Yer
    Football manager 2009

Slm arkadaşlar bende kluplere öner diyorum tüm klupleri işaretliyorum fakat orada hiçbir klup gözükmüyor.Yada başka bir klube öneremiyorum.

Quote Originally Posted by ihsan1987
    Slm arkadaşlar bende kluplere öner diyorum tüm klupleri işaretliyorum fakat orada hiçbir klup gözükmüyor.Yada başka bir klube öneremiyorum.
    Tamamen fm2006 hatası olarak görüyorum. Bir arkadaş böyle bir konu açmış herkes senin dediğinden şikayetçi yani yapacak bir şey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Football manager 2009

Quote Originally Posted by ozangulsah
    Tamamen fm2006 hatası olarak görüyorum. Bir arkadaş böyle bir konu açmış herkes senin dediğinden şikayetçi yani yapacak bir şey yok
    Yardımınız için teşekkür ederim.

arkadaşım.eskişehirde oynatmadığın oyuncuya 4 büyükler ne yapsın .serbest bıraksan adamı yine kimse almaz

2050 ye kadar gelıp oyuncu satamamak buyuk bır basarı tuhaf ama ck kolay bı ıs yanı clup'lere oner gıtsın yahu

bende cok şaşırdım doğrusu. cm 2 den beri oynuyorum oyuncu satamadıgım sezon olmadı.Senin büyük başarı

Quote Originally Posted by 88yunus88
    arkadaşım.eskişehirde oynatmadığın oyuncuya 4 büyükler ne yapsın .serbest bıraksan adamı yine kimse almaz
    Oyuncumu istediler bende kabul ettim ama oyuncu yüz vermedi.

Quote Originally Posted by Abuniss
    2050 ye kadar gelıp oyuncu satamamak buyuk bır basarı tuhaf ama ck kolay bı ıs yanı clup'lere oner gıtsın yahu
    Klüplere öner kısmında klüpler çıkmıyorki. Çıksa zaten önereceğim.

Quote Originally Posted by agirvasita
    bende cok şaşırdım doğrusu. cm 2 den beri oynuyorum oyuncu satamadıgım sezon olmadı.Senin büyük başarı
    Bende oynuyorum uzun zamandır ama satamadım. Nedenide klüplere yüz vermiyor oyuncular. Fenere GALATASARAYA beşiktaşada. Ben ne yapayım.

Ee herhalde gitmezler çünkü 2050 yılına kadar kaç cl kupası kac uefa kupası,kaç süper kupa aldın ? onlara bağlı takım dünya da en iyi olmuş yani artık kimse gitmek istemez (sanırım derdimi anlattım)

Quote Originally Posted by ronaldinho34
    Ee herhalde gitmezler çünkü 2050 yılına kadar kaç cl kupası kac uefa kupası,kaç süper kupa aldın ? onlara bağlı takım dünya da en iyi olmuş yani artık kimse gitmek istemez (sanırım derdimi anlattım)
    bu bahsettiğin kupaların hiçbirisini alamadım. 10 nun üstünde takım çalıştırdım. Sanırım ondandır. Hep ufak takımlarda oynadım. O kadar iddaa oynarım ingiltereden hiç duymadığım takımları yönettim bazen. Türkiyeden ASAŞ, YOZGAT, E.ŞEHİR, ZONGULDAK V.S. gibi

takımda para sıkıntısı varken beleş oyuncuları alıp satıyordum. yani 2 sezonda 1000 den fazla oyuncu satmışlığım var

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

arkadaş bi kere 2050 deyim diyosun ss de 2014 yazıyo.he bi de satılık listesin koy satarsın fiyatı da düşük iste
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri