daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sivasspor'un son dönemde müthiş bir form grafiği var. Bizim de bir o kadar düşüşümüz. Artık kaybetme lüksümüz kalmadı , futbolcular bunun bilincinde olursa galibiyet zaten gelecektir. Fenerbahçe maçının yaklaşık 65-70 dakikalık bölümünde oynadığımız oyunu oynayalım , o top illa çizgiden çıkacak , direkte patlayacak , kaleciye gidecek değil ya.
148 gundur sivas evinde yenilmiyor gelenek devam eder sivas kazanir.
Çok zor bir deplasman. Sivas çıkışta, biz düşüşteyiz Anıl'ın da dediği gibi, ayrıca soğuk hava şartları ve buz gibi bir zemin üzerinde oynanacak. Bunlar etkileyecektir, fakat tabii ki bahane olamaz, olmamalı. 3 maçtır gol dahi atamadan kaybeden bir takım, muhakkak kazanmak zorunda bu maçı. Ve inanıyorum ki kazanacağız. Fernandes'in takıma dönecek olması da bizim için bir avantaja dönüşür umarım.
Almeida yine kadroda yok. Zeminin sertliğinden dolayı hava toplarına sıkça başvuracağımızı düşünürsek işimiz biraz zor. Gerçi Pektemek'i aman aman zorlayacak bir stoperi de yok Sivas'ın ama yine de sıkıntı.
Bu maç berabere biter.Muhtemelen zemin çok iyi olmayacak.Sivas'ta yoğun kar yağışı var.Futbol adına zevkli bir maç olucağını sanmıyorum.İlk golü bulan olursa alıcağı maç gibi duruyor.
Kar birikmez, buz tutmaz belki ama zemin çamur olacaktır. Söylendiğine göre dün akşam biraz fazla ısıtıldığı için çok yumuşakmış zemin.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Derbideki kadroyla farkı Ersan ve Fernandes. Bu kadroyla galibiyet çıkarmamız gerek artık.
Ben maçı daha geç sanıyordum yahu.Neyse fazla geç olmadan fark ettik bari.
So what?
Saike
Saha felaket gözüküyor.
Sivok 1-0.
İlk yarıda üstün taraf bizdik.Havaya ve zemine rağmen bence iyi oynuyoruz.Önemli fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik.Golün ilk yarıda gelmesi iyi oldu.İnşallah ikinci yarıda farkı artırıp galibiyet alırız.Ayrıca Fernandes'in dönüşü baya fark ettirdi.Nazar değmez inşallah Mustafa da çok iyi oynuyor.
So what?
Saike
Bariz bir şekilde iyi oynadık ilk yarı. Fernandes yetti duran topta. Ama pozisyonlardan yararlanamama hastalığımız devam ediyor.
Fizik olarak çok iyi bir takıma sahibiz. Ortada olan topların hepsini ikili mücadelelerle alıyoruz. Biraz sakin olabilsek çok farklı girerdik devre arasına. İyi oynuyoruz, umarım geri çekilmeyiz.
Bu Digiturk web Tv yi varya bir daha sittin sene almam. Arıyorum müşteri hizmetlerini açmıyorlarda. Ah bir açsalar demeyeceğim kalmayacak. İzleyen var mı Web TV üzerinden?
FM Gazetesi
digiturkplay.com.tr den izleniyor artık Görkem biliyorsun değil mi ?
İkinci yarıya pozisyonla başladık yine ama Pektemek ağır davrandı.
Cenk yine yakıyordu bizi
Sivas sıkıştırmaya başladı. Biz kontraları harcamaya devam ediyoruz. 2 gelmezse maç sonu kanser oluruz.
Valla üst olmalı hacılar.
Bir Dost
Hellbells
su an 1-1 gol erman
Gel de küfür etme ya! Ekremle Ersan'ı al oyuna sen aferin hoca.
Carva yaktın bizi be. İntihar ettin resmen.
Şimdi Mehmet Akyüz'ü alıyor oyuna. Dalga mı geçiyorsun Carva !!!!!!!!!!!!!!!
bence carlos'un görevini kısıtlayıp, tayfur havutçu'yu daha aktif hale getirmesi lazım beşiktaş'ın.
vizyon farkı beşiktaş'ı da değiştirir.
(/s)
Yemin ediyorum sinirden delireceğim.
Adamlar top oynamadan puan alacaklar. Her maç aynı senaryo.